kızlar slm diyetler ne alemde bende şu sıralar diyet miyet kalmadı nerdeyse çok yemiyom ama dikkatte edemiyom sürekli bi başağrısı var zaten ilaçlardan sigarayı bırakmamdan dolayı leylayım resmen çok kötüyüm
başka bir gruba katılmak mı yasakkelime zayıflamadan bir yere gidemezsin yasakkelime yasakkelime
aslında grubumuz gayet aktifti cucuma - sinel arkadaşlarımız var onlar bu aralar uğrayamıyorlar onlar gelsin ortalık iyice şenlenir.
Haklısın çok aktif değil topic aslında günlük yediğimizi içtiğimizi bile yazsak topic şenlenir.
bazı arkadaşlar müsait olmadıkları için pek giremiyorlar bazıları 10 günde bir giriyor yerimseniben önemli olan burayı takip etmek canım aylardır uğraşıyordum fakat bu topiğe üye olduktan sonra 3 kilo verdim yani burası çok faydalı sen yeterki iste biz motive ederiz Şeniz
canımm benim yaaaa sakın yemeğe verme canım kendini. incecik dal gibi bi kız olki gören bi daha baksın, gidende pişman olsun :teselli:
haklısın maeves kendimi salmamam lazım.ama ne yapayım ki depresif durumumu atlatamıyorum.keşke bende üzüntüden yemek yiyemeyenlerden olsam.neyseki fazla çikolata yemedim.diyeti bozmamaya gayret ediyorum:bbo:
bugün ;ilk önce sirkeli su
kahvaltı 2 dilim ekmek,3 tane zeytin,az peynir,birazcık kaymak
öğle yemek yiyemedim.arkadaşlarımla teselli günü düzenledik 2 bardak sıcak çilkolata hüplettim.
akşamda yarım gözleme 1 bardak ayran
galiba diyeti bozmuşum yazınca anladımbenneyaptımki
maeves 4 aydır böyle canım ya doktora gittim süt hormonum yükselmiş o yüzden adetimi geciktiryormuş eskiden neredeyse saatim şaşmazdı bırak günümü bebek düşünüyoruz ya düzenim bozuldu kısmetse bende anne olacağım adet olmam için doktor ilaç bile verdi ama 20 gün oldu içeli ne gelen var ne giden. üf ya kadın olmak çok zormuş
Bu arada gözün aydın eşin geliyormuş diyeceğim ama gözün aydın kilo alacaksın diyeceğim galiba
canım sıkma canını sende gündüz yediklerini biraz azaltırsın akşam biraz fazla yersin kızdırma kocanı :jeyyar:
cnm üzülme dicem biliyorum insan üzülüyor...biz 5aydır ayrıyız hala gorusuyoruz hala üzülüyorum bilirim nasıl bi duygu ... ama yemege bindirme sakın... kendine iyi bak güzel görün hedeflerine ulaş ki o kaybettigi seye yansın....yerimseniben
bu üzüntüyü ancak yaşayanlar anlayabilir ama senin işin benimkinden daha zormuş ben neyseki görmüyorum farklı şehirlerdeyiz.kendi üzüntümü unuttum şimdi, inşallah en kısa zamanda sende tüm üzüntülerinden kurtulursun.:teselli:erkeklerin hepsi aynı yanlarında olan varlıgın kıymetini bilmez kolaylıkla üzerler sonra da anlarlar ama iş işten geçer.offff
şimdi iyiyim yarından itibaren hitler diyetime geri dönecegim sengözlerimebaksanabtaviz vermek yok.
yok be tatlım bozmamışsın. bi kereden bişey olmaz:))) çok yersen dahada depresif olursun, depresifleride kimse sevmez. bırak bitanem yaaa her zaman daha iyisi vardır bunu sakın unutma... bu arada ben tam bir zeytin manyağıyım. ama diyette olduğumdan beri yemiyorum sayılır. çünki çok kalorisi olan bişeee..
şeker leblebim süper gidiyorsun çok merak ediyorum yarın tartınma günümüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?