50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben buradayım canım
bak geçen gün kilonu boyunu yazdın senin normal canım
tamam sen bilirsin amabilmiyorumkismile
gerçekten kilon az

hiçte cozutmamışın bi kereşakkıdı

ayy canim sagol bana moral veriyorsun;
ama ben zayifligi cok seviyorum iste.
dedigin gibi fazla takmicam, kendimi cok zorlamadan 1-2 kilo daha verirsem ne ala diy mi.

bu arada unutuyordum, bu sabah olculdum de;

gogus: 89
bel :66
kalca 95,5 (96 di, yarim cm incelmis:1shok:)
ic bacak :58

boyle iste.

tatlım ben bu haftada 300 gr vermişim çizelgemi erken değiştirdimaslında 59 m wc problemim benimde var ama sinamekili çay ,içmaem:bbo:

sinameki bagirsaklardaki yararli bilemem biseyleri de yokettigi icin, bir sue sonra onsuz hic tuvalete cikamamaya basliyormus insan,
ben de icmiyorum sinameki hic..

Yasemincim benim süre hedefim 14 Mayıs, 2 gün alışveriş yapıp ciciler alsam kendime, 16 Mayısta sevdiceğimi karşılarım :asigim:

peppermint arkadaşım miktar olarak az ama fastfood yeme klava: lmaz: , git onun yerini evde mis gibi patates kızart koca bi tabak onu ye canım. Sağlımıza zarar.
(buarada spor yaparken senin zayıf kişilere sopa diyişin aklıma geldi, ben de sopa yutmuş gibiyim de :roflol: :roflol: )

yesacım bold karakter kullanmak tamamen senden çalıntı Şeniz

sinameki bagirsaklardaki yararli bilemem biseyleri de yokettigi icin, bir sue sonra onsuz hic tuvalete cikamamaya basliyormus insan,
ben de icmiyorum sinameki hic..

evet canım çok doğru

ama senswchitin dediğini yapıcam biyerde okumuştum hint yağını belki burada neyse her zaman değilde arada:kedi:

ayıp ettin YESA cım
hiç sölemezmiyim
sürekli sizden bahsediyorum zaten
oda çeneyi seviyor bende kanki olduk biz olumunekankayizsmile

aveloncum pek yakısmıs ben spor yapınca kesın bold, arial black bı de kırmızı renk kullanıyorum sen de yap bak super oluyor

2 bardak yesıl cay ıctım

oooo tweety ıyıymıs yaa soyle de uye olsun bızım gruba :)hehhe:)

İyi yapıyorsun valla canım, o kadar spor falan yapıyoruz, her yerimizden ter akıyo, şahsen istemeye istemeye yoğurt yiyorum Hakkını vermeliyiz di mi ama olumunekankayizsmile

yesa cım ingiltere de yaşıyormuşsun nasıl oraları
bende 17 yaşıma kadar isveçte yaşadım sonra türkiyeye döndük
çok özlüyorum oraları

siz benim siteye üye olun diyo orda konuşalım dedi

Yasemincim eşin çoooook haklı ama, sigarayla güzelim akciğerlerini niye mahvedesin, ömrünü kısaltasın, yaşam kaliteni azaltasın............. bu liste çoook uzar. LÜTFEN BIRAK SİGARAYI!!!!!!!

Sigara ve kiloyla bağlantı kurmayı da unut klava: . Sigara içtiğin için nefes kesilmelerini düşün, oksijensiz kilo mu verilir hiç :dilcikar:

ahh canım hepsini biliyorumda benim hiç aktivitem yok yanii pek hiç çalışmadım ben arkadaş çevreside yok olanlarda kullanıyor zaten en iyisi azaltarak bırakmak onuda hep erteliyorum:1ninca:
el işi falanda pek sevmem biraz örgü birde müthiş kitap okumayı severim gerçi bu ara hiç okumadım:gitme:

yesa cım ingiltere de yaşıyormuşsun nasıl oraları
bende 17 yaşıma kadar isveçte yaşadım sonra türkiyeye döndük
çok özlüyorum oraları

Allaha sukur rahatım canım bı aılenın yanında kalıyorum yemek neyım yapmıyorum onume gelıyor dırekt ama sımdı turkıyedeyım 25ıne gerı donecektım ama bıraz puruzler cıktı bakalım gec gıdebılırım bıraz daha hayırlısı :ecrin_bebek:

siz benim siteye üye olun diyo orda konuşalım dedi

yaa haftanın kocu bıle secerdık yaa tuh gelseydıkaydirigubbakcemile3

Canım benim yakın arkadaş çalışıyor, erkek arkadaşım askerde, iş aramaktan da bunaldım artık. Öyle ki 2. görüşme için haber bekliyorum, ama içten içe istemiyorum bu dönem eyvahedigeldismile ) Kilo vermek benim için çok önemli şu an, spor yapmak, hayatımı düzene sokmak... Pko var bende, kilo vermenin bünyeyi düzeltme ihtimali var, onun için de çok istiyorum. Evde puzzle yapabilirsin, bitki yetiştirebilirsin, film izle bol bol..
Ben sümbül yetiştiriyorum. 2 taneydi, yavruladı 4 tane oldu opuyorumnanaktan . Diyeceğim o ki eminim benden daha yoğunsun sen, ve başka aktive bulmak da çok kolay Şeniz

Eşin seni sevdiği için bırakmanı istiyor sigarayı, hiç keyfini bozma olumunekankayizsmile
Dediğin gibi azalt önce, sonra arkadaş çevrene de örnek olursun kaydirigubbakcemile5

ahh canim ben de hic tercih etmem fastfood yemeyi de,
isyerindeyim,
oglen de disarda isimiz vardi,
mecbur kaldim.

oyle luksumuz yok, heran ev yemegi yemek gini ne yazik kiibenneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…