50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben bu hafta şu plato olmasın diye bisiklete ağırlık vermeyi düşünüyorum. ilk 3 gün wah sonra 3 gün de bisiklet çalışıcam.

ayy evet canım ya baktım da almak gerek sanırım cok bı sey tutmaz aslında da evdekılerden yapayım ben barı kaydirigubbakcemile5 valla napıyım gıdecegım yaa hocamızı da cok sevdım sen gıtmısmıydın eskıden spora dedı evet dedım bellı dedı cok sevındım kaydirigubbakcemile3 ayyy senın teyze daha acaıpmıs bilmiyorumkismile annem de nolacak gel dedı gıdecegım valla annemı de bulmusum boyle kaydirigubbakcemile2 bı de cok yakın ya yan apartmanın alt katı 2 adımlık yer zemuszemus

Ben bugün unutmazsam ölçülerimi de yazıcam siz de yazsanıza kızlar, nerelerden zayıflıyoruz öğrenmiş oluruz:)

syclaacigim cayinin tarifini birdaha yazar misin sana zahmet;
o zaman not etmemistim ben ..

ben 2 ay once pilatese baslamadan once olculmustum;
bel:70
kalca :100 du,

dun sabah olculdugumde,
bel:66
kalca:96 cm

4er cm incelmisim.

bu arada tuvalet sorunu ben de muzmin; yani az yemekten degil; 16 yasimdan beri bagirak tembelligi var ben de.

:-(

ya ben ölçülerimi düzensiz aralıklarla tutuyorum bi defterde. ama baktım geçenlerde en zayıf hallerimde, kilolu hallerimden daha kalın gelmiş ölçüler. hep aynı yerden ölçmeye çalışıyorum ama 1-2 cm oynar heralde. o kadar mı bombeliyim anlamadım.

Tabi canım veriyim hemen,

2 poşet yeşil çay
1 poşet böğürtlen çayı
1 poşet ısırgan çayı
1 tutam kiraz sapı
1 çay kaşığı zencefil tozu
2 yemek kaşığı dondurulmuş vişne ya da frambuaz
bir limon(4'e bölüp koyuyorsun tencereye)
5 bardak da su

Hepsini bir tencerede bir taşım kaynatıp gün içinde içiyorsun.

Canım bu çay benim hem ödem problemime, hem bağırsak durmasını çözdü. Gerçi ben de dönemsel olur bu problem ama inşallah sana da yarar hayatım.

Süpermiş valla sevindim senin adına, hem annenin yemeklerinden mahrum kalmazsın hem de spor yaparsın:)

Karın bölgesi değişir hep canım, yediklerimiz içtiklerimiz vs den dolayı.

ben 14 aralıktan beri düzenli spor yapıyorum

bel:80
göbek:86
alt göbek 93
basen 98

8 şubat itibariyle
bel:72
göbek:78
alt göbek 84
basen 91 oldu

bu arada bir elma yedim. ve leslie ile 3 fast mil yürüdüm....

süper incelmişsin tatlım. hihoyyyt

Şulecim valla süpersin peki kilode değişiklik var mı aralıktan beri yoksa kas olduğu için tartıya yansımadı mı

Bu arada kızlar bugün hafif çıkıyim diye dün yediklerimi yazıyım;

Sabah: 1 kaseden çok tarhana çorbası

Ara: 1 ince dilim kepek ekmeği
2 dilim beyaz peynir
çoook açık çay

Ara: yeşil çayb
1 sade şekersiz neskafe

Öğle:Yarım kase mercimek çorbası
1 tabak domates salatalık atom mor lahana salatası yağsız

Ara: az light sütlü neskafe şekersiz
1 ince dilim kepek ekmeği

Ara: 2 adet etiform bisküvi
2-3 kaşık yarım yağlı yoğurt

Akşam: 1 kase mercimek çorbası
2-3 kaşık yoğurt
1 lokma ekmek

Akşam evde de az sütlü şekersiz neskafe tarçın çayı ve form çayı içtim

spor yapmadım 3 lt. su içtim

(((( 300 gr. vermişim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Kızlar netten araştırdım bende polikistik over sendromu var zayıflamayı olumsuz etkiliyormuş aynı hastalıktan olan arkadaşlar varsa paylaşalım :kedi:

tartıya pek yansıdığı söylenemez. (((
beni şu 15 tatil mahvetti.53.5 la gittim 54.5 la geldim şimdi o arayı kapatmaya çalışıyorum.....56 ile başladım şuan 54 üm....

Var ama yok diyelim geçici yani sürekli doğum kontrol hapı kullanman lazım hormonum bozuk erkeklik hormonum daha fazla çalışıyor limitin üstünde .... Azcık erkeğim anlıycaan :roflol: Hapı bıraktığım zaman eski haline dönüyor yumurtalıklar adetlerim çok düzensizdi uzun aralıklarla geliyordu şimdi iyi gibi ama yine çok az ve ağrılı geliyor doktora sordum ne zaman geçer diye anne olunca belki dedi

tartıya pek yansıdığı söylenemez. (((
beni şu 15 tatil mahvetti.53.5 la gittim 54.5 la geldim şimdi o arayı kapatmaya çalışıyorum.....56 ile başladım şuan 54 üm....

Ama kıyafetlerinden farketmiştir şulecim ... Di mi 54 lük halinden daha zayıfsındır spor yaptığın için

Anladım hayatım, ama iyi tarafından bak vücudun daha fazla kas yapar yağ bağlamaz.
Bir bebiş de bekliyoruz o zaman senden acilinden:)

Ama kıyafetlerinden farketmiştir şulecim ... Di mi 54 lük halinden daha zayıfsındır spor yaptığın için

yok anacım hep kıyafetsiz tartılıyorum.... (((

spor çok fark ettiriyor.sıkılaşma olduğu için insan kendini daha zayıf ve hafif hissediyor.artık badilerimden midem ve göbeğim çıkmıyor.belim varmış diyorum...o yüzden kilo veremediğim için çok üzülmüyorum.

bu arada sanada geçmiş olsun....Allah derdine derman versin canım...

Anladım hayatım, ama iyi tarafından bak vücudun daha fazla kas yapar yağ bağlamaz.
Bir bebiş de bekliyoruz o zaman senden acilinden:)

bu arada sanada geçmiş olsun....Allah derdine derman versin canım...

Teşekkür ederim kızlar çok sağolun ...

Ben de istiyorum ama canım önce evlenmek lazım evlilik için de para yapmak Bi de benim durum belli değil işte nerede çalışıcam devlet olucak mı falan ( Herşey bu seneye bağlı gibi

58.7yim.beni de 15 tatil mahvetti.evde yatılı misafirler olunca lop lop yedim.o da lop lop yağ oldu.şimdi vereceğim.31 mart kızımın 1. doğumgünü ve ben inşallah 55e düşeceğim.umutluyum bakalım.fazla giermiyorum ama beni de listeye 58.7diye yazın haftaya düşmüş kilomu yazarım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…