kuzumm sen deli gibi spor yapiosunn nasil 54 olur anlamadimm yanlis olcuo olmayasin hayatimmm
canım valla belıme de oyle dendı olcerkenkı fotomu koydum kaydirigubbakcemile yıne yaparım bak kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ben anlamıyorum zaten yag oranım da fazla cıktı bugun degısık yaaaw :)) ahanda cekıom bekleyım bacagım ve ben gelıyoruz :)))
canim sen bugun tatli yedinmiki gulum?caniminici bisiklet cevirioommm zaten onu cevirmesem daha cok kilo alirdimm kuzumm sen spor ne yapiosunn?
dogru diyosunn canim porsiyonlari ufaltmak bile kilo verdiomuss tatlimYedim canım, yemez miyim. Ben buraya zaten kahvaltım dışında hiçbişi yazmadım, çünkü cidden sadece porsiyona dikkat ediyorum. Canım bişiyi isterse yemeden duramam ben. Ama yine de eskiye göre daha seçiciyim.
Bizim evde dambıl dışında spor aleti yok. Daha önceden yazmıştım, kendime müzikli yöntem icat ettim: Spor yapmadığım zamanlar müzik yasak. En sevdiğim şarkılardan oluşan çalma listesi hazırladım. Bugünkü 30 dk lıktı. Sonuna kadar müzik sayesinde bildiğim tüm hareketleri kendimi çok zorlamadan yaptım. Ama baya bi ter attım. Esneme hareketleri de dahil bi süreye ama. Sabah kalkabilsem ebru şallının programını yapcam. İlk izlediğimde nefes al ver deyişine dayanamayıp kapatmıştım. Ama sonradan alıştım. Değişik güzel hareketler öğreniyor insan.
dogru diyosunn canim porsiyonlari ufaltmak bile kilo verdiomuss tatlim
dansta kalori yakmak icin ideal aslinda
su plates olayi benimde favorimm ama bi turlu baslayamadim nedense gulum
Canım erken kalkabiliyorsan, iyileşince başlamaman için sebep yok alsanaalsanasmile . Hareket çeşitlendikçe vücut da güzelleşir bence. Ben yediklerime dikkat etmeye 1 şubatta başladım, ama spor yapmaya sizlerle başlayabildim :lepi: . Sen de zaten benim kafadandın, aynadaki görüntüye bakıyorsun aslen, o yüzden spor bizim en büyük yardımcımız.
Yok be prensescim, o kadar da zayıf olmak istemezdim. Hoşuma gitmiyor benim çok zayıf, o yüzden konsantre problemi yok nefes al veeeeeeeeeeeer dışında :roflol:
Riviera demek hem saf zeytinyağı hem de işlem gören zeytinyağının karıştırılması demek işlem gören z.yağının asitliği azaltılıyor ve içeriğindeki yapışkan maddeler ve kötü kokular uzaklaştırılıyor. Ama ben kızartma ve sıcak yemeklerde fındık yağı gibi daha dayanıklı yağları tercih ediyorum...
kizlarrr ben geldimm
bugun doktora gittimmmm gastrit dedi ilaclar verdiiii
bide stresten gaz yapici gidalardan cig meyva sebzeden uzak kalcakmisimm
az ve slk yicekmisimm
Bulalım da dövelim o erkek arkadaşıklava: İlaçlar özellikle mahvediyor bünyeyi canım, ama yine de insan isteyince oluyor, inanıyorum başaracağız birlikte olumunekankayizsmile Ben liseden sonra 55 i göremedim. Geçen yaz değil ondan önceki yaz, erkek arkadaşım yoktu şehirde 2 haftalığına, fırsat bu fırsat 56 ya düşmüştüm (benim geleneksel kilom 58'den) . Ama o gelince dışarıdan yiyoruz mecburen, ve ancak kilo alıyorum. Şimdi de askerde diye kilo verebiliyorum.
ah benim canım çok geçmiş olsuna.s.
gastrit çok can sıkıcı bişey benimde heyecan ve sinirden olur bazenn
ya canım öyle deme benimde bel en ince yeri 73 ama benim belimde zate bi miktar incelik vardıBen de sonunda ölçtüm;
Bel 77
Göbek 85
İç bacak 55
Kol 32 cm
Bakın moraliniz düzelsin
tamam sekerparemmm opuyorumnanaktan
:roflol: :roflol: Canım daha önce de demiştim, sen kilo vermeye değil spora odaklan o zaman kaydirigubbakcemile5 Yoksa tartı mı bozuk :mymeka: naniknanik
canim benimm erkek arkadasin askerdemi?oy hayirli teskereler hayatimmm
insallahh canimm bakalimm bi hafta sonra veniba 75 mg dusucek on besgun sonra yine dusurcek insallah boyle boyle gitcek insallah kuzum
iki senedir hayatimda kimse yok insan ozluyooo hayirlisiyla gelsin askerden seninkide varsin olsun disardan yiyin kavusun birbirinize olumunekankayizsmile
ve karsınızda ıc bacagım:))
esofman oldugu ıcın 2 cm cıkarın canlar:)) durun bel ıle acılıs yaptım gobek ekledım sımdı ıc bacak yakında basen neyım de bekleyın sız benden aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
Çoook teşekkür ederim prensenscim opuyorumnanaktan Her gün telden görüşebiliyoruz çok şükür. İnşallah senin de karşına seni hakedecek mükemmel bi insan çıkar canım benim.
İlacını şöyle bi araştırdım, kullanma sebebin ne ise bir an önce kurtulursun umarım a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?