Utancını paylaşıyorum arkadaşım :)) Bi de çok yorgunum demişti, yetmezmiş gibi elektrik kesintisi de olabilir dedi :)) Ama yılmak yol maşallah. chemescim kulağın çınlıyor mu acep :)) Buarada sen de maşallah her öğün yiyecek raporu verebilecek kadar güzel besleniyorsun şulecim.
yaa bana zor geliyo şu ne yediğini yazmak inanın bazen unutuyorum:kedi:
bak kaçamkta yapmıyorumlmaz: meselaaasempatiksalakcinni
evet ya haklısın..... nerdeyse 12 saat çalışıp o halde evdede spor yapmaya fırsat bulabiliyor....utandım valla kendimden....
bazen gece yatmadan yiyorum, günde 10 öğünü buldurduğum oluyor,ben de yazmıyorumyaa bana zor geliyo şu ne yediğini yazmak inanın bazen unutuyorum:kedi:
bak kaçamkta yapmıyorumlmaz: meselaaasempatiksalakcinni
Utancını paylaşıyorum arkadaşım :)) Bi de çok yorgunum demişti, yetmezmiş gibi elektrik kesintisi de olabilir dedi :)) Ama yılmak yol maşallah. chemescim kulağın çınlıyor mu acep :)) Buarada sen de maşallah her öğün yiyecek raporu verebilecek kadar güzel besleniyorsun şulecim.
siz beni böyle arada bir şımartın,nasıl gaza geldim anlatamam,açıcam videoyu bir posta daha yapıcam şimdibu defa gerçekten çok azimliyim,eriticem göbeğimi.
alkisalkisalkis Senin o göbişin zaten ayvacık göbişidir. İstenmediği yerde durmaz o yerimseniben Böyle devam et de biz de senin yolundan gelek opuyorumnanaktan
Chemescim hangi videolar bunlar, ebrununki mi? Bugün ebru şallı göbek günü yaptı da, faciaydı. Azcık yaptım karnım hamladı valla (benim son 1 yılda yaptığım karın egzersizini ben nasıl 45 dk da yapam kafamçokkarıştı)
Canım deli gibi tuz istedi deli miyim neyim? Çok tuzlu çekirdekler varya onlardan yedim 3-4 avuç tuzlarını yalaya yalaya :kedi:
Sonra bu sefer de canım tatlı istedi, allahtan onu ananasla dindirebildim, ardından da yeşil çay içtim iştahım gitti.
Şimdi tuzdan gelen ödeme mi yansam, çekirdeğin kalorisine mi yansam bilemedim, dudaklarım yanıyor tuzdan hala, delimiyim neyim? laelaelaelaelae
evet canım ebruyla yaptım, bugükü videoyu, bir tek hundred yapamadım 70 de kaldım. ama mosmor oldum yaparken,çok fenaydı.
kızlar biraz önce yarım greyfurt yedim
greyfurtun yağ yakıcı özelliği varmış
iyimi ettim bilmiyorum bu saatte ama neyse
İnan çok şaşırdım diğer hareketlerin hepsini yapmana. Özellikle tek bi bölgeye odaklanmıştı sonuçta. Yürekten tebrik ederim canım. buyrunnnnnnnnn :hooray:kaydirigubbakcemile3 Ne zamandır yapıyorsun plates?
çok olmadı canım, iki hafta yaptım,sonra 3 hafta bıraktım bu hafta başında yine başladım,çok uzun bir geçmişim yok. ben de şaşırıyorum nasıl yaptığıma,diğerlerini yapıyordum ama karın günü fenaydı,durup durup dinlenir,hareketlerin yarısını kaçırırdım ama kas oldum galiba,hissediyorum zaten,karnımı sıkınca yağın altında kas tabakası oluşmuş,hemen göğsümün altından başlıyor
ben tuz yemeyi bıraktım,zaten besinlerle alıyorsunuz,dışarıdan almaya gerek yok diyor doktorlar,en fazla 1çk tüketmek gerekirmiş günde. ben de fazlasını almıyorum, yalnız yemeklerimi anneciğimin ev salçasıyla yapıyorum hafif tuzlu. o da yetiyor bana. dışarıda yediğim yemekler tuzlu geliyor artık. bazen insanın vücudu istiyor, ihtiyacın var demek ki şu ara,belki tansiyonun düşmüştür..
scyllaa bugün çok temizlik yaptın ya canım, belki çok terleyip falan tuz kaybetmiş olabirsin. Tatlı krizini ucut atlatmışsın :)
Zayıflaman da hareket yapmanı kolaylaştırıyordur chemescim. Ben de kalça gününü çok sevmiştim, daha basit oluyor, karın en zoru eyvahedigeldismile
Çok motive oldum spor konusunda yine, teşekkürler opuyorumnanaktan Ayva göbişinin kas olması dileğiyle... hihoyyyt :lepi:
bak gulum tursu yemissinn tursu yiyince bi kilo fazla cikman normal kuzum o yuzden bol bol su icki tuz ciksin vucudundan bak sonra gorceksinki bi kilo gitmiss guzelim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
o zaman dikkat et canımben bir de spor filan yspamamışştım hiç. koyverdim gitti biraz daha kalsam verdiğim kiloların geri kalanını da alıcaktım herhalde.
ben yatıyorum arkadaşlar, hepinize iyi geceler,yarın görüşmek üzere....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?