Yesacım bitince ohhh diyorsun ya, o senin cimcimeliğinden kaydirigubbakcemile . Bi de bitiremeyeceğin kadar zulala sen de benim gibi, belki işe yarar. Çikolata canın çektiğinde em ve sakın o ara su içme (su içince insan sanki hiç çiko yememiş gibi devam ediyor)
Selülit için şu hareketi öneriyorum canım: Ters mekik çekme pozisyonunda uzan yere, bacakları aç ve dizleri kırarak topukları havada kavuştur. Sonra da bacaklarını kaldır indir kaldır indir..... kaydirigubbakcemile5 Kalçalar bu süreçte hep sımsıkı olacak a.s
Yesacım bitince ohhh diyorsun ya, o senin cimcimeliğinden kaydirigubbakcemile . Bi de bitiremeyeceğin kadar zulala sen de benim gibi, belki işe yarar. Çikolata canın çektiğinde em ve sakın o ara su içme (su içince insan sanki hiç çiko yememiş gibi devam ediyor)
Selülit için şu hareketi öneriyorum canım: Ters mekik çekme pozisyonunda uzan yere, bacakları aç ve dizleri kırarak topukları havada kavuştur. Sonra da bacaklarını kaldır indir kaldır indir..... kaydirigubbakcemile5 Kalçalar bu süreçte hep sımsıkı olacak a.s
selam herkeseeeee
saat 4.30 gibi bir kase çorba ve ızgara balık yedim.yanında 1 barda vişne suyuyla......sonra sızdım kaldım.1-1.5 saat uyumuş kalmışım....saat 9 gibide bir kutu süt içtim. midem çok kötü anlamdım neden....
hiç sporda yapasım yok.her yerim dökülüyor resmen...bahar yorgunluğumudur nedir bahar gelmeden yorgunluğu geldi bana.....
Yesacım sen de benim gibi yazıyla spordan anlamayanlardansın, ebru şallının programından öğrenmiştim ben de bu hareketi.
Şöyle desem: ters mekikte gövde kalkıyor ya, bu harekette bacaklar kalkıyor dizden kırık vaziyette.
vavvvvv ben bunu biliyom platesyapmıştım 1 hafta kadaro zamandanYesacım bitince ohhh diyorsun ya, o senin cimcimeliğinden kaydirigubbakcemile . Bi de bitiremeyeceğin kadar zulala sen de benim gibi, belki işe yarar. Çikolata canın çektiğinde em ve sakın o ara su içme (su içince insan sanki hiç çiko yememiş gibi devam ediyor)
Yesacım sen de benim gibi yazıyla spordan anlamayanlardansın, ebru şallının programından öğrenmiştim ben de bu hareketi.
Şöyle desem: ters mekikte gövde kalkıyor ya, bu harekette bacaklar kalkıyor dizden kırık vaziyette.
ayyyy senın pısıcıgın adı da mı melahat kaydirigubbakcemile3 valla ben bı ara foruma takılan melahat vardı ya onu kastettım kuzum yahuuu kaydirigubbakcemile3
valla sımdılık ıyı de canım benım gııdınce yıne yogurt hıc yok sut ıcıyorum artık ne yapalım aynı sayılır sempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile
saolasın grıpıncımmmmm o da guzel valla :tomato::dance:
:roflol::roflol:senimi kırıcam bebğim senin gibi sportif birialsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile3
canım hareketı tam anlamadım yahuu kafam guzel sanırım 2 bardak yesıl caydan sonra kaydirigubbakcemile3
bı de kopru hareketı tavsıye etmıslerdı onu yapmaya calısıyorum valla delikafadulden kopru hareketı ney demeyın valla anlatamam sımdı mirmirmirmir
yasemncım falan deseydı aynısı valla gozunun yasına bakmam kalk yap derdım :))))))
resım neyım var mı
canimm ebru salli plates sayesinde 2 cm daha uzadigini aciklamis
canimm pisicigimin adi prenses ama cok merakli scyl ile ona melahat diozzz
canimm pisicigimin adi prenses ama cok merakli scyl ile ona melahat diozzz
Hepimiz yapmalıyız yasemincim, kimin ihtiyacı yok ki.... kaydirigubbakcemile5
Yesacım karnının üstüne yat yere, popo da yerde ve sıkılmış vaziyette. Ayaklarını havada birleştir bacaklarını (dizler kırık), sonra kaldır havaya
:roflol::roflol:senimi kırıcam bebğim senin gibi sportif birialsanaalsanasmilelmaz:hiç yakıştıramadım
resimlere iyi alıştın sen naniknanik
bak ben bir hafta yaptım demekki ebruyu bırakmasam benimde boyum uzrdışutarafagittisempatiksalakcinni
varya prensesim koptum ben yaaaa burda gülmekten canımsınız benimmmolumunekankayizsmile
:roflol: :roflol: kaydirigubbakcemile3 Ben de 3 4 gün yaptıp topu topuna, ah keşke normal insan saatlerinde yatıp kalkmayı becersem de her gün yapsam :Saruboceq: Baya zorlayıcı hareketler var, hepsini yapamıyordum bile.
hah sımdı anladımmm m Şeniz ayy bana da bı sey anlatmak deveye hendek atlatmaktan zor valla bugun atasozlerı deyımlerden gırdımm olaya kaydirigubbakcemile3
yaa bu arada kolumun resmını cektım mezura ıle bırlıkte kaydirigubbakcemile3 ama ıste sayılar gorunmuyo ıgrenc cekmıs makına aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?