50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canim sorun yok da benim teyzem de falan var tiroid rahatsizligi, onda da kabizlik vardir ve olum oruclarina girer kilo veremez bir turlu.

ben de ayni sekilde olunca supheleniyorum acaba tiroidlerim yavas mi calisiyor diye;
bu yuzden olcturmek istiyorum.

Boşver canım alırsanda al,sallama hiç.Senin durumun farklı,memleketine tatile gelmişsin,rejimede tatil ver.Tadını çıkar çook abartmadan

Anladım canım.O zaman iyi olur tabi baktırman.Tiroidin yavaş çalışması hormonları bile etkilermiş. İnşallah düşük çıkmaz canım,en azından bi emin olmuş olursun

selam herkeseeee bende tatıldım sabah sadece 100 gr almışım. aslında sevinmedim desem yalan olur.bunada şükür ben daha çok bekliyordum reglim yaklaştı her yerim ağrıyor balon gibi hissediyordum kendimi.....
kilo:54,1 çıktım..

sevgi valla tebrikler. maşallahın var nasıl veriyorsun herhafta...bizimlede sırrını paylaşırmısın....

Son düzenleme:
Valla ben başta 300-400 gr veriyodum şimdi 100 lere düştü hiç veremeden (kilo!) şimdi de durma evresine girdi sanırsam :)) Gülüyorum deliye vuruyorum yoksa halim çok fena -tatlicadiarzu-

slm kızlar bir kaç aylık aradan sonra kilolarıma geri kavuştum. Hastalanınca bıraktım diyeti grip olmuştum da neyse atlattım ama 57 kiloya gene ulaştım 1 kilo pek bişi diyil ama nisana kadar bi 3 kilo versem çok güzel olucak yaz geliyor. Ya kızlar ben 56 ın altına inemiyorum bir türlü 6 yıldır en az 56 oldum hep yerimde sayıyorum. Nasıl verebilirim bir formülünüz var mı azda yesem bir türlü inemiyorum takılıp kalıyorum.

ben de veremedim bu hafta. ama hiç spor yapmadım, demek ki bana kilo verdiren her akşam yaptığım 40 dk lık pilatesmiş.

selam
ben yapıyorum sporumu ama genede veremiyorum
hemde tam 70 dk
belki hafif geliyordur çünki öyle kan ter içinde kalmıyorum
lesli ile zayıflamaya çalışıyorumben:dance::dance:

ÇOK teşekkürler bende bi denim :kedi:
bende de aynı sorun var da ayıptır sölemesi

kilo bildirimi yapıp kaçıyorum
leslie çağırıyor pes etmicem yani spora devam
artık bunun ödem olmadığına karar verdim
çünki bir hafta oldu regl im biteli
regl dönemimde kilo almışım ben herhal
59.7 kg çıkarken şimdi 60.2 kg çıkıyorum
ne güzel 50 leri gördüm derken sen gene 60 çık

ooo aveloncum hosgeldın sekerım gıttı mı 1 kılo ya da 500gr hadı masallah:)) bana ne kadar geldı acaba

Canım geçen haftada hep 60 kiloydum, 1 kilo gitmiş oldu. Bu hafta gitmeye başladıydı kilolar. Dün sizle konuşurken son öğünümü yemeği unutunca son gün atak yapmış oldum. Geç saatte bilgisayar başından kalkınca 1 bardak sütle yetindim, malüm bugün özel bi gündü kaydirigubbakcemile5 Ama zaten canım demiştim, bunlar benim yerleşik kilolarım değil, 58 e inmek de kolay olur muhtemelen boshayallersmile Ama 59 a indiğime en çok ticker koyabildiğim için sevindim :lepi:

Kilo mu aldın canım sen, (normal tabi, tüm hafta davetlerden bahsettin) 50 mi oldun??

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar korktuğum olmadı sabah tartıya çıktım ve 500gr gitmiş çok mutlu oldum
her hafta böyle versem ayda 2 kilo eder zaten şimdiden 2 kilo verdim sonuna kadar devam edicem. inşallah bozmam diyetimi

ohh canım yaa ne guzel masallah ben tartılmadım da emınım aldıgıma dedıgın gıbı butun hafta dopdolu gectı yemek acısından

Yesacım alsan bile hiç motivasyonun kaçmasın, mis gibi spor yapıyorsun kaç gündür. Ben bugün plates için kalktım, tam başladım yapmaya, arkadaşım aradı, program bitene kadar konuştuk. Spordan önce midem boş kalmasın diye bol şekerli meyve suyunu da boşa içmiş oldum :kedi: Kahvaltı da geçikti haliyle, 13 de kendi müzikli sporumu yapacağım mecburen bi başıma. Sen ne yapacan bugün sporu???

ben bugun sabah gıdecektım spora hem de gıtmısken tartılacaktım ama annemın ısı cıktı o yuzden aksam gıdecegız annem bı fıtness salonuna yazıldı da bı saat boyunca hem aletlerle hem de yerde hoca eslıgınde spor yapıyoruz ıste aksam tartılmakta saglıksız kım bılır belkı yarın sabah yazarım kılomu hayırlısı bakalım:))

tweetycim süper gaza gelmişsin maşallah asker arkadaşı gibim olmuşsunuz leslie çağırıyor falan... Bu gazla sen 50 leri bırak 40 ları bile görürsün alimallah :teytey:

Dışarı çıktım sodamı, vitaminimi mineralimi, yeşil çayımı aldım geldim hem biraz güneşli havada alıp yürüdüm hava çok güzellllllllllllllll :dance:

Yesacım o zaman yarın sabah yaz boshayallersmile O kadar yiyip içeceksin gün boyu, kendine haksızlık etmiş olursun. (ben tüm gün yiyip içtikten sonra rahat 1 kilo fazla çıkıyorum genelde)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…