midenin çalışıp çalışmamsı değil de kan şekeriyle alakalı sanırım bu durum. kan şekerini dengede tutmak lazım.Akşam için de geçerli demek hıhboshayallersmile e niye herkes 6-7 den sonra yemeyin bişiy diyo ben de onu anlamadım hem akşam sıvı tüketiyorum acaba aynı görevi görmüyo mu katı besin gibi olmuyo mu sonuçta çalışıyo mide bilmiyorumkismile
midenin çalışıp çalışmamsı değil de kan şekeriyle alakalı sanırım bu durum. kan şekerini dengede tutmak lazım.
Bu arada kızlar bugün hafif çıkıyim diye dün yediklerimi yazıyım;
Sabah: 1 kaseden çok tarhana çorbası
Ara: 1 ince dilim kepek ekmeği
2 dilim beyaz peynir
çoook açık çay
Ara: yeşil çayb
1 sade şekersiz neskafe
Öğle:Yarım kase mercimek çorbası
1 tabak domates salatalık atom mor lahana salatası yağsız
Ara: az light sütlü neskafe şekersiz
1 ince dilim kepek ekmeği
Ara: 2 adet etiform bisküvi
2-3 kaşık yarım yağlı yoğurt
Akşam: 1 kase mercimek çorbası
2-3 kaşık yoğurt
1 lokma ekmek
Akşam evde de az sütlü şekersiz neskafe tarçın çayı ve form çayı içtim
spor yapmadım 3 lt. su içtim
(((( 300 gr. vermişim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Kızlar netten araştırdım bende polikistik over sendromu var zayıflamayı olumsuz etkiliyormuş aynı hastalıktan olan arkadaşlar varsa paylaşalım :kedi:
bende bugün yediklerimi sıralıyım:
Kahvaltıda 1 simit 1 dilim üçgen peynir,çay
Öğleyin: yarım porsiyon bulgur pilavı ve yarım porsiyon karnıbahar
Ara ögün yemedim sadece çay içtim
Akşam yarım porsiyon makarna yarım porsiyon taze fasulye
Sadece 1 litre su içmişim malesef.Yatana kadar 1 lt daha içicem
Şimdiii;sizce bu menüde yalnış olan bişey varmı? Ne dersiniz?
canım gördüğüm kadarıyla günde 2 bardak neskafe içmişsin.Aslında bu diyet yapanlar için o kadar iyi değilmiş.Çünkü kahve vücutta su tutup,ödeme neden oluyomuş. bence günde 1 veya 2 günde 1 fincan içmek daha iyi.belki bundan dolayı yavaşlıyodur kilo vermen
Başka türlü iştahımı kesememekteyim :kedi:normalde sürekli yiyen bi insan olduğumdan (ağzım hiç boş kalmaz da) araların 2 saatte olması bile bazen bana çok geliyor öğünlerde çok az yediğimden sanırım. Neyse bu hafta daha farklı uygulayacağım bakalım haftaya görücez sonucu neskafeyi de azaltıyim bari mafoldumben
Adaçayı ve maydonoz sapı suyu ... Adaçayını çok içme ama en fazla 2 bardak tatlım kabızlık yapıyoooo
Ben hiç konuşmıyim yemek lazım diyim susayım :kedi:
2 poşet yeşil çay
1 poşet böğürtlen çayı
1 poşet ısırgan çayı
1 tutam kiraz sapı
1 çay kaşığı zencefil tozu
2 yemek kaşığı dondurulmuş vişne ya da frambuaz
bir limon(4'e bölüp koyuyorsun tencereye)
5 bardak da su
Hepsini bir tencerede bir taşım kaynatıp gün içinde içiyorsun.
1 günde 1 kilo düşürdü canım beni bu çay.
Ben de sade neskafe içince sürekli tuvalate giderim, ödem attırıyor diye düşünmüştüm bu yüzden, sabahları aç karnına içilen 2 fincan sade neskafe bağırsakları da çalıştırır bu arada. Ama pek sağlıklı değil.
evet canım haklısın sabahları bağırsakları çalıştırıyo ama aynı zamanda ödem tutuyomuş ve selülit oluşumunu artırıyomuş.İnternette okumuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?