50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

samimikız inşallah aradığın motivasyonu burda bulursun canım. ben bugün pek iyi hissetmiyorum kendimi hem moralim bozuk hemde regli öncesi şişkinlik filan sinirimi bozuyo... eşimde yarın dönüyo şehir dışından o evdeyken diyet yapmak tam bir işkence. akşam için ona yemek hazırlıyorum illa oturup onla yicem yoksa kızıyo......

başka bir gruba katılmak mı yasakkelime zayıflamadan bir yere gidemezsin yasakkelime yasakkelime

aslında grubumuz gayet aktifti cucuma - sinel arkadaşlarımız var onlar bu aralar uğrayamıyorlar onlar gelsin ortalık iyice şenlenir.

Haklısın çok aktif değil topic aslında günlük yediğimizi içtiğimizi bile yazsak topic şenlenir.

bazı arkadaşlar müsait olmadıkları için pek giremiyorlar bazıları 10 günde bir giriyor yerimseniben önemli olan burayı takip etmek canım aylardır uğraşıyordum fakat bu topiğe üye olduktan sonra 3 kilo verdim yani burası çok faydalı sen yeterki iste biz motive ederiz Şeniz

maeves 4 aydır böyle canım ya doktora gittim süt hormonum yükselmiş o yüzden adetimi geciktiryormuş eskiden neredeyse saatim şaşmazdı bırak günümü bebek düşünüyoruz ya düzenim bozuldu kısmetse bende anne olacağım adet olmam için doktor ilaç bile verdi ama 20 gün oldu içeli ne gelen var ne giden. üf ya kadın olmak çok zormuş

Bu arada gözün aydın eşin geliyormuş diyeceğim ama gözün aydın kilo alacaksın diyeceğim galiba
canım sıkma canını sende gündüz yediklerini biraz azaltırsın akşam biraz fazla yersin kızdırma kocanı :jeyyar:

kızlar slm diyetler ne alemde bende şu sıralar diyet miyet kalmadı nerdeyse çok yemiyom ama dikkatte edemiyom sürekli bi başağrısı var zaten ilaçlardan sigarayı bırakmamdan dolayı leylayım resmen çok kötüyüm

sigarayı bırakınca vücudun tüm fizyolojisi değişiyo zaten.yoksunluk sendromu ile uğraşıyo şu an vücudun.sigara kullanmıyorum ama çevremdeki bırakan insanlardan biliyorum.diyete gereken önem verememen çok normal.ama vicdan azabı duyma bence.çizelgene baksana çok yol katetemişsin zaten.azcık dikkat et yeter bence.sigarasızlığa alıştıktan sonra yola devam:lepi:

inanıyorum zaten sizle bu sefer kilolara veda edeceğime.diyet kelimesini sevmiyorum ama hep birlikte sağlıklı beslenmeyi başaracağız umarım.

moyocean şuanda önemli olan sigarayı bırakman kilon için problem yapma bence yavaş yavaşta veririsin hem 3 kilocuk kaldı ama sigaradan ne kadar çabuk kurtulursan o kadar iyi canım

SELEM KIZLARRR!HAFTASONU KAYAĞA GİTTİM ,YAZAMADIM AMA VALLA ÇOK YEMEDİM :1rolleyes:
BUGÜN SABAH PEYNİR DOMATES YEŞİL ÇAY ÖĞLEN YEMEK YEMEYE VAKİT KAMADI AKŞAMÜSTÜ ZORLA BULUNAN POĞAÇA AKŞAM DA AYIPTIR SÖYLEMESİ YARIM LAHMACUN.ESAS KORKUM YARIN ANNEMİN GÜNÜ VAR :bbo:ŞEYTANA UYMAM İNŞALLAH kötükedihüso

CUMAYA TARTILCAM BAKALIM ,HERKESE KOLAY GELSİN

mrb kızlar ;
ya bana söylüyorlar zayıflamışmısın sen diye nasıl mutlu oluyorum anlatamam:lepi:yalnız ben bişey sorcam ben pcnin başında fazla duruyorum o esnade çok atıştırıyorum artık dikkat ediyorum ama alışkanlık bir kere ne yapabilirim
bu arada canım pembeincim hoşgeldin biraz geç kaldım ben ama sensiz olmadı haftasonu burası,bizi kimselere emanet etme artıklaelaelaelaelae

canımm benim yaaaa sakın yemeğe verme canım kendini. incecik dal gibi bi kız olki gören bi daha baksın, gidende pişman olsun :teselli:

haklısın maeves kendimi salmamam lazım.ama ne yapayım ki depresif durumumu atlatamıyorum.keşke bende üzüntüden yemek yiyemeyenlerden olsam.neyseki fazla çikolata yemedim.diyeti bozmamaya gayret ediyorum:bbo:
bugün ;ilk önce sirkeli su
kahvaltı 2 dilim ekmek,3 tane zeytin,az peynir,birazcık kaymak
öğle yemek yiyemedim.arkadaşlarımla teselli günü düzenledik 2 bardak sıcak çilkolata hüplettim.
akşamda yarım gözleme 1 bardak ayran
galiba diyeti bozmuşum yazınca anladımbenneyaptımki

yok be tatlım bozmamışsın. bi kereden bişey olmaz:))) çok yersen dahada depresif olursun, depresifleride kimse sevmez. bırak bitanem yaaa her zaman daha iyisi vardır bunu sakın unutma... bu arada ben tam bir zeytin manyağıyım. ama diyette olduğumdan beri yemiyorum sayılır. çünki çok kalorisi olan bişeee..

hayırlısıyla en kısa zamanda hamile kalırsın canım inşallah. folikasit alıyomusun. hamile kalmadan 3-4 ay önce folikasit alırsan çok iyi olur canım bebişin beyin gelişimi vs... için. doktoruna sor istersen

ben de zeytine başlayıp bırakamayanlarından çekirdek misali.günde 5 taneyi geçirmemeye çalışıyorum.acep hiç mi yemesem.CADIARZU

günaydıııınnnnnnnn
durmak yok diyete devam :lepi:
sabah bir elma yedim şimdide şekersiz çayımı içiyorum

günaydın kızlar akşam sohbet bayagı koyuymuş
maeves teşekkür ederim güzel dileğin için folik kullanıyorum canım 3 aydır doktorum vermişti
su prensesi sanada ayrıca teşekkür ederim canım

f sailor canım alllah karşına hayırlısını , sana layık olanı çıkarsın inşallah Kısmet bu işler canım hakkında hayırlısı olsun çokta fazla üzülmeye gelmiyor böyle şeyler hayat ummadığın anda doğru insanı çıkarıyor karşına.. . :asigim:

şeker leblebim süper gidiyorsun çok merak ediyorum yarın tartınma günümüz.

tşk ederim canım
yarın tartı bana pek gülmez çünkü regl oldum bugün, birkaç gündür şişlik var
ama sebebini bildiğim için üzülmeyeceğim
biliyorum reglden sonra 55'i görecem sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…