50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slmm arkadaşlarr.. a.s.ben dünkü menüyü bozmadım sadece pempeinci nin dediği gibi arada yoğurt yedimm.
bugün sabah kahvaltısı 1 elma üstüne bide sade kahve içtim. öğlen için lahana çorbası yaptım ve işe getirdim onu içiçem arada gene yoğurt yerim heralde çok azimliyim çok 2 haftada vermeliyim en az 5 kiloyuu akşama evde gene lahana çorbam var yada cornfleks yerim bilemiyorum akşam olsunda bir düşünürüz. çok seçenek yok zatenn. sevgiler kızlar hadi bi gayret sıkalım dişlerimizi sizler ne durumdasınızz.
ya ben yeni başladığım için biraz zorlanıyorum galiba..:1hug:

leblebim ozaman sende reglden sonra tartıl asıl ben ne yapacağım şiştim davul gibi oldum alyansımı bile girmiyor parmagıma korkudan tartınamıyorum bile off bir adet olsamda kurtulsam.

munzur canım sana bir tavsiye acıkınca 1 avuç leblebi ye gerçekten tok tutuyor rejimin ilk günleri alışanan kadar leblebiyi yanımdan hiç ayırmamıştım canım

canım prolaktin değerin çok mu yüksek? Bende de vardı gebelik öncesinde ama çok yüksek değildi.o yüzden ilaç vermedi dr. Bir arkadaşımda bir gün yüksek çıktı ertesi gün düşük. Çok değişken çıkıyor tahlil sonucu. Sabah ,dinlenmiş, iyi uyumuş halde en iyi sonucu veriyor.
Allah şifa versin canım. İnşallah en yakın zamanda bebişini kucağına alırsın. Öpüyorum

kızlar selammm...bayadir isten gucten giremedim...ben gene kısır donguye gırdım gene odem topladım yani sebepsiz yere....bu durum canimi baya sıkıyohamile kalmak isteyenler insallah hemncik olur bebeleriniz ama ben kendimi hamile hayal edemiyorum bu odem sorunu bende varken bide hamile kalsam heralde kilomun yarısı odem olur:)

ben gene bitki caylarima ve asırı dıkkatıme geri doneyim...ufff daha yasım genc bide ilerse yasım neler olucak acaba

munzur benim kabızlık problemim olmadı ilk defa duydum kabızlık yaptığını
zaten bitki çayı içiyoruz ya belki o yüzden yapmamış olabilir. sen içiyormusun for çayı yeşil çay falan .

nessss çok yüksek değilmiş ilaç vermedi yumurtlamamı engelledi sadece adetin 2 yada 3 günü yumurtlamam için ilaç verecek canım gerçekten anne olmak istiyorum artık ne güzel olur mutlu haberimi sizinle paylaşsam ..

munzur benim kabızlık problemim olmadı ilk defa duydum kabızlık yaptığını
zaten bitki çayı içiyoruz ya belki o yüzden yapmamış olabilir. sen içiyormusun for çayı yeşil çay falan .

cnm bende basur var form çayı basuru azdırıyoo o yüzden içmiyorumm. şimdilik problemimde yok zaten o konuda.. yeşil çay içemiyorum canım yaa tadı işte malumm anlıcağın ben zor yoldan zayıflayacağımm inşallahh..

senağlama basurmu allah yardımcın olsun canım benimde eşimde vardı ne çektik yazın ya
olsun canım acelesi yok yavaş yavaş verelimki kiloları sağlam olsun yerimseniben

kızlar merhaba insanın karnı neden hep patlayacakmış gibi şiş olur çok rahatsız ediyor beni ya hep böyle ne yapabilirim artık düzenli wc çıkışlarımda olmaz oldu ( biliyorum düzensiz beslenmeden bi öneriniz var mı

kebelekcik ne olacak bu ödem sorunun allah yardımcın olsun inş .
çok sıkıcı bir durum olsa gerek.

hemde nasıl....sabah bi uyanıosun butun suratın ellerin sis...dun bol olan pantalonun sabah sıkmaya baslamıs...ve gun icindede gecmiyo...yorgunluk yapiyo..ve daha bi suru sey...gene bitki caylarıma dondum..zaten iciyodum ama bira azaltmistim...

kebelekcik 3-4 gündür şişim bende adet olmadığım için çok sıkıntı veriyor sen nasıl dayanıyorsun canım ya uff çok kötü bir şeymiş

kızlar bide bişi söyliimm size her öğünden önce (sabah öğlen akşam ) dere otu yerseniz hem az yemenize hemde yağ yakmanıza yardımcı olurr yerimseniben

kebelekcik 3-4 gündür şişim bende adet olmadığım için çok sıkıntı veriyor sen nasıl dayanıyorsun canım ya uff çok kötü bir şeymiş

hemde nasıl surekli dikkat etmek zorundasın, ki ben fastfood, kızartma, hazır gıda, aburcubur, ekmek, yaglı yemek yemiyorum, gazlı içeçek içmiyorum...daha ne yapabilirim bilmitorum

hemde nasıl surekli dikkat etmek zorundasın, ki ben fastfood, kızartma, hazır gıda, aburcubur, ekmek, yaglı yemek yemiyorum, gazlı içeçek içmiyorum...daha ne yapabilirim bilmitorum

bende dikkat ediyorum canım yediklerime sebzelerde dahil yani şişlik yapan nerdeyse tüm lifli sebze ve meyvalar ama karnım hava dolmuş gibi hep şiş oluyor :çok üzgünüm:

kızlar iskender rejimi bozarmı kafamçokkarıştı çok pişmanım çok ama yedim ufacık tabakta yedim ama yedim cezalıyım bugün akşam yemeği yok bana meyveyle geçecek bugünüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…