munzur canım sana bir tavsiye acıkınca 1 avuç leblebi ye gerçekten tok tutuyor rejimin ilk günleri alışanan kadar leblebiyi yanımdan hiç ayırmamıştım canım
maeves 4 aydır böyle canım ya doktora gittim süt hormonum yükselmiş o yüzden adetimi geciktiryormuş eskiden neredeyse saatim şaşmazdı bırak günümü bebek düşünüyoruz ya düzenim bozuldu kısmetse bende anne olacağım adet olmam için doktor ilaç bile verdi ama 20 gün oldu içeli ne gelen var ne giden. üf ya kadın olmak çok zormuş
Bu arada gözün aydın eşin geliyormuş diyeceğim ama gözün aydın kilo alacaksın diyeceğim galiba
canım sıkma canını sende gündüz yediklerini biraz azaltırsın akşam biraz fazla yersin kızdırma kocanı :jeyyar:
munzur benim kabızlık problemim olmadı ilk defa duydum kabızlık yaptığını
zaten bitki çayı içiyoruz ya belki o yüzden yapmamış olabilir. sen içiyormusun for çayı yeşil çay falan .
kebelekcik ne olacak bu ödem sorunun allah yardımcın olsun inş .
çok sıkıcı bir durum olsa gerek.
denizkoydumadımı hazımsızlık sorununmu var acaba ?
kebelekcik 3-4 gündür şişim bende adet olmadığım için çok sıkıntı veriyor sen nasıl dayanıyorsun canım ya uff çok kötü bir şeymiş
hemde nasıl surekli dikkat etmek zorundasın, ki ben fastfood, kızartma, hazır gıda, aburcubur, ekmek, yaglı yemek yemiyorum, gazlı içeçek içmiyorum...daha ne yapabilirim bilmitorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?