50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canlarım nassınız yahu :))) evımdeyım artık 2 gunluk asırı yorgunluktan sonra:)) bı yazıyım hemen cıkacagım gecmısı de okuyamadım valla :)) yarın tartı gunumuz degıl mı valla ne cıkacak en ufak fıkrım yok ama muthıs bı haberım var annem fıtness a yazılmıs yenı bı sey acılmıs burda oraya gıdıyor ben de onunla gıdecegım hatta onu da uye yaptım buraya hadı hayırlısı bakalımm optumm goruusruuzz :)))

hosgeldinnn tatlimmmm
ailene kavustunnn hayatimmmm bol bol hasret giderinn gulummm
kendine dikkat et usutme hava carpmasin seni kuzumm

Yok canım onu demedim geçenlerde yasemine verdiğim şu meşakatli karışık çay tarifi varya onu yaptım. Ödem atılsın diye.
Poğaça börek yapıcam tabi tatlım elim mahkum:) Severim yemek yapmayı da yemeden durmak çok zor oluyor

tadi nasil oldu kuzum?bu karisik bitki caylari pek guzel olmuyo nedense ama mecbur iciyozzz gulcicegimm
ohh ohh ellerine kollarina saglikkk tatlimmm bi tanecikte bana ayirmisin :kedi:

tadi nasil oldu kuzum?bu karisik bitki caylari pek guzel olmuyo nedense ama mecbur iciyozzz gulcicegimm
ohh ohh ellerine kollarina saglikkk tatlimmm bi tanecikte bana ayirmisin :kedi:

Pek güzel olduğunu söyleyemeyeceğim o kadar bitki var içinde mükemmel olması beklememek lazım, şifa niyetine içiyoruz işte:) Elma sirkesinden iyi olduğu kesin ama:)
Ayırmaz mıyım sana börekler tatlım Şeniz

canimsinnn benimmmm saolasinn kuzummm opuyorumnanaktan
hem elma sirkesi cok zararliymis iler mide raahtsizligina yol aciomus gulum doktor soyledi bide yemek borusunu tahris ediomus Şeniz

canimsinnn benimmmm saolasinn kuzummm opuyorumnanaktan
hem elma sirkesi cok zararliymis iler mide raahtsizligina yol aciomus gulum doktor soyledi bide yemek borusunu tahris ediomus Şeniz

Doğrudur tatlım zaten ben pek öyle limondu sirkeydi içemiyorum.
Hayatım benim yatma saatim geldi, iyi geceler hayatım, öpüyorum seni çok Şeniz Şeniz
olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

Doğrudur tatlım zaten ben pek öyle limondu sirkeydi içemiyorum.
Hayatım benim yatma saatim geldi, iyi geceler hayatım, öpüyorum seni çok Şeniz Şeniz
olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

peki hayatimmm cok opuyorumm allah rahatlik versin bitanemmm tatliruyalar beni ozleyin olurmu ben cok ozlucemmm tatlimmm

günaydın canlar. bu aralart pek giremiyorum işten güçten. ilk kilo bildirimini ben yapayım. 56.0 sadece 500 gr gitmiş. ama anlamadığım şu; her pazar da tartılıyorum 55.3-55.5 civarı çıkıyor. hafta içi niye daha fazla çıkıyorum anlamadım. beslenmemde değişiklik olmuyor, sadece h.sonu daha çok uyuyorum. bilmiyorumkismile

bebeğim hayırlı yolculuklar kendine iyi bak canımmmopuyorumnanaktanŞeniz

güle güle yesacım hayırlı yolculuklar

Ay canım benim kavuştun ne güzel annenlere, spora da devam edebileceksin ne güzel, anneciğine selam söyle o zaman bizlerden:) Öpüyorum ben de tatlım Şeniz Şeniz
olumunekankayizsmile

saolasınız canlarım benım opuyorumnanaktan yolculuk bayaa yorucuydu ama su an evımdeyım ıyıyım Allaha sukur ama su son 2 gun gunduzlerı pek bı sey yıyemesem de aksamları cok fena yedım resmen kıtlıktan cıkmıs gıbıydım hatta rahatsızlık yaptı uyutmadı falankaydirigubbakcemile bırazdan anamla hareket yapmaya gıdecegız orda da tartı varmıs tartılırım ınsallah olumunekankayizsmile ama hem kahvaltı sonrası hem de dedıgım su son ıkı gunn o yuzden bı sey beklemıyorum canlarım Şenizyerimsenibenlaelaelaelaelae annemı de uye ettık canım da kadıncagız gıremedı daha bı yazdık 90kılo uzerınde zayıflamak ısteyenlere ole kaldık umarım alıstırırım da gırer yahu zemuszemus

canım benım cok saolasın kocaman opuyorum ben de bırazdan spora kacar bakayım annem ovdu yok sole aletımız var yok sunu deyınce hemen hareketı degıstırıyoz falan neyım dıye artıstlık yaptı bana bı bakayım neymıs ne degılmıs:1ninca:

gunaydin kizlar,
sabah sabah ilk bildirimi ben yapayim;

55.1 (200 gr vermisim gecen haftaya gore) ama bugun regl oluyorum ve cok sisim... :-((

sevgilerrr

günaydın arkadaşlar bişey sorucam haftada 1 defa mı tartılıyosunuz ve hangi gün tartılıyosunuz bilmiyorumkismile

normalde sadeceçarşamba günleri tartılıp bildiriyoruz buraya canım. ama ben bi de hafta sonu tartılıyorum. nedense hafta sonu tartılınca aynı tartı, aynı yerde beni daha zayıf gösteriyor :)

normalde sadeceçarşamba günleri tartılıp bildiriyoruz buraya canım. ama ben bi de hafta sonu tartılıyorum. nedense hafta sonu tartılınca aynı tartı, aynı yerde beni daha zayıf gösteriyor :)

ayynennnn canim yaa;
ben de pazarlari da tartiliyorum ve daha zayif cikiyorum;

ama carsambalari ya bagirsaklarim duruyor ya da boyle regl oluyorum ve bir turlu az cikip yazamiyorum suraya ..
senağlama
:mymeka:

sensewitch canim bu hafta cok yoruldun, hepimize tek tek biseyler anlattin yol gosterdin;
cok tesekkur ederiz koclugun icin.
(hakkini helal et)

benim icin bu hafta husran oldu biraz; ama reglden dolayidir diy mi cnm, su tutmustur vucudum;
umutlar yine haftaya kaldi

selam kızlar tartıya çıktım.... 54.00 geldim. burdaki son bildirmeme göre aynı ama geçen hafta ben tartıldığımda 54.5 gelmiştim.haftaya daha düzene girerim inş.

sabah kahvaltıma gelince bir yağsız tost bir bardak taze sıkılmış portakal suyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…