Geçmiş olsun yasemincim ya, ayrı sinir bozucu bi durum oluyor o da. Sensewitch baya bi yöntemler söylemişti, onlara da bak belki hoşuna giden olur.
biliyorum da denedim tam etki göstermedi hint yağı almadım daha annemde var galiba yoksa alırım ev bitkisel yağ deposu gibi:roflol:
kızlar boylarınızı ve kilolarınızı mahzuru yoksa yazabilirmisiniz
yok bitanem depo benim ev de o yok sempatiksalakcinniYa hiç bilmiyorum bu konuyu ama zeytinyağlı salata mis gibin olmaz mı. Annene hayran kaldım, baya bişey biliyor o zaman buyrunnnnnnnnn
Benim kilom 58.7 boyum 1.67. Çok kafiyeli oldu:)
benim de boyum 1.70 kilom bu sabah itibariyle 58 di
cnm senin kilon çok iyi tam ideal 50 olursan cok da zayıf olursun yani
Mesajını yanlış okumuşum canım kafamçokkarıştıyok bitanem depo benim ev de o yok sempatiksalakcinni
benim de boyum 1.70 kilom bu sabah itibariyle 58 di
52 olmak istiyorum aslında benim idealim 54, şuan pantalonlarım olmuyor 38 dar geliyor
52 olmak istememin sebebi bebek istiyoruz da seneye, fazladan veriyim ki, ben hamileyken çok kilo alırım muhtemelen çünkü:)
aslında bnm kilomda ideal dediğin gibi bebek sahibbi olmak istiyoruz biz de şimdiden alırsak gerisini düşünmek bile istemiyorum o zaman hedefimi 46 yapayım ben de
iyice moralim bozuldu yahu arkadaşım sen boyuna göre zayıfsın benim kilo da ideal ama ben zayıf olmak istorumeski günlerdeki gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?