50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ne bıcım olcmusum 0 nerde baslıyor bellı deel amma 3cm cıkarırsak 54 dıyebılırız:)) sabah duzgun cekeyım de degıstırıyım barım :)) alıntı yapmayın sılıcem:))hahhaah:)

ve karsınızda ıc bacagım:))

esofman oldugu ıcın 2 cm cıkarın canlar:)) durun bel ıle acılıs yaptım gobek ekledım sımdı ıc bacak yakında basen neyım de bekleyın sız benden aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflolf of yesam of güldürdün beni ben bende gidip ölçim barii canım çektii-tatlicadiarzu-
bu arada dün gece uyku tutmadı şöylebi dolandım evde mezuraya gözüm çarptı başladım ölçmeye bu aradada şimdi eşim beni böyle görse ne der diye düşünmedende edemedim ohaoldumsmilekafayı yedim laelaelaelaelae

Yesacım sen valla cimcimesin, parmağını araya sokmuşsun ölçerken canım.

hahahÇ:)) bana da degısık geldı resım ama sabah daha duzgununu koycam yaw canıma kastım mı var nıye dıyım 54-55 kaydirigubbakcemile ama bu mezura cok cıkarıyor bence hanı oyle tartılar olur yaa onlardan kafamçokkarıştı ayy gece gece cok eglendım yarına da soz vermeyım de kalca koyacagım aklinialirimsmile-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3

Şuan bu durumdayım:1no2: O nedenle biran önce yatsam iyi olacak arkadaşlar,yoksam elimden bi kaza çıkabülüüü

öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan

sempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3
yasemım ben de pek guldum yahuu kaydirigubbakcemile3 ama ahtım var kalca koycam kaydirigubbakcemile3 sonra ust kol anam bılek neyım de koysam ya super olur kaydirigubbakcemile3 en sonunda da kendımı koyayaım barı oncesı sonrası dıye en sısko hallerımın fotolarını bulup zemuszemus

canimm benimm aminn bitanem benimm.
depresyon ve anksiyete den dolayi 225 mg a kadar cikarmisti doktor cok sukur dusuyuoruzz artik hayatimm

Prensescim mutlu ol şu kısacık hayatta, :teselli: Problemlerin yüzünden ilaç kullanmana üzüldüm. Umarım gerçekten büyük problemler yoktur hayatında canım. Hem 225 den 75 e inmişsin, "0" az kaldı Şeniz

canimm iste bazen olaylar birikim yapiooo mutlu olamiosun bi turlu bitanemm neyse az kaldi bitmesine ilacinn ama gercekten ilac kullanmakta ayri bi dert bu kadar kilo almama nedenlerden biride zatenn biraz daha sabretcemm fistigimmm

fıstıklar iç bacak nası ölçülüyooobilmiyorumkismile

kuzum nasılı mı var yaw al mezurayı cevır ıc bacak cevresınde soyle en kalın yerınden olc kızına da selam soyle resım ceksın de koy buraya beklıoz kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…