50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gunaydin kizlarrr;
sensewitch canim ibrahim saracogluyla ilgili mesajini okudum;
(yoksa ender sarac mi demistin)

neyse;
ben de ahmet marankiden duymustum ayni seyi, bagirsaklar temizlenmeden kilo vermek mumkun degildir diyordu.

valla ben de ki bu bagirsak tembelligiyle napicam bilmiyorum :-(

hicbisey fayda etmiyor bana, daha dogrusu 1 hafta 10 gun fayda ediyor sonra ona da alisiyor vucudum ve o da iyi gelmiyor.
her hafta yeni bir yontem bulmaliyim.

benim gibi bagirsak tembelligi olan arkadaslar soyle bisey yyapalim mi?

her hafta bagirsaklara iyi gelen bir yontem belirleyip birlikte uygulayalim;
mesela bu hafta sicak su da incir-kayisi haftasi olsun

sacma mi? ne dersiniz?

neyse kilo bildirimimi yapayim
aynı-hic kilo veremedim
kafamçokkarıştı

bu hafta boyle gecti, artik onumuzdeki haftaya bakicaz.

bomba gibi geliyorum bekleyin kizlar;
bu sabah itibariyle rejimime hiz verdimmmmmmmm

gunaydin kizlarrr;
sensewitch canim ibrahim saracogluyla ilgili mesajini okudum;
(yoksa ender sarac mi demistin)

:roflol: Ender saraç demiştim. Evet cnm ben de bu kadar spor ve diyete 100 gr. verip 53.1 kg a düşmüş durumdayım (bi yerde bi hata yapıyoruz ama nerede yaaa??)

Pepperciğim bence dediğin gayet mantıklı bağırsaklarla ilgili ama ben bir süre hint yağını deniysem ama onla beraber kayısı incir de yerim beni bozmaz bağırsaklarımı asla....

(Dip not: kızlar nerede yanlış yapıyoruz bu kadar kalori yakıp sonra nasıl kilo vermiyoruz madem nereden geliyor bu değirmenin suyu??? Ben diyorum vücut bi kaynak buldu oradan kullanıyo kafasına göre kesin yaaaa, fizik ve matematik kurallarına aykırı bi durum yaşıyoruz)

yaa kizlar benim calistigim binada yemekhanede karsilastigim bir kadin vardi;
konusmuslugum yok sadece uzaktan goruyordum)
balik etli bir kadindi,

daha surda 1 hafta 10 gun once gormusumdur.

bu sabah bir gordum;
en az 5-6 kilo vermis, sopa gibi incecik olmus.

nasil veriyor insanlar bu kilolari yaaa--- yaglarini mi aldirdi ki acaba?
biz neden veremiyoruz.

yine bizim serviste bir kadin vardi,
gecen yil 80 kilo vardi kadin,
su an benden zayif 34 bedendir, minicik poposu var, bacaklar icecik..
gordukce sinir oluyorum
ama ona sormustum, akupunktura gitmis... 5-6 ayda vermis kilolarini.

bu insanlar veriyor da biz neden veremiyoruz.

boyle ot yemekle, yesil cay icmekle olmicak bu is yaaa,
cok moralim bozuk coooooookkkk

ok canim,
ben de bu aksam kayisiya baslicam,
haftasonu da aktardan hint yagi alip sana eslik ederim.
(aktarlarda oluyor mu bu hint yagi, tadi nasil kotu mu?? )

ok canim,
ben de bu aksam kayisiya baslicam,
haftasonu da aktardan hint yagi alip sana eslik ederim.
(aktarlarda oluyor mu bu hint yagi, tadi nasil kotu mu?? )

Tadı yok tatlım öyle kokulu bişiy değil (çok kokuluysa belli ki bozulmuş:)) Aktarda var..

Bu arada pko lu hastalar, kalsiyum, selenyumu kanda eksik olanlar kilo vermede çok zorlanırlar yazıyor (prof. dr. metin özata nın yazısında)

Ben acilen tekrar hormon sayımı yaptırıp pko ilaçlarıma başlıyim daha çok şişmesem bari (doğum kontrol hapına başlıcam da) gerçi geçen kullandığımda bişiy olmadı ama...

Offf off çok üst üste denk geldi diyet, pko, antidepresanlar, stres sıkıntı, ders çalışma offf patlıycam herşeye zorunlu hissetmek ne kötü bişiymiş yaa ben böyle dünyaya isyan ederim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaÇok üzgünüm çoook

Son düzenleme:
kizlar diyetisyene mi gitsek???

Arkadaşlar valla ben gıda mühendisiyim ben bile çözemedim olayı geçen gün de diyetisyenin verdiği diyet listesine baktım yediklerimin aynısı yazıyo....

Diyetisyenin şu an yapacağı bu listeyi al dene bi de ben bakıyim dicem zaman daha da uzucak -benim fikrim bu-

(diyetisyene gideceğime yağlarımı aldırırım ömür boyu rahat ederim :roflol:)

zaten benim esim beni hayatta diyetisyene yollamaz;
zaten diyet yapmama kiziyor,
ona soylemiyorum diyetteyim diye, caktirmadan yapiyorum.

sporu da sirt agrilarima iyi geliyor diye bahane edip yapiyorum, yoksa zayiflamak icin desem onu da yaptirmazzz

gunaydın canlar bı 200gr gordumm 2 ya da 3 de aynı kılo verdım dıyen gordum neysekı alan yok ben sabah ne guzel spora gıdıp orada tartılacaktım ama annemın ıslerı cıktı tek basıma da gıtmek ıstemedım o yuzden onunla beraber aksam gıdecegım zaten fazla cıkacak bı de aksamın fazlası eklenınce tam olacak vallayaa

kılo veren arkadasları sımdıden kultarım

peppermıntcıgım verecegımız 3 kılo en fazla bu kadar kafana takma 30-40 kılo vermesı gereken ınsanlar var gec olsun guc olmasın sen dıkkat etmeye spora devam gerısı gelecek emın ol canım benım:))

vayyy sevgı valla masallah da sen ayların bırıncısısın valla bravo valla bravoo

ben de hafıf derecede (gızlı) tıroıd yetmezlıgı (hıpotıroıd) cıkmıstı ama ılac neyım olmaz dedı taam dedım oyle kaldı napsam gıtsem bı daha mı baktırsam acaba?

valla sevgi masallah.
kiz yaptiklarini bi ayrintili yaz bakalim sen bize;

farkli ne yapiyosun bulmaya calisalim.

ya tiroid yavas calisinca,
kabizlik;
halsizlik,
kilo alma,
terlememe
vs. belirtiler ortaya cikiyormus,

tiroid yavas calisinca metobolizma da yavas calisiyor.
ben bir gidip kan vericem ya, nolursa olsun.
biktim artikkkkkk.,,

Günaydın canlarııımmmzemuszemus,kısa bi aram vardı girip bakayım dedim napıyosunuz

peppermintcim geçmiş olsun canım.Belli bi sorundan dolayımı yoksa genel kontrol amaçlımı trioidlerine baktırcan?

ya yesacım sen neden memleketinde girdin kızım rejime?? Annen sen geldin diye donatıyordur sofrayı hergün sense o özlediğin şeyleri geri çevirip rejim yapıyon,git evinde yap rejimini yawlmaz: mis gibi anne yemekleri dururken,cık cık cık... (kanına girermişim böyle konuşup kaydirigubbakcemile3) canım benim iyi dayanıyosun valla orda ne diyeyim öptüm kuzumopuyorumnanaktan

gunaydın canım benım de

rejım neyım kalmadı gelmeden once arkadaslar bılırler hem yedıklerımı hem de yaptıklarımı ayrıntılı paylasırdım ama su an farketmıssındır yedıklerımı yazmıyorum hıc cunku cok cok fena :)))) o yuzden aradayım ben kılo almasam yeter ama kesın aldım bakalım artık hayırlısı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…