50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım gerçekten güzel bilgiler var, bir ara detaylı bir şekilde incelemeli

tatlım biraz okudum harika bu siteyi bir iki defa daha hatırlat bizim kızlara
bende yerimlerine kaydedeyim

Bu site bizi daha sportif yapacak o kesin. Ok canlarım hatırlatırım yarın da..

Benim de yatmam lazım bişiyleri okumak için daldım ama çok fazla bilgi var yarına kaldı artık 6 buçukta kalkıcam yatıyorum ben kızlarrrrrr

İyi geceler herkese...... öpüyorummmmmmopuyorumnanaktan muahhh

iyi geceler canııııımŞeniz

sensewitchin verdiği siteden minik bir alıntı
öyle yararlı bilgiler varki!!!

Bayanlar Kaslanmaktan Korkmayın!

Bayanların, fitness ve ağırlık çalışmaları prensipleri açısından en büyük endişeleri, kaslanarak vücutlarının erkeksi görünüme sahip olacağı korkusudur. Oysa hafif kilolarla yapılan çalışmalarda kasların büyümediği bilimsel olarak tespit edilmiştir. Düzenli ve bilimsel planlanmış Vücut Geliştirme ve Fitness egzersizleri size şu avantajları kazandırır :

Biçimli Görünmenizi Sağlar
Kaslar, kendinizi ince hissetmenizi ve öyle olmanızı sağlar. Kaslar, yağlardan daha az yer kaplarlar, yani kilosu kilosuna aynı ağırlıkta olduğunuz bir diğer bayandan en azından iki beden daha küçük giyebilirsiniz.

Yağlanmadan Daha Fazla Yiyebilmenizi Sağlar
Kaslar yağlanmadan, bol bol yemek yiyebilmenizi sağlar. Çünkü kaslar, vücudun aktif olan tek kısmı olup, yirmi dört saat çalışırlar, sandalyede oturduğunuzda hatta uyuduğunuzda bile aktiflerdir. Devamlı titreşim halinde olduklarından extra kalori harcanmasını sağlarlar. Yani bu, kaslandığınız zaman, saatte 20 - 30 kalori fazladan yakmanız anlamına gelir. Diyetinizde de ekstradan 500 - 600 kalori tüketebilmeniz oldukça iyi bir avantaj olsa gerek. Şampiyon vücutçular gibi çok iri insanlar saatte 80 - 90 kalori fazladan yakıyorlar. Aslında onların ortalama insanlardan çok daha fazla yemelerinin bir sebebi de budur. Kısaca, kaslar daha fazla yiyebilmenizi sağlayan çok önemli bir unsurdur. Erkeklerle karşılaştıracak olursak, bayanların çok daha az yiyebildiğini görürüz. Erkekler her zaman yağlanmadan daha fazla yiyebilmişlerdir. Yıllar önce ve bilimsel araştırmalar yapılmadan bunun sebebi hakkında hiçbir fikrimiz yoktu. Şimdi, biliyoruz ki, erkekler, kadınlardan daha kaslı vücutlarındaki testesteron seviyesinin yüksek olmasından dolayı daha fazla yağ yakarlar.

günaydın herkese. kahvaltım: 1sb süt, 2dlm kepekli ekmekle kaşarlı tost, bol dereotu maydonoz,5 zeytin.
birazdan çıkıcam ,eve akşam 7.30 gibi gelirim herhalde, ne yer ne içerim akşama kadar dışarıda bilmem:-( ayrana veririm kendimi bir miktar, bir tane kaşarlı bol maydonozlu tost, fındık, kayısı, elma ve leblebi aldım yanıma. inşallah öğün atlamadan sağlıklı bir gün geçiririm.

günaydın herkeseeeee
sabah 7 gibi bir kaşarlı tost yedim bir bardak portakal suyu içtim...

ben olcturdum yag ve kas oranımı

yag yuksek cıktı 30 kusur 33du sanırım

kas cok normal cok super cıktı :)))) 20lerde bı sey hatırlayamadım sımdı:))

:1shok:
aa canim 30 kusur bayag cok,
ben de olcturdum,
13,6 kg yag cikti ben de;

(11-24 kg arasi normal sinirmis)
bi yanlislik olmasin senin olcumun de?

evet bu kizlar fazla zayiflik istiyor; :1no2:
ben universitedeyken 47-49 kiloydum ama ccook zayiftim o zaman da
(sopa gibi-- biiriniz guluyordunuz bu lafima)
simdi 52 -53 ideal oluyor bana da.

hatta su an 55 im ama 55 te bile herkes bana cok zayifdin diyorr:uhm:

ınsallah canım benım su an 49.8 degılımdır ama olsun az kaldı ınsallah kaydirigubbakcemile valla ben de bılmıyorum heveslendım bı olc bakalım teyzecım dedım saolsun olctu bu cıktıŞeniz Şeniz

kiz 49 k,lonun 30-33 k,losu nasil yag oluyor;

kemiklerin nerde, kaslarin , organlarin nerde??

o olcum yanlis, ona gore hareket etme sen bence lmaz:

gunaydin kizlar;

dun bana oglen fstfood yedim diye kizdiniz ama aksam telafi ederim demistim..

aksam
yogurtlu haslanmis karnibahar; brokoli

ara
cayin yaninda 2 ad. biskuvi,
cok az ceviz findik yedim.

sonra yarim saat pilates yaptim. ben de rebkli yazayim.

bu sabah tartildim;
49,8 ciktim;
yani 300 gr vermisim aslinda.
bildirimimi bu sekilde degistirmek istiyorum.

listeler hazirlanmadi galiba diy mi
hazirlandi mi yoksa
(gec mi kaldim)

chemes canim pilates bandini sormussun;

leslie nin brisk walk unda kullaniliyor;
ben de kullaniyorum.
bant almadan once ince corapla yapiyordum, ama bantla cok farkediyor canim.

ben hafif sertlik olanini aldim;
kollarimda sikilasma oldu canim.
bilgine ;-)

Kızlar günaydın ben de dün yediklerimi yazıyim sabah ılık su + 3-4 kuru kayısı

1- 2 saat sonra 1 dl ekmek 2 küp beyaz peynir çoook açık çay

Arada form çayı (yeşil çayım kalmamıştı öğlen çıktım aldım ( )

Sonra dışarı çıktım dolaştım biraz

Öğlen vitaminimi aldıktan sonra yemeğe gitmiş olmalıyım. Yemekte bol yeşil salata yağsız, kadın budu köfte bolca y.yağlı yoğurt yedim

Ara neskafeydi sanırım şekersiz

Ara yeşil çay ve 2 etiform bisküvi

Ara: gazı kaçmış soda & bol su

Akşam : Öğlenin aynısı ama köfteyi yarım yiyebildim

Akşam Bol su üzerine meşhhur detoks çayımızdan yaptım (scyllaa nın tarifi karabiber tarçın-2 gündür içiyorum tadı güzel ve çok yararlı eminim- ) yanında etiform un yeni çıkan çörekotlu bisküvisi var ondan yedim yarım paket (sadece 50 kalori)

Spor yapamadım bacağım ağrıyordu

Bu kadar

Demek ki pko olunup çatır çatır verilebiliyo kilolar sositososito Cidden moral oldu arkadaşım kaydirigubbakcemile5 Peki zayıflamanın acaba pko ya olumlu bi etkisi oldu mu :uhm: Bi de ne kadar zamanda verdin bunca kiloyu???

ben bı ara kullandım dogum kontrol hapı ıkı sene once fln faydasını gordum sonra bıraktım kafama göre ama adetlerım duzene gırdı ılac almıyorm zor bı hastalık ama allah kımseye dermansız dert vermesınkaydirigubbakcemile5 doktora gıdıcem kontrolee bakalım ne durumdayım dıyete2 ay oldu baslayalı canımm dun aksam corba ve barbunya yedım az spor yapamadım yorgundum..
bugün sabah
börek yedım kızlarrr:))))))) annem ısrar ettı yedımm cezam neyse cekerım

Son düzenleme:

boyum 160 benım... bagırsaklatrım ıyı calısıoo oncedende kabızlık sorunu yasamazdım hıc dıyet yaparkende yasamıorm 2 lıtre suyuöı ıcıyrom gunde ıkı bardak yesıl cay ıcıyorm yedıklerımının sızınkınden farkı yok oglen yemekhanede ne cıktıysa az az yıyorm tatlıyı cok nadır yıyorm spora ıs yerınde gıdıorm bı saat yuruyus bandı dıger aletler bı saat spor yapıorm mekık cekıorm aksam evde ıp atlıorm 200.500 arası yorgunluguma göre ole cok da farklı bısey yapmıorm sızden ya metabolızmam hızlı sanırım bıras

saat 10 ve bir elma yiyerek aramı yaptım....

Günaydın herkese, ben de bir cevizle bir avu kuru üzüm yedim şimdi 1 mil yürüyeceğim leslie ile.

selam

burcuhayal cim dün kilo bildirimi yapmışyım 60.2kg çıkmıştım
ama bugün tartıldım tam 1 kg düşmüş anlamadım bende
yani 59 .2 kg çıktım
eğer 59.2 kg yazarsan çok mutlu olucam şimdiden teşekkürleropuyorumnanaktan
herkese kolay gelsin
ben kaçıyorum leslie çağırıyo da bekletmim gidim ben bye bye:dance:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…