alkisalkisalkis alkisalkisalkis Sen spor yap da canım, ben anlatırım sana sorun değil. Yeter ki mezuralarla barıştıralım seni (1 saat spor için tebrikler) kaydirigubbakcemile3 Kolun kaç çıktı?? Atasözleri süper buarada :lepi:
alkisalkisalkis alkisalkisalkis Sen spor yap da canım, ben anlatırım sana sorun değil. Yeter ki mezuralarla barıştıralım seni (1 saat spor için tebrikler) kaydirigubbakcemile3 Kolun kaç çıktı?? Atasözleri süper buarada :lepi:
saolasın canım benımmm ınsallah bırakmam hıc bakalım :))evdeyken vıdeolarımı yapardım uzun uzun yazardım yasemncım bılır :)))) sımdı turkıyedeyım de annem bı yere yazılmıs onun yanına takılıyorum gecıcı olarak:)) kolum 24-25 cıktı saolasın canım yaa atasozlerım super deeemı:)) :lepi: kalkam da su ıcem barı prensesım o kadar resım neyım yuklemıs :)
ben de ebruyla plates yaptım iki hafta sonra bıraktım,şimdi yeniden başladım. hepsini yapıyorum ama karın günü beceremiyorum. mosmor oluyorum, hem de hareketlerin hepsini yapamıyorum. bir de karşımda hem hareketleri yapıp hem de gülümsüyorlar .yapamıyorum diye sinir oluyorum
ic bitanemmm sifadir su zayiflamak icin saglik su icin opuyorumnanaktan
kolun iyimiss canim benim 27
Ayy bugün herkese çok gülüyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile2 Yapılacak gibi değil ki... Sen beni bi görsen yaparken koparsın, onlar bacağı 90 derece açıyorsa ben max 70 falan açıyorum. Yorulunca iyice düşüyor derece. Adam akıllı yapmamama rağmen hepsini yapamıyorum ya da daha da bi katlediyorum hareketleri sırnaşık şey . Yalnız değilsin yani arkadaşım kaydirigubbakcemile5 .
ben de ebruyla plates yaptım iki hafta sonra bıraktım,şimdi yeniden başladım. hepsini yapıyorum ama karın günü beceremiyorum. mosmor oluyorum, hem de hareketlerin hepsini yapamıyorum. bir de karşımda hem hareketleri yapıp hem de gülümsüyorlar .yapamıyorum diye sinir oluyorum
ic bitanemmm sifadir su zayiflamak icin saglik su icin opuyorumnanaktan
kolun iyimiss canim benim 27
Sen dedin hemen suyumu içtim kaydirigubbakcemile5 , suyu yanımda tutuyorum ama forum başında ne yemek aklıma geliyo ne su. Daha alışamadım forumda yazmaya, şu an baya yoğun bi dePrensescim mezurayla ölçmediğim için yazmamıştım ama bugün ip yöntemiyle biçok kez ölçtüm kolumu (genelde aynı çıktı): 27,5 çıktı. Çok üzgünüm çoook Geçtim seni yani olumunekankayizsmile
Yesacım senin kolların kesin formdadır, bu sefer cidden inanmam. Seni de takip listesine eklerim canım sorun değil yerimseniben Sporu bırak da göreyimklava:
valla gozumde canlandı da ben de guldum yaaa kaydirigubbakcemileşakkıdı saka bı yana canım benım yaparsın sen aslansın kaplansın olumunekankayizsmile sana da bı cızelge neyım yapalım yahuuu olmuyo bolee :içelim:
Yesacım senin kolların kesin formdadır, bu sefer cidden inanmam. Seni de takip listesine eklerim canım sorun değil yerimseniben Sporu bırak da göreyimklava:
afiyet seker olsunn gulummm
bugunn 120 dakika bisiklet cevirdim ama terlemiorum cok hizli cevirmedimm tatlimmm
belkide bana oyle gelioo bu kol mevzuu canimm taktimsa kendi kendime:)) kaydirigubbakcemile3
canım valla degıller ama yıne de cok kotu degıl benım en sorunlu yerım ıc bacak selulıt ve gobek en ıyı yerımde kalca ve basenlerım neysekı orda sorunum yok kaydirigubbakcemile hayatımın bellı donemlerınde yaptım spor ama bıraktım ıste son zamanlarda da duzenlı yapmaya calısıyorum ne kadar oldu acaba aralıkta basladık sanırım degıl mı yahuuukaydirigubbakcemile5
Ayy bugün herkese çok gülüyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile2 Yapılacak gibi değil ki... Sen beni bi görsen yaparken koparsın, onlar bacağı 90 derece açıyorsa ben max 70 falan açıyorum. Yorulunca iyice düşüyor derece. Adam akıllı yapmamama rağmen hepsini yapamıyorum ya da daha da bi katlediyorum hareketleri sırnaşık şey . Yalnız değilsin yani arkadaşım kaydirigubbakcemile5 .
Doğru tahmin etmişim canım o zaman, sana o hareketi özellikle anlatmıştım çünkü. İstisnasız herkesin problemi. Bayadır spor yapıyorsun, ben daha bu hafta başladım
Anlaşıldı dört (4) :))))
aklinialirimsmilezaten mervee diyo anne galiba senin boyun mu uzuyo diyooosempatiksalakcinni
çünkü 2 senedir boyu aynı 158.5
buçuğa önem veriyo oda lazımsempatiksalakcinni
ama ben seni yerden yeremi vurdumm
yarım yamalak filan ama işe de yarıyor, göbeğimdeki yağ tabakasının altında hafiften bir kas oluştu ,hissediyorum. 7cm incelmiş belim. işe yaramıyor zannetmiştim, meğer yarıyormuş.zorlanıyoruz ya belki daha çok kalori harcıyoruzzüğürt tesellisi oldu bu biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?