50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ee canim daha ne olsun,
diyet spor hersey tam masallah..

kizlar ben spor yaptigim gunleri takvimime isaretliyorum;
ve farkettim ki, gecen hafta hicc spor yapmamisim ( regliydiim biliyosunuz)
kilo veremememin sebebi bulunduuu.

2 aksamdir yapiyorum ama pilatesimi...
hem de toplu egzersizlere gectimm
)

Günaydın herkese, ben de bir cevizle bir avu kuru üzüm yedim şimdi 1 mil yürüyeceğim leslie ile.

hadi cnm,
kolay gelsinnnnn
a.s.

Ben geldim leslie ile 1 mil yürüdüm 8 minute buns yaptım bitirdi beni yine kafamçokkarıştı
Karın egzersizleri yapamıyorum çünkü hala regl olmadım, bebiş vardır falan diye korkuyorum.:)

Dün eşim senin vücudun ne kadar güzelleşti dedi, oysa doğru dürüst hiç kilo veremedim, demekki spor beni şekle soktu kaydirigubbakcemile2

scylaa supersin.

kizlar su gonderdiginiz bodyforum da okudum;

surekli ayni sporu yapmak bi sure sonra etki etmemesine sebep oluyormus yapilan sporun.
ozellikle surekli kardiyo yapilirsa birzaman sonra yag yakimi duruyormus,

belirli periyodlarla yaptigimiz egzersizleri degistirmeliymisizzz

Evet canım onu leslie de söylüyor bir süre sonra vücudunuz buna alışıcak diyor, ben her hafta farklı yapıyorum o yüzden:) bir hafta yürüyüş yaptım, sonra bir hafta bisiklet, şimdi kısa milli yürüyüşlerle şekillendirici egzersizler yapıyorum. regl olursam da ara vermiş olucam, vücut hep şaşırıcak:)

cok iyi fikir,
ben de oyle yapayim bundan sonra...

günaydıııın
sabah 7.00 sirkeli su
8.00
40 dk steppeerkaydirigubbakcemile2

sabah leyin ilk olarak 20 dk yazmıştım sora 40 a çıktı yetmedi tam tempo
50 oldu valla ayağımdan kaçtısempatiksalakcinni
1 saat sonra 1 bardak süt
yarım saat snra kahvaltımı yaptım
2 dilim ekmek peynir 1 tatlı kaşığı bal
6 zeytin

kızlar hergün aynı sporu yapmayım:lepi:

Akşam Bol su üzerine meşhhur detoks çayımızdan yaptım (scyllaa nın tarifi karabiber tarçın-2 gündür içiyorum tadı güzel ve çok yararlı eminim- ) yanında etiform un yeni çıkan çörekotlu bisküvisi var ondan yedim yarım paket (sadece 50 kalori)

Spor yapamadım bacağım ağrıyordu

Bu kadar

sensewithcim çok güzel
akşam verdiğin sitede çok fazla ayrıntı var çok memnun kaldım kendime rsmen bi yol çizdim
gencim güzelim ve fitimbayanssulusmileve hep böyle kalacağımsempatiksalakcinni

lise veya ünüversitedeki vücut yapısı ile ilerideki yaşların vücut yapısı farklı
doğal olarak
şimdi biz diyet yaparken yaparken şu zamanda bu kilodaydım şimdide onu istiyorum deyince olmuyor biyerde tıkanıyorsunuz
işte spor bunun için lazımmış
gençlik güzlliğini veriyormuş opuyorumnanaktan
birde hani diyet yapıyorsunuz ya atıyorum 1000 kalori lik meselaa yani
spor yapan bir bayanın 1300 kalori alması lazımmış yok sporda yapsa kilo verme kesinlikle duruyormuş
amaaaa herrşeyden orantılı
gerekirse kalori hesabıylaboshayallersmile

biirde şunu söyleyeyim evet çok zayıfsın:dance:

Bence de öyle yap canım, prensese de söyleyecektim bunu, o hep bisiklet çalıştığından hepimizden daha yavaş veriyor, çok uzun süre çalıştığı halde.

evet canim soyleyelim kesinlikle.

aslinda bunu kendimiz bile anlayabiliriz( bisure sonra fayda etmedigini yani)

mesela ben pilatese baladigimda single leg strech diye bir hareket var, cok zorluyordu beni, karin kaslarim titriyordu resmen, 8-10 tane zor yapiyordum, simdi 30 tane yapiyorum bana misin demiyor;
demek ki bu hareketi artik yapmamam lazim, daha zor baska bir harekete gecmem lazim.

ben de hep minder hareketlerini yapiyordum, simdi topa gectim.

mesela 1-2 hafta sonra da lastike gecerim.

iyi olur mu sizce???

dogru canim haklisin.
ben de sunu okudum bodyforum sitesinde;
kilomuz X 30 yaparak gunluk ne kadar kalori yaktigimizi bulabilirmisiz.
sporcular icin x25
mesela 55*30=1650
bunu 200-300 dusurursek ve de biraz spor yaparsak kilo verebilirmisiz.

ama 1000 in altina inmek cok sakincaliymis.
bu kez kaslar gitmeye baslarmis, o da hastalik demek Allah korusun.

kizlar bugun baktimda kilo cetvelime sadece 1,8 kilom kaldi ;-))
mutlu oldum.
ona ulasirsam sonra 1 kilo daha veririm belki (yazin)
insallah )

kizlar spor sonrasi laktik asit birikmesi ve sismeyi onlemek icin;
mutlaka esneme-streching yapmaliymis,
bu laktik asiti dagitiyormus,

bilginizeeeeeeeee

laktik asit birikmemesi için nefes tekniğinizi geliştirin. nerde antreman yapıyorsunuz bilmiyorum ama temiz oksijeni bol bir yerde yapmalısınız.

koşarken kendinizi zorlamayın. yağ yakımı için ideal aralık laktik asidin birikmediği spor yapan kişinin aşırı yorulmadıgı aralıktır. atıyorum siz tam gaz koşuyorsunuzdur. 10 dk koşup tükendiniz. yanınızdaki biri orta tempoda 10 dk koştu. (bitip tükenmedi biraz yoruldu)
sonuca bakılırsa yanınızdaki sizden daha çok yağ yakar. siz ise daha çok karbonhidrat yakarsınız. bunu sonucunda sizin karnınız acıkır.

Kahvaltımı yaptım 3 dilim tam tahıl ekmeği, salça, peynir ve 5 zeytin yedim.
Bir de cips yedim Sabah sabah nerden canım çektiyse

Selam kızlar opuyorumnanaktan Herkes spora takmış vaziyette :lepi:

Yasemincim maşallahın var. Ama bi önerim var. Kahvaltıdan sonra spor yapsan daha iyi olur canım, öyle öneriyorlar hep.
Ne şanslısın, eşin balık tutmasını biliyor. Ben çok seviyorum ama anca tutanları izliyorum :gitme: İkimiz de tutmasını beceremiyoruz. Ama izlemek bile insana huzur veriyor.

Gelelim bana, sabah plates yapmaya çalıştım. Ama karın günüymüş, onlar yaptı ben baktım :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…