Canım bana pek mantıklı gelmiyor o ya, mesela benim bir bileklerim var çocuk gibi, 67 kilo olduğum zamanlarda da aynıydı, ama ben de bir leğen kemiği var yarım metre mafoldumben
Ben de 34 beden olamam mesela, gerçi istemem de, demek istediğim bilekler pek iyi bir gösterge olmuyor, ben bileğimi kavradığım yarım parmak üste kalmasına rağmen bazı kemiklerim çok geniş niye öyle acaba
ben bunu biryerde okumustum,
ama herkes icin tutmayabilir... senin istisnai bir vucut yapin olabilir sekerim.
ben de 34 beden istemem ama36 lari giyince soyle uzerimden dokulsun isterim; zar zor kapanmasin.
ben su an 36 giyiyorum bazen de 38 ust bedenim hep 36 da alt 36-38
hangisi kesin bilmiyorum, kiyafetlerin kalibina gore degisiyor herhalde.
ama 38 daha rahat 36 lar biraz dar oluyor :-(
orta parmak canim,
yanlis yazmisim
içime su serptin ya çok korktum iri yapılı çıktım diye
orta parmakla ölçüncede aralık kalmıyo orta yapılı çıkıyorum ama olsun
iri yapılı olmaktan iyidir opuyorumnanaktan
1.64 boya 53 iyi gibi canim aslinda,
sen bilirsin tabi,
bir de vucut yapisi da onemli
bir elinin bas ve isaret parmagiyla diger elinin bilegini tut;
eger parmaklarin ustuste geliyorsa ince yapilisin;
tam kapaniyorsa orta yapili
parmaklarin aralik kaliyorsa iri yapilisin;
iri yapili bir insanin kepik yapisi kalin demektir, o kisi icin belli bir kilonun altina inmek (ya da belli bir bedenin) imkansizdir , ugrasmamasi gerek.
buna da dikkat edin arkadaslarrr
Tabi koşma, kaç gündür koşmaktan bahsediyorsun ya canın çekmiş belli kaydirigubbakcemile
Aslında herkes bu kadar yeter diyor ama 50 kg benim inadım oldu biraz..
Bu arada benim bölgesel olarak hiç bir sorunum yok.Biraz göbeğim var o kadar.O da sezeryen doğumun kalıntısı maalesef..
Yazdığın şeyi uyguladım.Benim parmaklarım üst üste geliyor hafiften.(Baş ve orta parmağım özellikle)
Yapı olarak ince yapılıyım zaten (bacaklarım falan çok incedir),faka yüzüm oldukça dolgun...Bu da sanırım iyi bişey.Zayıflayınca yüzüm hiç çökmedi..zemuszemus
galiba bende o kalın kemik yapısına sahip insanlardanım
hayatım boyunca şişkoluktan kurtulamıycam galiba :sinifsinif:
evet canim ben yanlis yazmisim; orta parmak ve bas parmak olacakti..
ustuste geliyorsa senin kemik yapin ince o zaman bir kisim yag fazlaligin olabilir;
(kemiklerin kalin degil ve agir basmiyor o halde)
o zaman ok canim,
50 ye inebilirsin,,
benden izin ciktiii :jeyyar:
a.s
Aynen tabak gibi suratım 40 kilo da olsam ay gibi ışıldıyo valla 10 km den farkedilir :jeyyar:
Biraz önce burada çalışan bi kıza baktım da gayet kilolu ama suratındaki kemikleri sayılıyo :1ninca:
Ne zmn kilo alsam yüzüm danalar gibi şişer
Merhabalar...
Ben 60-69 'un müdavimlerinden biri olarak artık 50-59'a terfi olmam gerektiğini düşünüyorum.Çünkü müthiş bir motivasyon problemi içindeyim..mafoldumben
Bayağı bir kilo verdikten sonra her an kiloları geri alacakmışım gibi hissediyorum fakat bu düşünce beni iyice yemeğe yöneltiyor.Biliyorum sorun psikolojik..benneyaptımki
Kendi kilo aralığımdaki grupla paylaşımlar sanırım bana iyi gelecek..Beni de aranıza alırsanız çok mutlu olacağım..:enbuyukkk:
nikals lutfen canim,
bu topikte hic sisko yok bikereee..
50-60 kilo arasi insan sisko olmaz.
en fazla balik etli olur.
o balik etlerini de atiyoruz zaten beraberce..
sonra 45-55 kilo arasi topikini kuralim mi kizlar ne dersiniz. -- ama diyet yapmak icin degil; soyle kilolarimizi vermisiz; sohbet icin.
"aman ben de cok zayiflamisim pantolonum dusuyor"
" ay iste yeni bir bikini aldim uzerimde harika durdu"
"bugun is arkadaslarim ban cok incesin dediler"
.
.
.
.
gibisinden
sırnaşık şey
Delisin sen biliyon di mi :dilcikar:
nikals lutfen canim,
bu topikte hic sisko yok bikereee..
50-60 kilo arasi insan sisko olmaz.
en fazla balik etli olur.
o balik etlerini de atiyoruz zaten beraberce..
sonra 45-55 kilo arasi topikini kuralim mi kizlar ne dersiniz. -- ama diyet yapmak icin degil; soyle kilolarimizi vermisiz; sohbet icin.
"aman ben de cok zayiflamisim pantolonum dusuyor"
" ay iste yeni bir bikini aldim uzerimde harika durdu"
"bugun is arkadaslarim ban cok incesin dediler"
.
.
.
.
gibisinden
sırnaşık şey
hoşgeldin canım,ne güzel kilo vermişsinalkisalkisalkis bence" kilo almak" cümlesine hayatından ve aklından çıkar,inan bana insan eyvah kilo alıyorum galiba,yine gitti rejim boşa falan diye düşününce dahada boşverip yiyesi geliyor. ben öyleydim.amaan aldım zaten3 kilo şunuda yiyivereyim diediye 60a dayanıyodum mazallah. Sende burda daha kontrollü olursun belki.kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?