Daha Fazla Kilo Veremiyorum. Nerede Yanlış Yaptım?
Vücudunuz plato yapmış olabilir. Aynı egzersizi aynı yoğunluk defalarca yaparsanız vücudunuz zamanla buna uyum sağlar ve yaptığınız egzersizin etkisi azalır.
Vücudunuz plato yaptıysa öncelikle egzersiz yoğunluğunuzu değiştirin. Yaktığınız kalori miktarını arttırmak için kardiyovasküler egzersizlere ağırlık verin. Merdiven, tepe tırmanışları veya yüzme iyi birer seçenek olabilirler.
Platoya önlem olarak yeni bir egzersiz deneyebilirsiniz. Bu seçenek muhtemelen platoyu sonlandıracaktır. Vücudunuzun alışkanlığını kırın ve farklı şeyler deneyin. Koşu bandına çıkın, bisiklete binin, kaslarınızın alışkın olmadığı egzersizler yapın.
Eğer ağırlık kaldırmıyorsanız ciddi miktarda kalori yakma şansını çöpe atıyorsunuz demektir. Bu, özellikle bayanların yaptığı bir hatadır. Ağırlık kaldırarak büyük miktarda kalori yakabilirsiniz. Ayrıca bayanların ağırlık kaldırdıklarında erkeklerle aynı oranda şişmediklerini unutmayın.
Egzersiz sürenizi az da olsa arttırmak size tahmininizden daha fazlasını kazandıracaktır. Haftada fazladan bir 15-20 dakika bile daha fazla kalori yakarak daha hızlı kilo vermenizi sağlar.
ALINTIDIR
Bilginize kızlarrr
:) Boşver teyzeleri canım, sen kendi sporuna bak kaydirigubbakcemile2
Benim gittiğim bir salona da kilo almak için gelen bir kadın vardı:S Spor onun kilo almasını sağlıyormuş:S
Çayın tarifini yukarı da verdim hayatım pek evde olcak malzemeler gibi değil sanki
Ben bugün unutmazsam ölçülerimi de yazıcam siz de yazsanıza kızlar, nerelerden zayıflıyoruz öğrenmiş oluruz:)
syclaacigim cayinin tarifini birdaha yazar misin sana zahmet;
o zaman not etmemistim ben ..
ben 2 ay once pilatese baslamadan once olculmustum;
bel:70
kalca :100 du,
dun sabah olculdugumde,
bel:66
kalca:96 cm
4er cm incelmisim.
bu arada tuvalet sorunu ben de muzmin; yani az yemekten degil; 16 yasimdan beri bagirak tembelligi var ben de.
:-(
ayy evet canım ya baktım da almak gerek sanırım cok bı sey tutmaz aslında da evdekılerden yapayım ben barı kaydirigubbakcemile5 valla napıyım gıdecegım yaa hocamızı da cok sevdım sen gıtmısmıydın eskıden spora dedı evet dedım bellı dedı cok sevındım kaydirigubbakcemile3 ayyy senın teyze daha acaıpmıs bilmiyorumkismile annem de nolacak gel dedı gıdecegım valla annemı de bulmusum boyle kaydirigubbakcemile2 bı de cok yakın ya yan apartmanın alt katı 2 adımlık yer zemuszemus
o kadar mı bombeliyim anlamadım.
ya ben ölçülerimi düzensiz aralıklarla tutuyorum bi defterde. ama baktım geçenlerde en zayıf hallerimde, kilolu hallerimden daha kalın gelmiş ölçüler. hep aynı yerden ölçmeye çalışıyorum ama 1-2 cm oynar heralde. o kadar mı bombeliyim anlamadım.
ben 14 aralıktan beri düzenli spor yapıyorum
bel:80
göbek:86
alt göbek 93
basen 98
8 şubat itibariyle
bel:72
göbek:78
alt göbek 84
basen 91 oldu
bu arada bir elma yedim. ve leslie ile 3 fast mil yürüdüm....
ben 14 aralıktan beri düzenli spor yapıyorum
bel:80
göbek:86
alt göbek 93
basen 98
8 şubat itibariyle
bel:72
göbek:78
alt göbek 84
basen 91 oldu
bu arada bir elma yedim. ve leslie ile 3 fast mil yürüdüm....
tartıya pek yansıdığı söylenemez.(((
beni şu 15 tatil mahvetti.53.5 la gittim 54.5 la geldim şimdi o arayı kapatmaya çalışıyorum.....56 ile başladım şuan 54 üm....
Var ama yok diyelim geçici yani sürekli doğum kontrol hapı kullanman lazım hormonum bozuk erkeklik hormonum daha fazla çalışıyor limitin üstünde .... Azcık erkeğim anlıycaan :roflol: Hapı bıraktığım zaman eski haline dönüyor yumurtalıklar adetlerim çok düzensizdi uzun aralıklarla geliyordu şimdi iyi gibi ama yine çok az ve ağrılı geliyor doktora sordum ne zaman geçer diye anne olunca belki dedi
Ama kıyafetlerinden farketmiştir şulecim ... Di mi 54 lük halinden daha zayıfsındır spor yaptığın için
Anladım hayatım, ama iyi tarafından bak vücudun daha fazla kas yapar yağ bağlamaz.
Bir bebiş de bekliyoruz o zaman senden acilinden:)
bu arada sanada geçmiş olsun....Allah derdine derman versin canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?