50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:)) afferin cınım pek guzel bulmussun o zaman pek begendım:)) opuyorumnanaktan

yok yaw ucuzundan baskul ıste:)) bızım evde baskul bıle yokta alalım dedım:) kaydirigubbakcemile

avelon senın tanıdıklar da supermıs yaaa :)) evet canım yarın gelıyomus 14 mılyonmus umarım ıyı cıkar yaa lazım valla yag kas ocenını gectım kılo gosterenınden bıle yok bızde :)) kaydirigubbakcemile3

peppermıntıcıgım nane sekerım (nane sekerıydı demı yaw rezıl olmayım:))) aklinialirimsmile gorusuruz cnaım benım aksama yemege davet ettı yengem dur bakalım ne olacak benım halımmm mafoldumben

Son düzenleyen: Moderatör:
Yesacım bizdeki de elektronik değil. Ama maşallahı var. Doktora gidenler biz de tartılıyor. Hatasız :lepi:

Ben hiç denemedim ama kullanıcı panelinde kişisel rütbe var. Oraya yazacaksın sanırım kaydirigubbakcemile3

Bugün burası niye bu kadar sessiz :gitme: Burda olmayınca gidip cıs yiyiyorum :gitme:

bebişim ben geldiiim:lepi:

canım bence o kısısel rutbe degıldır de onu da degıstırdım dur bakalım ne olacak sempatiksalakcinni valla ıyıymıs sızın tartı masallah dur bakalım yarınkı ne gosterecek bu arada lıstelerde yayınlanmadı degıl mı eyvahedigeldismile en ıyısı bence:lepi:

aksam yogun oluyor canım gunduz pek degıl de ben tatıldeyım ya ondan basındayım hep alsanaalsanasmile bu arada benım donus 25ıneydı sanırım degısecek bıraz daha gec gıdecegım sanırım :1ninca:

bebişim ben geldiiim:lepi:

ooooooooo kımler kımler gelmıs kımler gelmıs hobaaaaa te te te :teytey::dance:

ahanda bak krızantem ım ne oldu :)))
sıfırladım kısısel rutbemı sımdı ne olacak acaba:)
tekrar krızantem oldum:))

ben de mı patates kızartması, kunefe, pılav ustu doner, patlıcan kebap falan mı yapsam acaba :)))

Son düzenleyen: Moderatör:

canım ben dün okudum sensiwthin verdiği sitede okudum sabah enerjiniz yüksekse olabilir hatta daha fazla kalori yakılır diyordu çünkü gece vücut kalan enerjiyi tüketiyor sabahta direk yağlardan kullanıyor muş öyle diyosempatiksalakcinni

bende pek bilmem kazara tutmuşumdur hep :kedi:
bende çılgın bir doğa kolikimeyvahedigeldismile huzurun dibini bulurum bir doğa resmine bile bakarken:lepi:

Canım sen hala buranın en formda fıstığısın. Hiçbi liste bu gerçeği değiştiremez. Ben kaçırdım: Kişisel rütbe kısmıymış di mi canım? Ooooh geç git canım, gidip napcan yaban ellerde olumunekankayizsmile

heeeee doğru sölüyooooo işteealsanaalsanasmile

Sabah da insan cidden yataktan kalkacak gücü ancak buluyor
Doğa gibisi var mı yasemincim. Hayalim doğayla iç içe bi yaşam, oooooof of, ancak ağaç kesiyorlar. Albümdeki resimlerde ailenle doğayla iç içe olmanıza bayıldım zaten.

herkese merhaba kızlar.Oooo dün yoktum baya döktürmüşsünüz yine,yağ oranları,spor çeşitleri,menüler :icecream: Bu arada kilo veren arkadaşları ve kilo almamayı başaranları kutluyorum a.s.ben dün 10 gündür ilk kez 1 parçacık çikolata yedim :teytey: bugünkü menüm yine oldukça hafif
Sabah kepekli tost
Ara 2 adet eti form ve çay
Öğleyin yarım tabak makarna,yarım tabak bezelyeli patates ve minik bir kase yoğurt
Akşam 1kase lahana çorbası ve yarım tabak enginar

Akşam misafirim gelecek börek yaptım sanırım çayla birlikte 1 parçacık yiceeemmmcokacimcoook

bu arada arkadaşlar lahana çorbasını mutlaka tavsiye ediyorum,çok güzel bir lif kaynağı ve yağ yakıcı özelliği de var.yararlı bir rejim çorbası

ayyy canım benımmm ama kısacık boyla zor oluyor bıraz alsanaalsanasmile valla boyu uzun olup boy kılo arasında guzel farkları olan arkdaslar da var haklarını yemeylım sımdı :kedi: yok canım kısısel rutbe kısmı degılmıs canım olumunekankayizsmile hayırlısı bakalım gec olsun guc olmasın dedık

[
kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan

Şeniz lülülülülülü

heeeee doğru sölüyooooo işteealsanaalsanasmile

yırımmm Şeniz

bu arada arkadaşlar lahana çorbasını mutlaka tavsiye ediyorum,çok güzel bir lif kaynağı ve yağ yakıcı özelliği de var.yararlı bir rejim çorbası

canım ver bakalım tarıfını yapalım bı nasılmıs tadı sırnaşık şey anneme deyım de lahana alsın kaydirigubbakcemile

ben yengeme kactım kızlar ne yemek yaptı bakalım bana ozel:)))

yesa: "ben de mı patates kızartması, kunefe, pılav ustu doner, patlıcan kebap falan mı yapsam acaba :)))"

Yesacım seni cimcimelikten cadılığa mı terfi etsem ne yapsam kaydirigubbakcemile
Bir iki santimin lafı mı olur, kısacık diyorsun, ingilterede öyle olabilir ama türkiyede çoğunluğuz :dilcikar: :lepi: O değil, sanki resmini görmedik alsanaalsanasmile , sopa mı olmak istiyon yoksa laelaelaelaelae

Yasemincim ben yarım saat kadar yokum.

Son düzenleme:
hayhay vereyim yesacım,yarım lahana 1 bağ kereviz,yarım bağdan biraz daha fazla maydanoz,2 soğanı irice doğrayıp düdüklüde kanatıyorum. Sonra blendırdan geçiriyorum.yerken limon sıkıyorum içine ve karabiber.
Maydanozun ödem ve şişlik çözücü özelliği var,lahananında yağ yakıcı özelliği.
Ha bu arada ben seviyorum çok ama tadını genelde herkez beğenmeyebilir ama çok yararlı olduğunu unutmayın

bugün o enerjim fazla idi :)))

varya ben orman yangını oldumu özellikle yakınlarda oldumu o gün hasta olurum
gittğimiz piknik yürüyüş elimden geldiğince çöpleri toplamaya çalışırım ama temizlenemeyen yerlerde çok fazlaalsanaalsanasmile

yaaaa son dönemlerde 5 kilo aldım sınavlar yüzünden.. Boy 165 kilo 55 , 50 olmam lazım (( napçam kızlar yardımcı olur musunuzz hiç bi bilgim yoookk..

her hafta 1 kilo çerez yerim.. annem gece ders çalışıyorum diye bol bol çikolata filan alırr.. sahlebi çok içerim.. Kahve ve çay içerim günde 5-6 kere.. Sabah kahvaltı etmem, öğlen ve akşam da paso dışardan yerim fastfood :gitme: bilmiyorumkismile yine iyi almışım 5 kiloyu..

Kızlarrr, herşeyi bırakırım, fastfoodu da bırakırım ama şu çay ve kahveyi bırakamıyorum yaaa.. Ne yapsam olmuyor sigara bağımlılığı gibi.. Çay kahveye devam etsem zayıflar mıyıym...

Sizin bu zayıflama çaylarınız neler ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…