50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Geçmiş olsun yasemincim ya, ayrı sinir bozucu bi durum oluyor o da. Sensewitch baya bi yöntemler söylemişti, onlara da bak belki hoşuna giden olur.

kızlar kahvaltımı cok iyi yaparım sınır tanımam
kilo aldıktan sonra beslenmeme dikkat ettim ama kahvaltımı kısmadım öğle yemeğini de normal yiyorm akşam yemeğimi bir iki kaşıkla bırakıveriyorum
kilo veremedim almadım da sanırım bu öğünleri de azaltmalıyım

merhaba arkadaşlar ben sabah bir çıktım evden,biraz önce geldim. nasıl yorgunum:-( pırasa yemeği yapıcam şimdi. daha yemek yemedim yani. sonra da spor yapıcam halim yok ama zorlayayım kendimi değil mi, istikrarlı olmak lazım.

Geçmiş olsun yasemincim ya, ayrı sinir bozucu bi durum oluyor o da. Sensewitch baya bi yöntemler söylemişti, onlara da bak belki hoşuna giden olur.

biliyorum da denedim tam etki göstermedi hint yağı almadım daha annemde var galiba yoksa alırım ev bitkisel yağ deposu gibi:roflol:

bugünki mönüm,
kahvaltı: 2 dim kepekli ekmekle kaşarlı tost, 5 zeytin,1sb süt, bol yeşillik
ara: 1elma
öğle yemeği: soslu biftek,ezogelin çorbası, cacık
ara: 8 fındık 3 k. kayısı
ara :10 fındık,3 k. kayısı
akşam: pırasa yemeği, 50gr nohut, 1 dlm ekmek,2 kaşık yoğurt yiyeceğim.
spordan sonra da bir ara öğün yaparım,tamamdır.

Akşam yemeğinde yarım tabak mantı ve yarım tabak salata yedim.
Sonra da eti çikolata stick yedim bir tane.

Bugün 12den 18'e kadar( bir saat dinlenmeleri çıkartsak) tam 5 saat temizlik yaptım, bu sebepten pek spor yapacak halim kalmadı sabah bir mil yürüyüp 8 minute buns yapmıştım zaten. Yalnız ev tertemiz ya o kadar huzurluyum ki:)
Ha bir de bugün 10 kat merdiven indim alışverişe giderken sorna gelirken elimde bir sürü poşetle çıkayım dedim, ama olmadı 3 te kaldım, asansörle devam ettim:)

cnm senin kilon çok iyi tam ideal 50 olursan cok da zayıf olursun yani

52 olmak istiyorum aslında benim idealim 54, şuan pantalonlarım olmuyor 38 dar geliyor
52 olmak istememin sebebi bebek istiyoruz da seneye, fazladan veriyim ki, ben hamileyken çok kilo alırım muhtemelen çünkü:)

52 olmak istiyorum aslında benim idealim 54, şuan pantalonlarım olmuyor 38 dar geliyor
52 olmak istememin sebebi bebek istiyoruz da seneye, fazladan veriyim ki, ben hamileyken çok kilo alırım muhtemelen çünkü:)

aslında bnm kilomda ideal dediğin gibi bebek sahibbi olmak istiyoruz biz de şimdiden alırsak gerisini düşünmek bile istemiyorum o zaman hedefimi 46 yapayım ben de

aslında bnm kilomda ideal dediğin gibi bebek sahibbi olmak istiyoruz biz de şimdiden alırsak gerisini düşünmek bile istemiyorum o zaman hedefimi 46 yapayım ben de

Senin boyun kilon kaç tatlım, bebek için tabi 2 kilo daha zayıf olmak daha iyi. Ben hamileyken pek yememden kısamam, ipi de kaçırabilirim o yüzden kaydirigubbakcemile3

iyice moralim bozuldu yahu arkadaşım sen boyuna göre zayıfsın benim kilo da ideal ama ben zayıf olmak istorum eski günlerdeki gibi

canım benim herkes öyle diyor forumda ama, doktorum bile vermemi tavsiye etti, çünkü göbeğim var. zaten ben diyet yapmıyorum, sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. fazla yağlarım gittiğinde kilo vermem durucaktır diye düşünüyorum. çünkü spor yapmadığımda kesinlikle kilo kaybım olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…