50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar kaç gündür leslie ile yürüyüş diyorsunuz ya, ben leslie yi yürüyüş aletinin adı diye tahmin ettiydim :kedi: :roflol: Netten bakınca anladım ne olduğunu

1 kilocukdan ne olur ki, moralini bozma bunun için canım, stres çok zararlı sana şu an :teselli: . Birlikte vereceğiz kiloları ama sağlığımıza dikkat ederek. Zaten sağlığa zarar veren diyet kalıcı olamaz. Midende yanma falan varsa süt iç, ama gaz olayını bilemiyorum. Benim midemde ne zaman sorun olsa süt yardımıma yetişir. Salça ve baharat da sana çok dokunur. (Bilgi için teşekkürler canım)

Son düzenleme:

canim midemde hic yanma yok sadece gaz siskinlik ve hafif agri bide ara ara mide bulantisi var onun icinde emedur verdi dr gecene kadar bulantin ic dedi sutlac yaptim bugun ama hazir yeni cikmis damla sakizli sut ekledim sadece light sutle yaptim ama yine kalorisi vardir tabi drda oyle dede stresten uzak dur iyice cogalir dedi
papates puresi yedim aksam domatesli sehriye corbasi ictim yaninda iki dilim ekmekle sonra galete yedim sutlac yedimm haklisin salca ve baharatta yasakk
bide simit yedim oglen acaba susamli oldugu icin dokunurmu?

Dışarıdan yememeye çalış prensescim, susamın ekstra bi zararı olduğunu düşünmüyorum. Sütlaç da iyi gelir midene afiyet olsun. Benim mide problemlerimin ana kaynağı: lise dönemi yemek yer, yorgunluktan yatıp uyurdum. Şu an diyetten dolayı yapmıyorsun böyle bişi muhtemelen, ama yine de aklının köşesinde olsun bu bilgi. Mideyi resmen mahvetmiş oluyoruz öyle.

canim benim uzun zamandir disardan yemiyorum zaten malum ekstra kalori almamak icin ama en cok pizza ozledimm yagli tabi simdi mideme daha cok dokunur canim cekti nerden aklima geldiyse kuzumm:)))
sen kac kilosunn tatlimm

Pizza benim kilo almamım başlıca sebeplerinden biridir bilmiyorumkismile Kaşarlı sucuklu tost ye yarın çok canın çektiyse canım, ama sucuğu çok az koy.

Şu an 59,8 kiloyum, 59 a düşmeden çizelge ve avatar koymayacam demiştim buraya ilk geldiğimde yerimseniben Aynı sayılırız yani.

valla canimm margarita bile olsa yeter nasil ozledimmm hayatim sen en son ne zaman yemistin?bi dilimi bile muthis kalorili malesefki bi dilim asla kesmioo benii:)
cucuklu kasarli tostta guzel olurdu ama sucuk yemiyim bu ara karnim davul gibi oldu gazdan iyice sismiyimmm cok kotu hissediorum ama yapcak bisey yokk cicegimm

canım ya benım eve gelme ısı herseyı altust ettı bı de 15 gunlugune geldıgım ıcın her gun bırılerı davet edıyor yok arkadaslarla bulusup bı yerlere gıdıyoruz sureklı cok fena ne guzelmıs senın ıs valla karsıma bı kek cıktı bı de yagsız tuzsuz patlamıs mısır bı sey yapar mı sızce yahu ohaoldumsmile

Hatırlamıyorum canım kasımda falan yemişimdir en son, ama ben yiyince abartıyordum. Orta boyu bi başıma yeme potansiyelim var :kedi: . O zaman bi süre daha bekle canım tostu.

kizlarrr ben geldimm
bugun doktora gittimmmm gastrit dedi ilaclar verdiiii
bide stresten gaz yapici gidalardan cig meyva sebzeden uzak kalcakmisimm
az ve slk yicekmisimm

canııııım pek cok gecmısler olsun dıkkat et aman deyım ŞenizŞeniz

yaw bu arada ust tarafta ne bıcım alıntı yapmısım ben alsanaalsanasmile

canim bende kizartmalarda findik yada kanola yagi kullaniodum ama zeytinyagli yemeklerde ve normal sebze baklagil yemeklerinde rivierea zeytinyagi kullaniodum o zaman onlarada findik yagi kullanayim sekerparem?

Tatlım yemeklerde elbet kullanabilirsin de kızartmada fındık ya da mısır özü iyi gider ok?

Hatırlamıyorum canım kasımda falan yemişimdir en son, ama ben yiyince abartıyordum. Orta boyu bi başıma yeme potansiyelim var :kedi: . O zaman bi süre daha bekle canım tostu.

aynen bi orta boy tam gelioo utaniodum yazmaya cesaret aldim senden saol kuzum opuyorumnanaktan aynen cok sevdigim bisey olunca bende abartirimmm olumunekankayizsmile

aynen bi orta boy tam gelioo utaniodum yazmaya cesaret aldim senden saol kuzum opuyorumnanaktan aynen cok sevdigim bisey olunca bende abartirimmm olumunekankayizsmile

O zaman ikimizin de başlıca kilo alma sebebi belli, ilk etapta sen de benim gibi miktarı azaltmaya özen göster. Sırf bu bile bize büyük ölçüde yardımcı olur olumunekankayizsmile . Şu an hastasın diye bişi demiyorum ama spor spor spor :lepi: Sen bugün tatlı niyetine yediğin sütlaca laf ediyorsun ya, gel sen bi de bana sor yerimseniben

canimm benimde gobek 85
icbacak 55 sinifsinif:

benımde ıc bacak 54 yaw bu ıc bacak bızı oldurecek yaw ne bu boleekaydirigubbakcemile bu arada ben yazmayı unutuyorum ama 3 gundur selulıt yagımı suruyorum yatmadan once umarım bı ıse yararboshayallersmile

benımde ıc bacak 54 yaw bu ıc bacak bızı oldurecek yaw ne bu boleekaydirigubbakcemile bu arada ben yazmayı unutuyorum ama 3 gundur selulıt yagımı suruyorum yatmadan once umarım bı ıse yararboshayallersmile

Yesacım, sen yanlış ölçüyorsundur. O kadarcık kilonla üflesem uçarsın canım kaydirigubbakcemile3

Yesacım, sen yanlış ölçüyorsundur. O kadarcık kilonla üflesem uçarsın canım kaydirigubbakcemile3

canım valla belıme de oyle dendı olcerkenkı fotomu koydum kaydirigubbakcemile yıne yaparım bak kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ben anlamıyorum zaten yag oranım da fazla cıktı bugun degısık yaaaw :)) ahanda cekıom bekleyım bacagım ve ben gelıyoruz :)))

Son düzenleyen: Moderatör:

kuzumm sen deli gibi spor yapiosunn nasil 54 olur anlamadimm yanlis olcuo olmayasin hayatimmm

canim sen bugun tatli yedinmiki gulum?caniminici bisiklet cevirioommm zaten onu cevirmesem daha cok kilo alirdimm kuzumm sen spor ne yapiosunn?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…