Günaydın canlarııımmmzemuszemus,kısa bi aram vardı girip bakayım dedim napıyosunuz
peppermintcim geçmiş olsun canım.Belli bi sorundan dolayımı yoksa genel kontrol amaçlımı trioidlerine baktırcan?
ya yesacım sen neden memleketinde girdin kızım rejime?? Annen sen geldin diye donatıyordur sofrayı hergün sense o özlediğin şeyleri geri çevirip rejim yapıyon,git evinde yap rejimini yawlmaz: mis gibi anne yemekleri dururken,cık cık cık... (kanına girermişim böyle konuşup kaydirigubbakcemile3) canım benim iyi dayanıyosun valla orda ne diyeyim öptüm kuzumopuyorumnanaktan
gunaydın canım benım de
rejım neyım kalmadı gelmeden once arkadaslar bılırler hem yedıklerımı hem de yaptıklarımı ayrıntılı paylasırdım ama su an farketmıssındır yedıklerımı yazmıyorum hıc cunku cok cok fena :)))) o yuzden aradayım ben kılo almasam yeter ama kesın aldım bakalım artık hayırlısı :))
canim sorun yok da benim teyzem de falan var tiroid rahatsizligi, onda da kabizlik vardir ve olum oruclarina girer kilo veremez bir turlu.
ben de ayni sekilde olunca supheleniyorum acaba tiroidlerim yavas mi calisiyor diye;
bu yuzden olcturmek istiyorum.
ben de veremedim bu hafta. ama hiç spor yapmadım, demek ki bana kilo verdiren her akşam yaptığım 40 dk lık pilatesmiş.
Kızlar böyle birşey yok hint yağı bir mucize.... Bağırsaklarım çalışıyor ya kardeşiiiimmmmmm
Sabah 1,5 çay kaşığı hint yağı 3-5 akşamdan suda şişirilmiş kuru kayısı ve 1-2 bardak sıcağa yakın ılık su içtim öğleni bekleyemedim ki az yemiştim dün de çıktım yani... İnşallah böyle devam eder
Paylaşıyım dedim her ne kadar iğrenç bi muhabbet olsa da benim gibi madurlar var :kedi:
ÇOK teşekkürler bende bi denim :kedi:
bende de aynı sorun var da ayıptır sölemesi
kilo bildirimi yapıp kaçıyorum
leslie çağırıyor pes etmicem yani spora devam
artık bunun ödem olmadığına karar verdim
çünki bir hafta oldu regl im biteli
regl dönemimde kilo almışım ben herhal
59.7 kg çıkarken şimdi 60.2 kg çıkıyorum
ne güzel 50 leri gördüm derken sen gene 60 çık
ben bugun sabah gıdecektım spora hem de gıtmısken tartılacaktım ama annemın ısı cıktı o yuzden aksam gıdecegız annem bı fıtness salonuna yazıldı da bı saat boyunca hem aletlerle hem de yerde hoca eslıgınde spor yapıyoruz ıste aksam tartılmakta saglıksız kım bılır belkı yarın sabah yazarım kılomu hayırlısı bakalım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?