ayyy daha yeni geldim bu sayfayaaa
koşuyoruz maşallahh
yapmadım canım yoğurt bitmiş çok şükür oda allahtan çünkü bugün çoook şişkinlik var sanki boooom yapıcammm prenses çiğim gibi oldummbenneyaptımki
Aslında akşam yemeğinden bir kaç saat sonra meyve yiyebilirim,fakat bu gün,sabah yaptığım kahvaltıdan mı,yoksa 50-59 topiğinin motivasyonundan mı bilemiyorum hiç açlık hissetmiyorum.
Artık önümüzdeki günlerde bu işi biraz daha yoluna koyarım mutlaka...
ben hergün tartılırdım artık haftada bir yada 2
bu ara sıklaştı yine tartılmalarım şımardım herhalde:kedi:
Sabırla bekledim okumanın bitmesini olumunekankayizsmile İyi ki yapmamışsın canım, şişkinlik daha kötü bi hal alırdı.
Ben bu kiloları tartıdan uzaklaştığım için aldım canım, o yüzden hergün tartılıyorum. Belki sizin haftada bir tartılmak için daha güçlü bi teziniz varsa, size uyarım diye sordum :1rolleyes:
sağol canım ,teşekkür ederim. koçluk bana yaradı ama, ilk önce kendimi eleştiriyorum
o yapmadığın yemek neydi, canımız istemesin diye isim vermemişsiniz ya yoğurtla yapılabilecek her şeyi istedi canımbaşta mantı olmak üzere...
ben de çok tartılıyorum, pazartesi diyete başladığım gün diye,çarşamba ve cuma kilo bildirimi yaptığım için.
Kızlar yarın benim doğumgünüm yarın izinli olabilir miyim? İstediğimi yiyebilir miyim? bilmiyorumkismile
Kızlar yarın benim doğumgünüm yarın izinli olabilir miyim? İstediğimi yiyebilir miyim? bilmiyorumkismile
ayy bebişim şimdiden mutlu yıllar Şeniza.s.
benden izin yeeeeeeeeeee
chmes senin yerine bena verir cezayıı -tatlicadiarzu- kişiyi yoldan çıkarmaktam suçlusunklava:
Afiyet olsun canım. Herşeyi ye, ama yeterince ye. Abartıp miden rahatsız olmasın sonra kaydirigubbakcemile5
Şimdiden: "Doğum günü kutlu olsun, mutlu mesut uzuun bir ömür dilerim." opuyorumnanaktan a.s.
ayy bebişim şimdiden mutlu yıllar Şeniza.s.
benden izin yeeeeeeeeeee
chmes senin yerine bena verir cezayıı -tatlicadiarzu- kişiyi yoldan çıkarmaktam suçlusunklava:
ye canım ama azar azar ye,mutlaka pasta yersin, yanında şekerli içecekler sakın içme,biraz süt al glisemik indeks idüşürsün.kan şekerini yükseltmesin hemen ki daha tok tutsun. bu arada şimdiden doğum günün kutlu olsun.
aslında doğru söylüyorsun CADIARZUYasemincim aynen o psikolojiyle tartılmak istemiyordum, moralim bozuluyordu kilo aldığım için. Halbuki bunu dost acı söyler olarak kabul etmek lazımmış boshayallersmile Sonradan kafa bastı. Artık tartıya kulak vereceğim hemen önlem alabilmek için :lepi:
ye canım ama azar azar ye,mutlaka pasta yersin, yanında şekerli içecekler sakın içme,biraz süt al glisemik indeks idüşürsün.kan şekerini yükseltmesin hemen ki daha tok tutsun. bu arada şimdiden doğum günün kutlu olsun.
ben biraz rahat bir koçum galiba, haftaya kadar herkes kilo almasın?? ama ben sadece kendi yaptıklarımı tavsiye ediyorum, kendim için de o kadar sıkı bir diyet uygulamıyorum, az ve sık her çeşit yemek prensibim.
Yahu ben seni spor uzmanı biliyordum sadece, senin yemek listelerine yorumlarını okuyunca içimden ben yazsam listemi, ne yapar bu kız bana diye düşünüyorum sempatiksalakcinni Ama her bi dediğini dikkatle okuyup kafama yazıyorum. Elbet ben de bir gün daha güzel besleneceğim sositososito kaydirigubbakcemile5
aynen canım benimde tarzım oldu artık çünkü buraya ilk katıdığımda 59 kiloydu m yalam olmasın ekim ayıydı heralde bir diyet yapmaya çalıştım ve sonuç 3 haftada 3 kilo
bölümden çokıyordum scylla cım durdudu beni sağolsunkaydirigubbakcemile5
o günden sonra diyet fikrine acayip karşıyım kaydirigubbakcemile
eğer canım isterse yerim çünkü onu yemessem daha fazlasını yiyicem en iyisi sakin sakinn yola devammm:teytey:
3 kilo aldın mı verdin mi canım? (Senin bağırsak problemi var ya canım, o yüzden ani değişiklikler oluyor tartıda, haftada 1 senin için güzel a.s bu durumda)aynen canım benimde tarzım oldu artık çünkü buraya ilk katıdığımda 59 kiloydu m yalam olmasın ekim ayıydı heralde bir diyet yapmaya çalıştım ve sonuç 3 haftada 3 kilo
bölümden çokıyordum scylla cım durdudu beni sağolsunkaydirigubbakcemile5
o günden sonra diyet fikrine acayip karşıyım kaydirigubbakcemile
eğer canım isterse yerim çünkü onu yemessem daha fazlasını yiyicem en iyisi sakin sakinn yola devammm:teytey:
herhalde şu sağlıklı beslenme işini kıvırdımzor oluyor biraz ama oluyor. aç kalınan bir diyet uzun süreli olmuyor. baya yiyorum , kilo da veriyorum . tavsiye ederim size de.aç kalmadan zayıflamak güzel günde 8 öğün..
kesinlikle canım diyet yok,sağlıklı beslenme var. bazen insanın vücudunu dinlemesi yeterli oluyor. ne yapıcağını söylüyor zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?