selam herkeseeee
sabah 9 gibi bir bardak taze sıkılmış portakal suyu yanında 1-2 lokmalık simit.yedim.... sonra çarşı pazar işlerim hallettim.
saat 11 gibi kahvaltımı yaptım....saat 2 gibide 4-5 tane yaprak sarması yanında yoğurt yedim...
kizlar light sutle etiform biskuvi aldim geldim..
4 ad. biskuvi ile 200 ml sut icicem simdi..
afiyet olsun canım, benim de ara öğün vaktim geliyor. saatle beslenmeye dikkat ediyorum o zaman az yiyorum, acıkmıyorum. ben de 7 badem,1kuru kayısı,1çb süt içmeyi planlıyorum.gerçi kahvaltıda zeytin yemediğim günler bademle ara öğün yapıyordum ama canım istedi
afiyet olsun canım, benim de ara öğün vaktim geliyor. saatle beslenmeye dikkat ediyorum o zaman az yiyorum, acıkmıyorum. ben de 7 badem,1kuru kayısı,1çb süt içmeyi planlıyorum.gerçi kahvaltıda zeytin yemediğim günler bademle ara öğün yapıyordum ama canım istedi
çok yemeseydin canım.makarnada baya bir kalori varmış, diyet yapıyorum diye, mutfak tartısı aldım, makarnaydı, baklagildi, onları yaparken tartıyorum. baklagillri bir günlük yapıyorum, tartarak ihtiyacım kadar. iki avuç makarna neredeyse 200 kalori ediyor, tabi pişmemiş hali. pişince de pek doyurucu olmuyor
cnm masallah sen cok bilgilisin beslenme konusunda..
bize de yardimci ol valla nolur,
bildiklerini paylas..
:1hug:
ben eskiden beri beslenmeme çok dikkat ederim faydalı şeyler tüketmeye çalışırım,bilgisine güvendiğim uzmanların yazılarını takip ederim. nasıl olduysa oldu,aldım şu kiloları, sağlıklı beslenerek de vericem inşallah. benim favorim ibrahim saraçoğlu, büyüyünce öyle olucam inşallaho da kimya profesörü, ben de kimya öğretmeniyim, yüksek lisansımı da yapıyorum.ondan bir hayranlığım var.bir de ailemde şeker, tansiyon, kalp gibi rahatsızlıklar var. haliyle sağlıklı yaşamaya ilgiliyim.şimdiden dikkat edersem kiloya beslenmeye engelleyebilir veya geciktirebilirim diye düşünüyorum bu hastalıkları.
sen 2,3 kg yu ne kadar zamanda verdin canim?
canım ben 2 haftada 3 kilo vermiştim aslında, memlekete gittim 2 hafta, havalarda karlıydı, evden dışarı çıkmadım, her gün akrabalarla birbirimizdeydik, çeşit çeşit hamurişi eşlik etti bize,1 kilodan fazla aldım sonra. kaldığım yerden devam şimdi
Kızlar size bir şey sormak istiyorum ben yemeklerde Kanola yağı kullanmaya başladım, biraz araştırdım faydalı geldi, bazı olumsuz yazılara da rastladım. Siz ne çeşit yağ kullanıyorsunuz?
aaa biz seninle aynı kiloyuz hedefimiz de aynı ne güzel:)
canım karnın doyuyor mu, miden kazınmıyor mu bu yediklerinle.çok az. meyve suyu yerine meyvenin kendisini yesen daha iyi aslında. meyve suyu çok acıktırır. lifsiz olduğu için kan şekerini hemen yükseltiyor .bu sefer pankreas insülin salgılıyor kan şekerini düşürmek için. dolayısıyla acıkıyorsun.diyetisyen ve doktorların pek tavsiye ettiği bir şey değil.
ben eskiden beri beslenmeme çok dikkat ederim faydalı şeyler tüketmeye çalışırım,bilgisine güvendiğim uzmanların yazılarını takip ederim. nasıl olduysa oldu,aldım şu kiloları, sağlıklı beslenerek de vericem inşallah. benim favorim ibrahim saraçoğlu, büyüyünce öyle olucam inşallaho da kimya profesörü, ben de kimya öğretmeniyim, yüksek lisansımı da yapıyorum.ondan bir hayranlığım var.bir de ailemde şeker, tansiyon, kalp gibi rahatsızlıklar var. haliyle sağlıklı yaşamaya ilgiliyim.şimdiden dikkat edersem kiloya beslenmeye engelleyebilir veya geciktirebilirim diye düşünüyorum bu hastalıkları.
ayçiçek yağıyla yapıyorum yemeklerimi zaten bir kaşık,iki kaşık koyyorum. soğanı yağda kavurma alışkanlığım yok. yetiyor azıcık yağ. salatalarıma da sızma zeytinyağı kullanırım. yağ konusunda çok seçici değilim,fındık,ceviz, badem yiyorum arada, faydalı yağları onlardan aldığımı düşünüyorum. tadı da önemli kullandığın yağın. damak zevkine uygun bir yağ mı acaba,aromalı mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?