boyum 160 benım... bagırsaklatrım ıyı calısıoo oncedende kabızlık sorunu yasamazdım hıc dıyet yaparkende yasamıorm 2 lıtre suyuöı ıcıyrom gunde ıkı bardak yesıl cay ıcıyorm yedıklerımının sızınkınden farkı yok oglen yemekhanede ne cıktıysa az az yıyorm tatlıyı cok nadır yıyorm spora ıs yerınde gıdıorm bı saat yuruyus bandı dıger aletler bı saat spor yapıorm mekık cekıorm aksam evde ıp atlıorm 200.500 arası yorgunluguma göre ole cok da farklı bısey yapmıorm sızden ya metabolızmam hızlı sanırım bıras
Günaydın herkese, ben de bir cevizle bir avu kuru üzüm yedim şimdi 1 mil yürüyeceğim leslie ile.
kızlar bende kilo bildirimi yapayım.58.7den 57.0a düştüm.
kızlar bende kilo bildirimi yapayım.58.7den 57.0a düştüm.
scylaa supersin.
kizlar su gonderdiginiz bodyforum da okudum;
surekli ayni sporu yapmak bi sure sonra etki etmemesine sebep oluyormus yapilan sporun.
ozellikle surekli kardiyo yapilirsa birzaman sonra yag yakimi duruyormus,
belirli periyodlarla yaptigimiz egzersizleri degistirmeliymisizzz
Evet canım onu leslie de söylüyor bir süre sonra vücudunuz buna alışıcak diyor, ben her hafta farklı yapıyorum o yüzden:) bir hafta yürüyüş yaptım, sonra bir hafta bisiklet, şimdi kısa milli yürüyüşlerle şekillendirici egzersizler yapıyorum. regl olursam da ara vermiş olucam, vücut hep şaşırıcak:)
günaydıııın
sabah 7.00 sirkeli su
8.00
40 dk steppeerkaydirigubbakcemile2
cok iyi fikir,
ben de oyle yapayim bundan sonra...
lise veya ünüversitedeki vücut yapısı ile ilerideki yaşların vücut yapısı farklıevet bu kizlar fazla zayiflik istiyor; :1no2:
ben universitedeyken 47-49 kiloydum ama ccook zayiftim o zaman da
(sopa gibi-- biiriniz guluyordunuz bu lafima)
simdi 52 -53 ideal oluyor bana da.
hatta su an 55 im ama 55 te bile herkes bana cok zayifdin diyorr:uhm:
Bence de öyle yap canım, prensese de söyleyecektim bunu, o hep bisiklet çalıştığından hepimizden daha yavaş veriyor, çok uzun süre çalıştığı halde.
lise veya ünüversitedeki vücut yapısı ile ilerideki yaşların vücut yapısı farklı
doğal olarak
şimdi biz diyet yaparken yaparken şu zamanda bu kilodaydım şimdide onu istiyorum deyince olmuyor biyerde tıkanıyorsunuz
işte spor bunun için lazımmış
gençlik güzlliğini veriyormuş opuyorumnanaktan
birde hani diyet yapıyorsunuz ya atıyorum 1000 kalori lik meselaa yani
spor yapan bir bayanın 1300 kalori alması lazımmış yok sporda yapsa kilo verme kesinlikle duruyormuş
amaaaa herrşeyden orantılı
gerekirse kalori hesabıylaboshayallersmile
biirde şunu söyleyeyim evet çok zayıfsın:dance:
sabah leyin ilk olarak 20 dk yazmıştım sora 40 a çıktı yetmedi tam tempo
50 oldu valla ayağımdan kaçtısempatiksalakcinni
1 saat sonra 1 bardak süt
yarım saat snra kahvaltımı yaptım
2 dilim ekmek peynir 1 tatlı kaşığı bal
6 zeytin
kızlar hergün aynı sporu yapmayım:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?