50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kaydirigubbakcemile3
akannehir ayyy valla ben eskı usul devam canım yaa goz gormeyınce gonul katlanırmıs hesabı kaydirigubbakcemile ya da dur bu degıldı de gozden uzak olan gonulden de uzak olur hesabı demek ıstedımm akannehir oyle bı sey ıste o yuzden almayım da gormeyım de yemeyım de ohaoldumsmile

canım hareketı tam anlamadım yahuu kafam guzel sanırım 2 bardak yesıl caydan sonra kaydirigubbakcemile3
resım neyım var mı

kaydirigubbakcemile3
akannehir ayyy valla ben eskı usul devam canım yaa goz gormeyınce gonul katlanırmıs hesabı kaydirigubbakcemile ya da dur bu degıldı de gozden uzak olan gonulden de uzak olur hesabı demek ıstedımm akannehir oyle bı sey ıste o yuzden almayım da gormeyım de yemeyım de ohaoldumsmile

canım hareketı tam anlamadım yahuu kafam guzel sanırım 2 bardak yesıl caydan sonra kaydirigubbakcemile3

bı de kopru hareketı tavsıye etmıslerdı onu yapmaya calısıyorum valla delikafadulden kopru hareketı ney demeyın valla anlatamam sımdı mirmirmirmir

@suleulku canım benım gecmıs olsun ama sen de sureklı spor yapanlardansın bugun dınlebılırsın bence yasemncım falan deseydı aynısı valla gozunun yasına bakmam kalk yap derdım :))))))
resım neyım var mı

Son düzenleyen: Moderatör:

geçmiş olsun canım vişne suyu da yapar canım ağır gelmiştira.s.

Yesacım sen de benim gibi yazıyla spordan anlamayanlardansın, ebru şallının programından öğrenmiştim ben de bu hareketi.
Şöyle desem: ters mekikte gövde kalkıyor ya, bu harekette bacaklar kalkıyor dizden kırık vaziyette.

sanırım anladım canım boyle popoyu sıkıp kaldırıyoruz degıl mı yok bacak kaldırıyoruz demıssın pardon kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

vavvvvv ben bunu biliyom platesyapmıştım 1 hafta kadaro zamandan
yapmak lazım yani hele benim-tatlicadiarzu-

canimm ebru salli plates sayesinde 2 cm daha uzadigini aciklamis

canimm pisicigimin adi prenses ama cok merakli scyl ile ona melahat diozzz

Hepimiz yapmalıyız yasemincim, kimin ihtiyacı yok ki.... kaydirigubbakcemile5

Yesacım karnının üstüne yat yere, popo da yerde ve sıkılmış vaziyette. Ayaklarını havada birleştir bacaklarını (dizler kırık), sonra kaldır havaya

Son düzenleme:
bugünki mönüm
kahvaltı: 2 dlm kepekli ekmekle kaşarlı tost, yeşillik,5 zeytin,1 yumurta
ara1: 100 ml ayran
ara2: 100ml ayran
öğle y: 3/4 dlm ekmek,karnabahar yemeği,200ml ayran
ara3: 2 dlm baklava
ara4: 200ml ayran
akşam yemeği: taze fasulye, 1 dlm ekmek,2 kaşık yoğurt
ara: bir avuç kabuklu badem, 4 kayısı
son öğün biraz fazla kaçtı aslında birkaç tane badem alıp bırakıcaktım önümde ne varsa yemişim kardeşimle telefonda konuşuyordum, baktım bitmiş:-(

:roflol::roflol:senimi kırıcam bebğim senin gibi sportif birialsanaalsanasmilelmaz:hiç yakıştıramadım
resimlere iyi alıştın sen naniknanik

bak ben bir hafta yaptım demekki ebruyu bırakmasam benimde boyum uzrdışutarafagittisempatiksalakcinni

canimm pisicigimin adi prenses ama cok merakli scyl ile ona melahat diozzz

aa tamamdır o zaman kuzum sımdı oldu ben de dıyorum hep prenses dıye konusuyoruz melahat gobek ısmı falan mı dedım kaydirigubbakcemile5sırnaşık şey

hah sımdı anladımmm m Şeniz ayy bana da bı sey anlatmak deveye hendek atlatmaktan zor valla bugun atasozlerı deyımlerden gırdımm olaya kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol:senimi kırıcam bebğim senin gibi sportif birialsanaalsanasmilelmaz:hiç yakıştıramadım
resimlere iyi alıştın sen naniknanik

kuzum yaaaaaa valla saka yapıyorumm yaa sevdıgımden ınsan sevdıgı postu yerden yere vururmus ahanda bı atasozu daha kendımı astım valla delikafaduldenkaydirigubbakcemile3 bu arada boyun kesın uzardı canım senın devam etsen valla dıom bak:))))

yaa bu arada kolumun resmını cektım mezura ıle bırlıkte kaydirigubbakcemile3 ama ıste sayılar gorunmuyo ıgrenc cekmıs makına aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

bak ben bir hafta yaptım demekki ebruyu bırakmasam benimde boyum uzrdışutarafagittisempatiksalakcinni

:roflol: :roflol: kaydirigubbakcemile3 Ben de 3 4 gün yaptıp topu topuna, ah keşke normal insan saatlerinde yatıp kalkmayı becersem de her gün yapsam :Saruboceq: Baya zorlayıcı hareketler var, hepsini yapamıyordum bile.

:roflol: :roflol: kaydirigubbakcemile3 Ben de 3 4 gün yaptıp topu topuna, ah keşke normal insan saatlerinde yatıp kalkmayı becersem de her gün yapsam :Saruboceq: Baya zorlayıcı hareketler var, hepsini yapamıyordum bile.

ben de ebruyla plates yaptım iki hafta sonra bıraktım,şimdi yeniden başladım. hepsini yapıyorum ama karın günü beceremiyorum. mosmor oluyorum, hem de hareketlerin hepsini yapamıyorum. bir de karşımda hem hareketleri yapıp hem de gülümsüyorlar .yapamıyorum diye sinir oluyorum

alkisalkisalkis alkisalkisalkis Sen spor yap da canım, ben anlatırım sana sorun değil. Yeter ki mezuralarla barıştıralım seni (1 saat spor için tebrikler) kaydirigubbakcemile3 Kolun kaç çıktı?? Atasözleri süper buarada :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…