bak şimdi bebeğim sana kolların için tavsiyem var bisiklet çevirirken dahi yaparsın 1 litrelik 1 su şişesini ile kollarını çalıştırabilirsin benimde çok sarktı ama ben daha önce çok kilolu idim ondan
birde duvarda şınav yapabilirsin
hemde kolların güçlenir bebeğim
aklıma gelmişken bende ölçüleyim baariii dur ama mezurayı bulayım ilk öncebayanssulusmile
bi etkisi olacağını zannetmem canım eğer bi vitamin eksikliği yosa vücudun aqlerjik reyaksiyon olarak baş gösterir
benim en son 1 hafta öncesine kadar dudaklarımda ince ince uyuşukluk oluyordu bugün bi bitki bilimciden oda b vitamininden oluyormuş :1shok:
hadi buyur burdan yak:mymeka:
kızlaaarrrrr 1 saat kadar yokuuummmsempatiksalakcinni
:içelim:haydiiiiiii suyumuzu içeliiiiiiimmmmmmmmm:içelim:
b vitaminimi uyusukluk yapmis hayatim?
b nin yokluğu uyuşukluk yaparmış bebeğim bilmiyorumkismileo ara bende meraaak :çok üzgünüm:ediyordum noluyor benim dudaklarıma diye:sinifsinif:
b nin yokluğu uyuşukluk yaparmış bebeğim bilmiyorumkismileo ara bende meraaak :çok üzgünüm:ediyordum noluyor benim dudaklarıma diye:sinifsinif:
yok tatlım ara sıra olan bir olaydı öyle uzun sürse tabbbi büyük bir problem olurdu yaniiiDudaklarını açamıyor muydun konuşurken ???
saollasinnn bitanemm pet siseleri kac defa indirip kaldirayi her gun canim
sise su ile ne yapabilirimm canim kollarimin incelmesi icin
sise su ile ne yapabilirimm canim kollarimin incelmesi icin
Önce kaldırırsın 20 kere, sonra da 20 kere sırtına indirirsin, arkana doğru yani.
kızlaar bu ara kuvvetli besleniyorum mecburen çünkü çok bitkinim kilo almamaya çalışıcammm:sinifsinif:
inanın kendimi hiçte iyi hissetmiyorummafoldumben
kızlaar bu ara kuvvetli besleniyorum mecburen çünkü çok bitkinim kilo almamaya çalışıcammm:sinifsinif:
inanın kendimi hiçte iyi hissetmiyorummafoldumben
Niye ki canım, hasta mısın üzgün müsün, ben de çok halsizim bugünlerde
yok canım sadece bitkinim çok yorgunumdalgınlık hat safhada şu andabilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?