50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sabırla bekledim okumanın bitmesini olumunekankayizsmile ıyi ki yapmamışsın canım, şişkinlik daha kötü bi hal alırdı.

Ben bu kiloları tartıdan uzaklaştığım için aldım canım, o yüzden hergün tartılıyorum. Belki sizin haftada bir tartılmak için daha güçlü bi teziniz varsa, size uyarım diye sordum :1rolleyes:

hoşgeldin canım bölümümüze a.s.
burası garip bir şekilde iştah bastırıyor:jeyyar: benim gibi birisini bile frenledi:teytey:
kolay gelsiiin:dance:

tabii herkesin değişir yineyerimseniben
meselaa o kadar dikkat ediyorum bugün tartılınca canım sıkıldıbilmiyorumkismile
tartılmıycaaam bidaha belki salıları minik bir test yaparım:jeyyar:

poğaça tatlımm artık cıss demeye çalışıyoruz benim pek okuduklarımdan canım çekmezde dün enteressan bir şekilde mutfakta fırına gözüm kaydı ve canım poğaça çektii:tomato:yaaa

Yasemincim aynen o psikolojiyle tartılmak istemiyordum, moralim bozuluyordu kilo aldığım için. Halbuki bunu dost acı söyler olarak kabul etmek lazımmış boshayallersmile Sonradan kafa bastı. Artık tartıya kulak vereceğim hemen önlem alabilmek için :lepi:

Kızlar yarın benim doğumgünüm yarın izinli olabilir miyim? İstediğimi yiyebilir miyim? bilmiyorumkismile

ben de çok tartılıyorum, pazartesi diyete başladığım gün diye,çarşamba ve cuma kilo bildirimi yaptığım için.

ben tartılmam artık bugün dışarıya çıkarken moral sıfır oldu akannehir2 günde 1 kilo gayet ohaoldumsmiledikkatliyim hemde ehh kimbilir ne hata yaptım yada su topladım

yaa peperın dediğini okudunmu yeni bir bölüm açalım diyor muhabbet için 45 55 kilodakiler buraya diye aslında çok iyi olurr

Kızlar yarın benim doğumgünüm yarın izinli olabilir miyim? İstediğimi yiyebilir miyim? bilmiyorumkismile

Afiyet olsun canım. Herşeyi ye, ama yeterince ye. Abartıp miden rahatsız olmasın sonra kaydirigubbakcemile5
Şimdiden: "Doğum günü kutlu olsun, mutlu mesut uzuun bir ömür dilerim." opuyorumnanaktan a.s.

ayy bebişim şimdiden mutlu yıllar Şeniza.s.
benden izin yeeeeeeeeeee

chmes senin yerine bena verir cezayıı -tatlicadiarzu- kişiyi yoldan çıkarmaktam suçlusunklava:

ye canım ama azar azar ye,mutlaka pasta yersin, yanında şekerli içecekler sakın içme,biraz süt al glisemik indeks idüşürsün.kan şekerini yükseltmesin hemen ki daha tok tutsun. bu arada şimdiden doğum günün kutlu olsun.

benden izin yeeeeeeeeeee

chmes senin yerine bena verir cezayıı -tatlicadiarzu- kişiyi yoldan çıkarmaktam suçlusunklava:

ben biraz rahat bir koçum galiba, haftaya kadar herkes kilo almasın?? ama ben sadece kendi yaptıklarımı tavsiye ediyorum, kendim için de o kadar sıkı bir diyet uygulamıyorum, az ve sık her çeşit yemek prensibim.

Afiyet olsun canım. Herşeyi ye, ama yeterince ye. Abartıp miden rahatsız olmasın sonra kaydirigubbakcemile5
Şimdiden: "Doğum günü kutlu olsun, mutlu mesut uzuun bir ömür dilerim." opuyorumnanaktan a.s.

benden izin yeeeeeeeeeee

Çok sağolun canlarım, evde olcaz diye düşünüyordum ama dışarı çıkıcak mışız bu durumda ne yaparım bilmiyorum ama aşırı yememeye çalışırım ama pasta yemesem olmaz:)

aslında doğru söylüyorsun CADIARZU
benim veremediğim kilom eskiden 65 ti sınır ya bir kilo aşağı o çok zor oluyordu tabiikii 66 yı ve 67 gördümmü benim paçalar tutuşuyordualsanaalsanasmile

Son düzenleme:

Yahu ben seni spor uzmanı biliyordum sadece, senin yemek listelerine yorumlarını okuyunca içimden ben yazsam listemi, ne yapar bu kız bana diye düşünüyorum sempatiksalakcinni Ama her bi dediğini dikkatle okuyup kafama yazıyorum. Elbet ben de bir gün daha güzel besleneceğim sositososito kaydirigubbakcemile5

ben biraz rahat bir koçum galiba, haftaya kadar herkes kilo almasın?? ama ben sadece kendi yaptıklarımı tavsiye ediyorum, kendim için de o kadar sıkı bir diyet uygulamıyorum, az ve sık her çeşit yemek prensibim.

aynen canım benimde tarzım oldu artık çünkü buraya ilk katıdığımda 59 kiloydu m yalam olmasın ekim ayıydı heralde bir diyet yapmaya çalıştım ve sonuç 3 haftada 3 kilo
bölümden çokıyordum scylla cım durdudu beni sağolsunkaydirigubbakcemile5
o günden sonra diyet fikrine acayip karşıyım kaydirigubbakcemile
eğer canım isterse yerim çünkü onu yemessem daha fazlasını yiyicem en iyisi sakin sakinn yola devammm:teytey:

herhalde şu sağlıklı beslenme işini kıvırdım zor oluyor biraz ama oluyor. aç kalınan bir diyet uzun süreli olmuyor. baya yiyorum , kilo da veriyorum . tavsiye ederim size de.aç kalmadan zayıflamak güzel günde 8 öğün..

kesinlikle canım diyet yok,sağlıklı beslenme var. bazen insanın vücudunu dinlemesi yeterli oluyor. ne yapıcağını söylüyor zaten.

3 kilo aldın mı verdin mi canım? (Senin bağırsak problemi var ya canım, o yüzden ani değişiklikler oluyor tartıda, haftada 1 senin için güzel a.s bu durumda)

kesinlikle canım diyet yok,sağlıklı beslenme var. bazen insanın vücudunu dinlemesi yeterli oluyor. ne yapıcağını söylüyor zaten.

chemescim ne güzel şeyler yazıyorsun, tamamiyle katılıyorum. Yemek miktarına dikkat etmeye başladıktan sonra, hiç aç kalmadan yeterli miktarda yemesini çok güzel becerdim. Ama bazı günler geriye dönüp bakınca, sanki az yiyorum gibi geliyor. Çeşit ve ara öğün olayında kesin sınıfta kalırım. Benim şu serüvenimde zaten yiyeceklere yasaktan çok (fastfood ve kola yasak bi tek), hiç yemediğim sağlıklı şeyleri zorla tüketmek var. Yavaş yavaş eksiklerimi kapatmaya çalışacağım olumunekankayizsmile
Çok teşekkürler paylaşımların için opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…