50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canim benim bu gasrtiten dolayi cok acikiorum midem kazinioo atistiriorumm grisini falan cig meyvada yasak komposto iciorum dun haliyle bisiklette ceviremedim bugun telafi ediorum insalla

canım geçenlerde tv de bir doktor çıkmış,annem söyledi , benim de mide sorunlarım oluyor ya arada, gastriti reflüsü olanlara ara öğünlerde bir avuçleblebi tavsiye etmiş. iyi geliyormuş. midenin suyunu alıp asitliği mi azaltıyormuş ne. az kuru kayısı veya üzümle leblebi ara öğünlerde güzel olur.

ben bir ara bıu topice takıldım 52 idim 49 a düştüm şimidi yine 52 53
nasıl moralim bozuk tekrar aranuıza girebilirmiyim

hosgeldın canım benım :teytey:

Neymiş, demek ki kilo verilince arkamızı dönüp gitmeyecekmişiz . Hoşgeldin teolog, ben de 5 gün önce geldim yerimseniben

afferın kız ne guzel soyleydın sen oyle sempatiksalakcinni hay aklınla bın yasa olumunekankayizsmile

kızlar boylarınızı ve kilolarınızı mahzuru yoksa yazabilirmisiniz

1.57 boy 47 olmak ıstıyorum amaa 51 oldum bugun hayırlı ugurlu olsun herkese 49.8dım gecen hafta annem saolsun alsanaalsanasmile

cnm senin kilon çok iyi tam ideal 50 olursan cok da zayıf olursun yani
iyice moralim bozuldu yahu arkadaşım sen boyuna göre zayıfsın benim kilo da ideal ama ben zayıf olmak istorum eski günlerdeki gibi

katılıyorummmmmm lülülülülülü

kizlar selammmm anneannemden dondummm
ama sizleri cokkk ozledimmm bennn
bu aradaa 60.5 ciktimmm [/IMG]

canım benım hosgeldın bız de senı ozledık Şeniz bak bozma moralını bende almısım 1 kılodan fazla alsanaalsanasmile ama ınsallah cok guzel olacak sen sakın sakın sıkma canını :mymeka: ayyy bunu secmıcektım yanlıs oldu :teselli: kaydirigubbakcemile3

yesacım senin yağ oranın % 33 mü çıktı şimdi, pepper 33 kilo yağ sandı galiba ondan şaşırdı:)

evet canım benım yuzdesı o %33 cıktı valla da yıne olctursem yanlıs o yanlıs sempatiksalakcinni aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

bitanemm bende sari leblebi yedim ama gaz yapti bana anlamadim canim yaa :sinifsinif:
ama kurukayisi aldim kompostoda yaptim az sekerlii iciorummm
aralardada agzima atarim kurukayisi uuzumm saoll gulummmm

sımdı canlar yenı bı seyle geldım karsınıza benım teyzem dıkıs nakıs neyım ogretmenı kız meslek lıselerınde bu sebeple olcum neyım almayı bılıyor sureklı bı seyler dıktıgı ıcın nerden olcum alınır falan sorunu yok yanı

bu sefer
yengemlerın mezurası ıle olcum aldı :))
ve sonuclar

gogus: 86
bel:68
kalca:90
kol:27
bacak:54

Prensescim netten bakındım şimdi: Meyvenin çiğ ver sert olanı yasakmış ama meyve suyu içebiliyormuşsun canım. link

Cadıcım (bkz. yesa)
Hoşgeldin, teyzende çok yedin mi bakalım. Eee kimin arkadaşıyım :))
Belinden biraz göğüs kısmına verek de seni manken yapak cimcime

Son düzenleme:

bitanemm benimm uyy kafamm acidi :sinifsinif:
hayatimm senin siskinlikte olabilir reglin yakinsa yada yediklerinde tuz varsa tuzzlu bisey yiyincede vucut odem yapiooo bol bol suya devam et haayatimmm
ah bende tartida azaldgiimi bi gorsemm gulummm ahhhhh ahhhhbayanssulusmileboshayallersmile

canımmm valla benı de oyle kandırıyorlar orada bulamazsın ye ye dıye yaa aslında su davetler neyım olmasa dısarda bulusmalarımız falan olmasa ben evde de kendı capımda dıkkat edıyorum hem bı seyler ıcıp spor da yapıyorum ama ıste bakalım bu arada gıtme ısım de sarktı bıraz martı ayını bulacak sanırım 25ıne ucak bıletım vardı degıstırecegım sanırım bakalım daha yemeklerle ıc ıceyım ne olacaksa kaydirigubbakcemile

ellerine saglikkk bitanemm arastirmissinn gerci benim kroniklestimi gastrit bilmiorum ama bi deneyimm guzelcimm saolll bitanemmmopuyorumnanaktan

canim benim bu gasrtiten dolayi cok acikiorum midem kazinioo atistiriorumm grisini falan cig meyvada yasak komposto iciorum dun haliyle bisiklette ceviremedim bugun telafi ediorum insalla

canımmm ilacını aç karnına alıyorsun diyimi
birde yudum yudum süt iç çok iyi geliyo gastrite

hoşbuldum cnm bnm inş. istediğimiz kiloya el birliği ile ineceğiz

Cadıcım (bkz. yesa)
Hoşgeldin, teyzende çok yedin mi bakalım. Eee kimin arkadaşıyım :))
Belinden biraz göğüs kısmına verek de seni manken yapak cimcime

anam kımse sormaz ne yedıgımı dedım ama senı unutmusum bak yaaa kaydirigubbakcemile3 valla hıc soylemeyım ben :teytey:

canım yaa regl yakın degıl de tursu neyım yemıstım mazeret bulmaya calısıyorum dur bakalım alsanaalsanasmile olur canım benım o da olur ınsallah nıye olmasın :Saruboceq: kafanı yırım senın Şeniz

bak gulum tursu yemissinn tursu yiyince bi kilo fazla cikman normal kuzum o yuzden bol bol su icki tuz ciksin vucudundan bak sonra gorceksinki bi kilo gitmiss guzelim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

o zaman dikkat et canım ben bir de spor filan yspamamışştım hiç. koyverdim gitti biraz daha kalsam verdiğim kiloların geri kalanını da alıcaktım herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…