canim benim helal olsun valla 5.6 taneyle yetinebiliosun ben papates kizartmasinda asla 5 tanecikle yetimem sekerparemm
bu arada benexolu inceledimde
Endikasyonları:
Gebelik, emzirme, aşırı fiziki aktivite; yetersiz veya yanlış beslenme, açlık; gastrointestinal hastalık veya ameliyatlar; hipertiroidi, diyabet, üremi, karaciğer fonksiyon bozuklukları, kronik alkolizm, sürekli kusmalar, kalp yetmezliği, yaşlılık; INH, pirazinamid, hidralazin, sikloserin, penisilamin, aminoglikozidli antibiyotikler, antikonvülzan ve kontraseptiflerin uzun süreli kullanımı sonucu oluşan vitamin B1, B6 ve B12 yetersizliğinde kullanılır. Zihni ve bedeni çabuk yorulma, unutkanlık, sinirlilik, iştahsızlıistahsizlik
, kuvvetsizlik, kol ve bacaklarda parestezi ve ağrı, titreme, çarpıntı, epigastrik huzursuzluk, kabızlık gibi genel preklinik şikayetleri olan hastalarda; beriberi, Wernicke-Korsakoff sendromu ve Delirium tremens'te; alkolik ve diyabetik nöropatiler, nevrit, polinevrit, nevralji, zona, miyalji, artralji, kramp, tremor ve tekrarlayan kusmalarda enedikedir.
istahsizlik icinde kullaniomus istah acilmasi oldumu sekerim/?
Canım ben apikobal içiyorum ben de belirgin bir iştah olmadı, benexolu yasemin kullanıyordu, o gelince aydınlatır canım ama o da açmıyordur muhtemelen b vitamini sonuçta.
bu kadar olur yani bitanem benide anneannem buyuttu canim
o yuzden onun yeri cok farklidir bende seni cok iyi anliorumm bu korkuyla buyudum diyebilirim horlamasi kesilince hemen yan odaya gider kontrol ederdim bende biseymi oldu diye sanirim hala yer etmis hep o korku var yuregimde gerci allahin emri hepimiz olucegiz ama ben nedense cok dusunuo uzuluorum annannem icin anlayamiorum kendimide zaman zaman allah tum sevdiklerimize uzun omurler nasip etsin kuzum
Aynen cnm ölüm allahım emri ama uzun ömürler nasip etsin herkesin sevdiklerine ... Bir de allah ani ölüm vermesinnn :Saruboceq:
Burcucum da hazırlıklar son hız sürüyor çok az kalmış düğüne demek, daha kilo verme tatlım gelinlik üstünden düşmesin sonra:) hihoyyyt Şeniz
burcucum nişanlına söyle evlendikten sonra hamilelikti çocuktu falandı filandı derken kilo alınıyor diye
mesala ben 48 kilo ile evlendim hamile kalana kadar aynıydım fakat doğuma 72 kilo ile girdim sonrası malum 60-61 kilolardayım
canım zaten nişanlımla aram cok kotu verdıgım kılolar yuzunden bı ara rahatsızlanmıstım ya sanırım o ara 49 kıloya kadar dustum galıba tartılamamıstım ama cok kotu olmustum.su an toplaladım bıraz kendımı saglık acısından.ıs ıcın geldım ıstanbula acıl.nişanlımda ben eskı sevgılımı ısterım dıye tuturuyo canım cok sıkkın.
canım boyum 1.70 ince kemikliyim beyaz tenliyim o aralar bırazda ruh gibiydim.goren cok zayıfsın hıc yakışmamıs falan dıyo bazılarıda cok zayıflamıssın guzel olmus dıyo nebılım ben kendımı zayıf sevıyorum aslında
Kilo yüzünden mi kızıyor canım? Aslına bakarsan buna bence üzülme, sağlığından olucaksın diye korkuyordur canım, önemsediğinden, nasıl anneler kızar ya zayıflayınca onun gibi tatlım. Ona da biraz hak ver, kendine dikkat et. benim de eşim ben az yiyince çok sinirleniyor. :)
Boyun 1.70 mi?kafamçokkarıştı Bebeğim senin diyeti bırakma vaktin gelmiş bence:) Bundan sonra sadece formunu korumaya bak, daha da zayıflama.
ayneen benim esimde beni zorla yediriyor yaaaaa
bakti evde yediremiyor disariya goturuyor bu atralar
:-(
kızlar ölçülerimi veriyorum
gerçi mezurayla değil iple ölçüp metreye tuttum ama olsun doğru ölçüdür
kalça 99 :1shok:
sol baldır 55 mafoldumben
sağ baldır 54 akannehir
göbek 88 ohaoldumsmile
mide 80 ohaoldumsmile
kol 25 :1ninca:
göğüs 90 kafamçokkarıştı
piramit gibiyim ya
zayıflama ürünü kullansam nasıl olur acaba 2 ay sonra tekrar hamile kalmayı düşündüğümü de varsayarsak eğer nolucam ben yaaaa
kızlar ölçülerimi veriyorum
gerçi mezurayla değil iple ölçüp metreye tuttum ama olsun doğru ölçüdür
kalça 99 :1shok:
sol baldır 55 mafoldumben
sağ baldır 54 akannehir
göbek 88 ohaoldumsmile
mide 80 ohaoldumsmile
kol 25 :1ninca:
göğüs 90 kafamçokkarıştı
piramit gibiyim ya
zayıflama ürünü kullansam nasıl olur acaba 2 ay sonra tekrar hamile kalmayı düşündüğümü de varsayarsak eğer nolucam ben yaaaa
Ay evet o da var, biz de bugün dışarıda yiycez galiba
ben de disarda en hafif bulabildigim seyi yiyotum;
birkeresinde izgara kofte yaninda salata, haslanmis sebze yemistim mesela,
dun aksam da kumpir yedim ama tereyag koydurmadim (fazla kalorili olmamistir herhalde boylece diy mi)
bu aksama da evde yemek yok :-((
ne yapsam ki
:uhm:
Boyun 1.70 mi?kafamçokkarıştı Bebeğim senin diyeti bırakma vaktin gelmiş bence:) Bundan sonra sadece formunu korumaya bak, daha da zayıflama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?