50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar iskender rejimi bozarmı kafamçokkarıştı çok pişmanım çok ama yedim ufacık tabakta yedim ama yedim cezalıyım bugün akşam yemeği yok bana meyveyle geçecek bugünüm.

arada olsun o kadar kaçamak
akşam telafi edersin
bende şimdi yeşil çayımı içiyorum
öğle üzeri yarım kase çorba yarım porsiyon tavuk sote yedim
çok değil dimi kızlar

merhaba kızlar.. acayip moralim bozuk işlerden dolayı senağlama..diyete devam tabi sabah kahvaltı yapmadım öğleye doğru 1 elma yedim,öğlen yaprak sarma ve yoğurt yedim .kilo vermem yavaşladı sanırım artık ekstra bişeyler yapmam lazım hastalandım diye egzersizi de bırakmıştım bi kaç gün sonra tekrar başlarım

defnem öncelikle geçmiş olsun canım inş iyileşmissindir inş. tamamen

hayırdır inş .sorun krizden işçi çıkarmamı yoksa bizim işyerinde sorun bu yakında beni çıkaracaklar çalışmıyorsun bütüngün k.k da sohbet ediyorsun diye ama ne yapayım işler çok durgun.

saol canım iyileştim sayılır sadece kötü bi öksürük kaldı :)

kamuda çalıştığımdan çıkarılma korkum yok da gereksiz tartışmalar oluyor işarkadaşlarımız arasında tabi bazen olaylar büyüyor malesef aklıma geldikçe üzülüyorum neyseki sizler varsınız da kafam dağılıyor teşekkürler hepinizea.s.

selam kızlar ya bende gelebilir miyim aranıza:teselli:
bende 58 kilo falanım istediğim sadece basen bölgemin gitmesi göbek sorunum yok
ne yesem totoma yarıyo zaten:roflol:

bence bulgurla yap daha iyi pirinçle sevmedim ben içine de domates falan koy kısır gibi ama yağ kullanma yerimseniben

bunu ince bulgurla yapsak olur mu:uhm:
içine yeşillikler domates salatalık baharatlar falan tam kısır olur :roflol:
aman kıslar zayıflayacağım derken kilo almam değil mi :bbo:

kızlar bugün diyetime geri döndüm yarından çok umutlu değilim.ama olsun en kısa zamanda toplarım kendimi.bugün sirkeli su ile başlangıç.1dilim ekmekbiraz peynir ve yeşil çay.
öğle yemeği yemiyorum 5-6 badem yedim.şimdide elma+limon+karabiber+tarçın+karanfil kaynattım onu içiyorum
akşama brokoli karnıbahar salatası yiyeceğim.
pirinç lapasını bende merak ediyorum tadı çok mu kötü?

yok tatlım bulgurla yaptığında kilo almazsın tabi yerken fazla abartma yağ da kullanma ben denedim sonuç olumlu delikafadulden gerçi ben abartıp fazla yiyorum ama yok kilo aldırmıyo veriyosun bile ama 2 günden fazla olmasın

ben pirinçle yapmıştım o tadı asla unutamam ben bir daha pirinçle yapmam
Aslında bugün yapacaktım ama geç kaldım sabah bulgurla yğraşacak vaktim yoktu.
Ben yarın yapacağım maeves hadi yarın beraber yapalım başka yapmak isteyen varmı ?

yaw hakkaten çok kötü oldu pirinç lapası. yoğurtla yiyim dedim onunda son kullanma tarihi geçmiş. bulgurun tadı daha iyi olur muhtemelen ama hani "bulgur yedim acayip şiştim" derler ya yoksa benmi uyduruyorum. yiyip şişmiyim sonradan başınıza bela olurum valla haaa ona göre :)))

bana uyar hayatım. yarın başlarız. yarın çarşamba pembeinci sen tartılıcakmısın? malum şişkinlik. ben karar vermedim daha tartılıp tartılmama konusunda.

tartınalım yarın
lapadan sonra tartınıp yeni kilomuzu yazarız tabi verirsek nasıl süprizzzzz
Ben bulgurla yapacağım ama 1 günmü 2 günmü yapacağız

bende varım lapa gününe ama tam olarak nasıl yapmam gerektiğini bilmiyorum.:sm_confused:
1 bardak pirice 3 bardak su ile mi haşlayacaktım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…