Hoşgeldin yasemincim, 3 kilo vermişsin zaten, kilo verme hızının yavaşlaması normal.
ben buradayım canım
bak geçen gün kilonu boyunu yazdın senin normal canım
tamam sen bilirsin amabilmiyorumkismile
gerçekten kilon az
hiçte cozutmamışın bi kereşakkıdı
tatlım ben bu haftada 300 gr vermişim çizelgemi erken değiştirdimaslında 59 m wc problemim benimde var ama sinamekili çay ,içmaem:bbo:
30 dk lık sporumu yaptım kafamçokkarıştı Yoğurt da yicem şimdi :lepi: Kızlar ya siz de spor yaparken çok susuyormusuz, ben su içmekten spor yapamıyorum.
sinameki bagirsaklardaki yararli bilemem biseyleri de yokettigi icin, bir sue sonra onsuz hic tuvalete cikamamaya basliyormus insan,
ben de icmiyorum sinameki hic..
@truf canım cok haklısın sıkınca kesın bı yerden patlıyor ama senınkı de bayaa buyuk bı patlama olmuss:)))
@yasemn bebem aferın valla kılo vermemıssın de almamıssın da demı buyuk basarı bence:)))) Allahım ben ne olacagım acaba:=)
@tweety kuzum yaptın yurudun de mı geldın nasılmıs lesli bi slm soyleseydın:)=)
@peppermint burdayız canım benım napalım bu hafta bu arada Allaha sukur ben hergun cıkıyorum tuvalete yaa o da bıraz fazla degıl mı soylemesı ayıp olmasında guzel tabıı de hergun cıkacak kadar ne yıyosam artık heheh:))
Yasemincim benim süre hedefim 14 Mayıs, 2 gün alışveriş yapıp ciciler alsam kendime, 16 Mayısta sevdiceğimi karşılarım :asigim:
ay canım benim :asigim:
ne kadar güzel duygular bunlaropuyorumnanaktan
off yaa eşimde benim içimi sıktı ben sigara kullanıyorum hadi bırak diyolmaz: şimdi bırakmaya uğraşırsam ben kilo alırım hemde çok fenaaaaeyvahedigeldismile
napıcammmmmafoldumbenben
aveloncum pek yakısmıs ben spor yapınca kesın bold, arial black bı de kırmızı renk kullanıyorum sen de yap bak super oluyor
2 bardak yesıl cay ıctım
oooo tweety ıyıymıs yaa soyle de uye olsun bızım gruba :)hehhe:)
ahh canım hepsini biliyorumda benim hiç aktivitem yok yanii pek hiç çalışmadım ben arkadaş çevreside yok olanlarda kullanıyor zaten en iyisi azaltarak bırakmak onuda hep erteliyorum:1ninca:Yasemincim eşin çoooook haklı ama, sigarayla güzelim akciğerlerini niye mahvedesin, ömrünü kısaltasın, yaşam kaliteni azaltasın............. bu liste çoook uzar. LÜTFEN BIRAK SİGARAYI!!!!!!!
Sigara ve kiloyla bağlantı kurmayı da unutklava: . Sigara içtiğin için nefes kesilmelerini düşün, oksijensiz kilo mu verilir hiç :dilcikar:
yesa cım ingiltere de yaşıyormuşsun nasıl oraları
bende 17 yaşıma kadar isveçte yaşadım sonra türkiyeye döndük
çok özlüyorum oraları
siz benim siteye üye olun diyo orda konuşalım dedi
Yasemincim benim süre hedefim 14 Mayıs, 2 gün alışveriş yapıp ciciler alsam kendime, 16 Mayısta sevdiceğimi karşılarım :asigim:
peppermint arkadaşım miktar olarak az ama fastfood yemeklava: lmaz: , git onun yerini evde mis gibi patates kızart koca bi tabak onu ye canım. Sağlımıza zarar.
(buarada spor yaparken senin zayıf kişilere sopa diyişin aklıma geldi, ben de sopa yutmuş gibiyim de :roflol: :roflol: )
yesacım bold karakter kullanmak tamamen senden çalıntı Şeniz
sinameki bagirsaklardaki yararli bilemem biseyleri de yokettigi icin, bir sue sonra onsuz hic tuvalete cikamamaya basliyormus insan,
ben de icmiyorum sinameki hic..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?