50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Yesacım o zaman yarın sabah yaz boshayallersmile O kadar yiyip içeceksin gün boyu, kendine haksızlık etmiş olursun. (ben tüm gün yiyip içtikten sonra rahat 1 kilo fazla çıkıyorum genelde)

haklısın canım ya valla sabah yazayım ben umarım yarın sabah bı ıs neyım olmaz da gıdıp tartılabılırım oyle yapayım artık kaydirigubbakcemile vereliniortak

Kızlar bi çok arkadaşımız wc ye çıkmakta problem yaşıyor gördüğüm kadarıyla. Şöyle bi tavsiyem olacak. Bim de karışık bitki çayı satılıyor, öyle bi bağırsak çalıştırıyor ki, benim bağırsak problemim olmadığı için ben kullanmıyorum, kullanamıyorum daha doğrusu: Bende müsil etkisi gösteriyor çünkü :kedi: Zaten içinde sinameke de vardı yanlış hatırlamıyorsam. Merak eden olursa, tam içeriğini yazarım a.s.

Bugün yediklerimi yazıyım
7:30 gibi bir ceviz ve 5-6 kuru üzüm yedim.
9'da bir kaşarlı tost yedim.
12'de katmer, salça ve çok az peynir yedim.
13'de de eti cin kek yedim :kedi:

Şimdi de leslie ile 3 mil yürümeye gidiyorum.

Bu arada sevgi tebrik ederim, bunu nasıl başardığını bizden saklama:)
Peppercım yine aynı durumdayız

Canım öyle ama sinameki hem çok su tutuyor vücutta hem de bağırsak tembelliği yapıyor sürekli kullanımda... yoksa çok iyi çalıştırır ne var ne yok atarsın...

Son düzenleme:
herkese merhabaaa kilom 59.1

birkaç sayfa okudum eh fena değil durum

bende sabah 7.00 da kalktım hemen tartıldımakannehir
neyse minik bir şokun ardından gidip yarım bardak
2 gündür sabah akşam içtiğim sirkeli suyumu içtim yattım
12.00 wc sonrası tartıldıııııım 59.1
sabah ödemmi vardıkibilmiyorumkismile

Sensewitch cim bu konuda uzmansın buyrunnnnnnnnn Benim bünye olmasa bilmeden içerdim bilmiyorumkismile Ama ben içindeki diğer bitkiler için almıştım zaten, ısırgan, kuşburnu falan da vardı.

30 dk lık sporumu yaptım kafamçokkarıştı Yoğurt da yicem şimdi :lepi: Kızlar ya siz de spor yaparken çok susuyormusuz, ben su içmekten spor yapamıyorum.

kızlar herkes moralleri bozmuş bakıyorum
nerde bizim takım ruhumuz, motivemiz
su koyvermek yok kötükedihüso
ben diyetisyene gittim de noldu aylardır aynı kilodayım önemli olan uygulamak
ben listeyi eve gidince size detaylı olarak yazayım. şimdi nöbetteyim yarın inşallah eve gidince yazarım
günde 30 dk yürüyüş var sadece başka spor yok dedi bana çünkü ama bende onu yapamıyorum işte

kiloma gelince sabah paldır küldür bi evden çıkışım vardı zaten tartıyı görmedi gözüm yarın bildiririm inşallah artık

siz çok fazla yediklerinize dikkat ediyorsunuz ben pek dikkat etmiyorum mesela dün ne yaptığımı söylesem inanamazsınız tereyağ, kaymak ve nuttellayı ekmeğin arasına doldurup yedip nasıl gözüm döndüyse şimdi düşününce midem havaya kalkıyo
kesinlikle dikkat etmek gerek ama sıkınca da bi yerden patlıyo

Hoşgeldin yasemincim, 3 kilo vermişsin zaten, kilo verme hızının yavaşlaması normal.

canım çok streslisin rahat ol strestende kilo veremessin tatlım benim güzel arkadaşımŞeniz

canım ben eylülde gittim diyetisyene 59 dum o zamandabana baktı sen niye geldiki dedi bende 2 kilo daha vereyim yada en azından koruyayım deyince güldüklava:
sonra grip tehlikesi yüzünden gitmedim bende:dilcikar:

gunaydın kızlar 53.6 kıloyum 800 gr gıtmıs cok
mutluyum:)
sevgicim tebrik ederim tatlım maşallah

klava: trufcum bari sadece 1 tanesini seçseydin :roflol: , ben bile o kadar abartmıyorum boshayallersmile Boşlamak yok, sana ne ceza versek acep, boş vaktin olsa spor cezası verirdik mis gibi :lepi:

canım ben mutluyum vallaaa
arkadaşların çok kafaya taktıklarını ben söylüyorm ama şakkıdıdinlemiyorlar iştealsanaalsanasmile

tweetycim süper gaza gelmişsin maşallah asker arkadaşı gibim olmuşsunuz leslie çağırıyor falan... Bu gazla sen 50 leri bırak 40 ları bile görürsün alimallah :teytey:

:)))
yok kırklarda gözüm yok 50 lere ,şöle bi 54 55 olsam bana yeter
ondan ince olunca hayalete benziyorum
öptüm seni cicim bye bye

lesli ile sporumuz bitti bugünlük yarın yine buluşacağız spor için inşkaydirigubbakcemile5

Selam kızlar opuyorumnanaktan, bilin bakalım kaç kiloyum zemuszemus

avelonum canım tebrik edrim canım hoşbuldumŞeniz
tatlım esas zorlu dönem şimdi tabiii bu benim içinde geçerli
ben spora ağırlık vericem faydasını göstermeye başladı bile
vücut bi yerden sonra mutlaka yavaşlar zaten
benim mayısa kadar bile sürse umurum değil dahada kalıcı olur

Valla ben başta 300-400 gr veriyodum şimdi 100 lere düştü hiç veremeden (kilo!) şimdi de durma evresine girdi sanırsam :)) Gülüyorum deliye vuruyorum yoksa halim çok fena -tatlicadiarzu-
tatlım nolur sıkma canını ben 100 gr da bile gerçekten çok seviniyorum yaa lütfen canlarım kendinize gelin
yesamın dediği gibi ya 30 kilo kırk kilo fazlamız olsaydı napardık yaaa

@truf canım cok haklısın sıkınca kesın bı yerden patlıyor ama senınkı de bayaa buyuk bı patlama olmuss:)))

@yasemn bebem aferın valla kılo vermemıssın de almamıssın da demı buyuk basarı bence:)))) Allahım ben ne olacagım acaba:=)

@tweety kuzum yaptın yurudun de mı geldın nasılmıs lesli bi slm soyleseydın:)=)

@peppermint burdayız canım benım napalım bu hafta bu arada Allaha sukur ben hergun cıkıyorum tuvalete yaa o da bıraz fazla degıl mı soylemesı ayıp olmasında guzel tabıı de hergun cıkacak kadar ne yıyosam artık heheh:))

bu sabahi
2 dilim kepek ekmegi
maydonoz,
1 dilim peynir
6 ad. yesil zeytin
yesil cay

ara 200 ml sut
3 ad. eti form biskuvi

ogle
cozuttum...
esimle bulustuk disarda, bir ismiz vardi
mcdonaldsa gittik
ama hamburgerin yarisini yedim,
diyet kolanin ceryegini ictim
patateslerin de ceyregini yedim.

ne buyuruyorsunuz buna??

aksam insallah cok az yiyerek dengelicem.

bu arada dun aksam yarim saat pilates yaptim tam da yatmadan once (sabahkaslarim sismis olabilir mi ki?

hiçte cozutmamışın bi kereşakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…