Evet diyet topiğine yazmaya utanıyorum ama ben gidiyorum mutfağa,börek yapmaya...:kedi:
İstek büyük yerden,eşimden.. Şeniz
Ama ben kabak dolmamı yaptım öğlenden,onu yiyicem akşama.Asla börek yemiycem,size sözzz...guclubacismile
Haa bir de burada da tartılma gününüz var mı kızlar,bilelim ona göre gardımızı alalım değil mi?????
kasma o kadar canım,bir tane kabak dolması yerine yarım börek yersin sende,ikisinde de karbonhidrat var.dolma da pirinçle yapılıyor sonuçta.
arkadaşlar ben yine kilo vermeye başladım, geçen hafta çok verememiştim ama bu hafta vericem galiba. cuma zayıflama yarışması günü bugün, tartıldım kilo vermişim çarşambadan bu yana.
çarşamba günü canım
Ben börek hakkımı sabah kahvaltısına saklamayı düşünüyorum da ..
Yarım dilim börek beni doyurmaz ama bir tane kabak dolması sanırım kafi gelir..Böyle düşünmüştüm ben...bilmiyorumkismile
canlar nasılsınız yahuuu ben bugun spora gıtmedım yapmadım( ama yarın yapacagım ınsallah : ((
yenı gelenlere hosgeldınız der gozlerınızden operım :=)
canlar nasılsınız yahuuu ben bugun spora gıtmedım yapmadım( ama yarın yapacagım ınsallah : ((
yenı gelenlere hosgeldınız der gozlerınızden operım :=)
yesam benim canım o uğraşsın benle çok hoşuma gidiyor bende şakayı çok severim doğrusu hele bu ara bayyaaaa biii
iyiyiz canım,sen nasılsın? bugünlük tatil yapmış olursun yarın yaparsın boşver takma.
yısın senı cadı Şeniz
ıdare canım artık oyle oldu bakalım ama 1 kılodan fazla kılo almısım zaten ne olacaksa dur bakalım alsanaalsanasmile
nasıl aldın canım ya, yediklerinde de bişey yok aslında,spor yapıyorsun zaten.
kızlar bu arada bu haftanın koçu ve birincisi kim oldu?
chemes olsun dedik biz ama,
o henuz bisey demedi kendilerii ;-)
chemes olsun dedik biz ama,
o henuz bisey demedi kendilerii ;-)
nikals lutfen canim,
bu topikte hic sisko yok bikereee..
50-60 kilo arasi insan sisko olmaz.
en fazla balik etli olur.
o balik etlerini de atiyoruz zaten beraberce..
sonra 45-55 kilo arasi topikini kuralim mi kizlar ne dersiniz. -- ama diyet yapmak icin degil; soyle kilolarimizi vermisiz; sohbet icin.
"aman ben de cok zayiflamisim pantolonum dusuyor"
" ay iste yeni bir bikini aldim uzerimde harika durdu"
"bugun is arkadaslarim ban cok incesin dediler"
.
.
.
.
gibisinden
sırnaşık şey
olur arkadaşlar memnuniyetle ama bazı günler çok yoğun oluyorum, akşama kadar giremiyorum nete,idare edicekseniz
chemes koc oldu oldu yaa hayırlı ugurlu vesıle olsun ınsallah kaydirigubbakcemile3
bırıncı ıcın de lıste daha hazırlanmadı bundan sonra carsambaları burcuhayal arkadasımıza mesaj gonderıp yazacagız kıloları arada hatırlatalım canlar :lepi: bırıncıyı bılmıyorum da sonuncu bellı :tomato:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?