50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kasma o kadar canım,bir tane kabak dolması yerine yarım börek yersin sende,ikisinde de karbonhidrat var.dolma da pirinçle yapılıyor sonuçta.

kasma o kadar canım,bir tane kabak dolması yerine yarım börek yersin sende,ikisinde de karbonhidrat var.dolma da pirinçle yapılıyor sonuçta.

Ben börek hakkımı sabah kahvaltısına saklamayı düşünüyorum da ..
Yarım dilim börek beni doyurmaz ama bir tane kabak dolması sanırım kafi gelir..Böyle düşünmüştüm ben...bilmiyorumkismile

canlar nasılsınız yahuuu ben bugun spora gıtmedım yapmadım ( ama yarın yapacagım ınsallah : ((

yenı gelenlere hosgeldınız der gozlerınızden operım :=)

böreği yalnız yemezsin zaten, yanına salata ve yoğurt eşlik eder belki. ben öyle yapıyorum, canım ne isterse yiyorum ama birbirinin yerine geçebilecek şeyleri bir arada yemiyorum.

canlar nasılsınız yahuuu ben bugun spora gıtmedım yapmadım ( ama yarın yapacagım ınsallah : ((

yenı gelenlere hosgeldınız der gozlerınızden operım :=)

iyiyiz canım,sen nasılsın? bugünlük tatil yapmış olursun yarın yaparsın boşver takma.

öğle yemeğinden sonraki bir ara öğünümü atladım,iki ara yapıyorum normalde. ama hakkını verdim şimdi, biraz önce yarım simit, peynir ve bolca maydonoz yedim.

sabah yarım dılım kepek ekmegı yumurta yedım oglen balık corba yedım arada muz yedım bıde havuc yedım bu hafta spora gıdemedım hıcc (

yesam benim canım o uğraşsın benle çok hoşuma gidiyor bende şakayı çok severim doğrusu hele bu ara bayyaaaa biii

yısın senı cadı Şeniz

iyiyiz canım,sen nasılsın? bugünlük tatil yapmış olursun yarın yaparsın boşver takma.

ıdare canım artık oyle oldu bakalım ama 1 kılodan fazla kılo almısım zaten ne olacaksa dur bakalım alsanaalsanasmile

chemescım kocum benım benı de artık duzene soksak olur mu yarından ıtıbaren artık tatıl neyım kalmadı hem 25ınde donmeyecegım gıbı bıraz daha burdayım ohaoldumsmile

Son düzenleyen: Moderatör:
nasıl aldın canım ya, yediklerinde de bişey yok aslında,spor yapıyorsun zaten.

canım yedıklerımı yazmadıgım ıcın pek bılınmıyor ama tatlı cıkolatalar falan fazlaydı sımdı ısım de vermek ıstemıyorum ama hele bı bugun tam gun cok fenaydı hatta kızlarla beraberdık gece yarısına kadar bı seyler yedık alsanaalsanasmileklava: ama sporum vardı canım duzenlı sayılır bı cumartesı pazar yapmadım sankı gecen hafta emın deıglım ama :tomato:

kızlar bu arada bu haftanın koçu ve birincisi kim oldu?

chemes olsun dedik biz ama,
o henuz bisey demedi kendilerii ;-)

chemes koc oldu oldu yaa hayırlı ugurlu vesıle olsun ınsallah kaydirigubbakcemile3 olsun canım benım hıc sorun degıl sen yeter kı duzene sok bızı de :)))

bırıncı ıcın de lıste daha hazırlanmadı bundan sonra carsambaları burcuhayal arkadasımıza mesaj gonderıp yazacagız kıloları arada hatırlatalım canlar :lepi: bırıncıyı bılmıyorum da sonuncu bellı :tomato:

Son düzenleyen: Moderatör:

ne süper olur ama keşke ah inşallah

olur arkadaşlar memnuniyetle ama bazı günler çok yoğun oluyorum, akşama kadar giremiyorum nete,idare edicekseniz

tebrik ederim koçumuzu

Son düzenleme:

ok canım teşekkür ederim.Öğrendiğim iyi oldu çarşambaları bende kilomu bildireyim.
chemes tebrikler güzelim,şimdiden sana allah kolaylıklar versinkaydirigubbakcemile3

yaaa yesacım sakın sakın sonunculuğuma sulanmalmaz: başkasına kaptırmam ona göre,malum 10 günde gram verememiş biri olarak bu benim hakkım,lütfen kaynak yapmayalımdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…