50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar selammmm anneannemden dondummm
ama sizleri cokkk ozledimmm bennn
bu aradaa 60.5 ciktimmm

ayy kuzum üzülme ya, bugün kızlarla da konuştuk, sürekli aynı sporu yaptığında etki etmiyormuş, bence sen bir süre bisikleti bırakıp walk at home falan yap, 1 hafta bisiklet bir hafta walk at home bir hafta plates vs egzersiz yap ben öyle yapıyorum şuan, bünyeyi şaşırtmak lazım alışmasın:)

kizlar selammmm anneannemden dondummm
ama sizleri cokkk ozledimmm bennn
bu aradaa 60.5 ciktimmm

Hoşgeldin prensescim opuyorumnanaktan Ben de özledim, dün gelmeyince merak ettim, tüm gün seni bekledim içten içe (malum çarş herkes kilo bildirimi yapıyo) sonra profilinde gördüm nereye gittiğini.

Canım ya 1,5 kilo ne ki, max 2 haftada kurtulursun :1hug: Sağlığın nasıl???

ananen güzel bakmış demek ki sana canım üzülme ,sağlıklı beslen sadece.gerisini boşver. vucut kendini zaten ona göre ayarlıyor. başka bişey yapmana gerek kalmıyor.

canim benim bu gasrtiten dolayi cok acikiorum midem kazinioo atistiriorumm grisini falan cig meyvada yasak komposto iciorum dun haliyle bisiklette ceviremedim bugun telafi ediorum insalla

hosbuldukk bitanemmm canimmm benimmm bende cok ozledimmmm
moral bozuldu haliyle ama saglik onemli tabi gulum
fena deilimm daha tam duzelemedim belki ilac daha yeni etkisini gostercek uc gun oldu mide ilaci lansoru alali
sen nasilsinn?tartildinmi kuzum?

anladimm kuzumm bugun haava guzeldi eger yarinda boyle olursa cikiyimm yuruyumm diyorummm en azindan guzel havalarda yuruyumm kotu haavada bisiklet yapayim bakalim nolcak fistigimm
sen kilo verdinmi hayatimm?dun tartildinmii cicim?

anladimm kuzumm bugun haava guzeldi eger yarinda boyle olursa cikiyimm yuruyumm diyorummm en azindan guzel havalarda yuruyumm kotu haavada bisiklet yapayim bakalim nolcak fistigimm
sen kilo verdinmi hayatimm?dun tartildinmii cicim?

yok canım 100 gram bile veremedim Ama çok üzülmedim, pek beklemiyordum zaten vermeyi.

ıyiyim canım. Sonunda 59 oldum da çizelge resim falan koydum opuyorumnanaktan Çok sevindim daha iyi olmana. Zaten bi taraftan amaç kilo vermek olunca yemeklerine dikkat ediyorsun, bu da midene iyi gelir. Azar azar ve sık sık beslenince süper olur miden de kilon da canım. En yakın zamanda çiğ meyvelere kavuşman dileğiyle... olumunekankayizsmile

canimm benimm uzulme belki siskinlik olmustur bol bol su ic guzelcimm

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 et canım benım nası dersen sen razıyım ben sempatiksalakcinni

cok saolasın canım benım yazayım da anneme deyım de yapsın ben anlamam yemek ıslerınden ama onume gelınce yerım aklinialirimsmileaklinialirimsmile

yaaaa son dönemlerde 5 kilo aldım sınavlar yüzünden.. Boy 165 kilo 55 , 50 olmam lazım (( ??

yaw 1.65 e 55 daha ne olsun kaydirigubbakcemile

cok sevindimm bitanemmm darisi benim basima diyorumm hayatimm
evet canim cig meyvalar iyi ara ogun oluyodu kiloda aldirmiodu bide cig salatada yasak sebzelerden onlarida yiyemiyince dogal olarak kalori aliorum baska seylerden ama su mide ilaci daha yeni basladim heralde bi kac gun sonra tam etkisini gosterir diourum insalla

yesacım senin yağ oranın % 33 mü çıktı şimdi, pepper 33 kilo yağ sandı galiba ondan şaşırdı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…