yaaa yesacım sakın sakın sonunculuğuma sulanmalmaz: başkasına kaptırmam ona göre,malum 10 günde gram verememiş biri olarak bu benim hakkım,lütfen kaynak yapmayalımdelikafadulden
canım ben de 10 gunde 1 kılo aldım yaa bı kılodan azıcık fazla da bosver azıcıgını sımdı karıstırmayalım alsanaalsanasmile ama benım bunlar sayılmaz annemın yanındayım degıl mı hem tartı da yanlıs olabılır kaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
bı de kuzum senın cızelgen nıye yok yaa hayrına yapayım ben ıstersen :)))) haydı kızlar cızelge yapmaya hobaaa :))
canım ben de 10 gunde 1 kılo aldım yaa bı kılodan azıcık fazla da bosver azıcıgını sımdı karıstırmayalım alsanaalsanasmile ama benım bunlar sayılmaz annemın yanındayım degıl mı hem tartı da yanlıs olabılır kaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
bı de kuzum senın cızelgen nıye yok yaa hayrına yapayım ben ıstersen :))))
canım zaten o kilocuk daha sana iyice yapışmamıştır, biraz dikkat edersen verirsin hızlı bir şekilde.
tabikide sayılmaz,sen şuan konuk oyuncu olarak burdasın,asıl yarış sen döndükten sonra başlıycak ona göre bebeklaelaelaelaelae
teşekkür ederim arkadaşlar. koç olduğuma göre size daha çok karışabilirim artık. bu hafta dengesiz beslenmek öğün atlamak yok o zaman.
Kilo bildirimleri özelden mi yapılıyor..?? (Kilonun yanında başka bilgiler istiyor musunuz?)
hosgeldın canım daım olman dılegıyle her gun duzenlı paylasım yapmayı ıhmal etme emı delikafaduldena.s.
yiyip içtiklerimizi paylaşıyoruz burda degil mi?
Kilo bildirimleri özelden mi yapılıyor..?? (Kilonun yanında başka bilgiler istiyor musunuz?)
yiyip içtiklerimizi paylaşıyoruz burda degil mi?
evet canım yedıgını ıctıgını yaptıgın hareketını sporunu platesını aerobıgını ıp atlamanı dans etmenı her bı seyı paylasıyorsun kaydirigubbakcemile5 ne kadar kaaaafıyelı konusmusum yaa :))
evet supersin yesa zemuszemus
ben ince kemikliyim ama hayatımda hic cok zayıf olmadım. bacaklarım, kollarım incedir; ama malum bolgeler masallah:sinifsinif:
cok heveslendim yazdıklarınızı okuyunca. ben de zayıf biri olabilirim.supersiniz kızlar!
pilatesimi yaptım ve artık yapamadığım hareket yok, hundred bile yaptımyarıda kalmadı bu defa. diyor ya ebru şallı kendinizi düşük belli pantolonlarla bikinilerle hayal edin. öyle yaptım,baktım 100 olmuş.
evet supersin yesa zemuszemus
ben ince kemikliyim ama hayatımda hic cok zayıf olmadım. bacaklarım, kollarım incedir; ama malum bolgeler masallah:sinifsinif:
cok heveslendim yazdıklarınızı okuyunca. ben de zayıf biri olabilirim.supersiniz kızlar!
canım benim de aynen öyle,bileklerimi gören somaliden zannediyor, göbeğime bakan obez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?