bu arada sPatz kaç kilosun ve boyun kaç??
Chemescim, boyum 164, kilom 57.2. 51-52 olmak istiyorum...
Cadıcım bugün dans et bol bol,o da sayılır yerimsenibencanlar nasılsınız yahuuu ben bugun spora gıtmedım yapmadım( ama yarın yapacagım ınsallah : ((
eyvahedigeldismileteşekkür ederim arkadaşlar. koç olduğuma göre size daha çok karışabilirim artık. bu hafta dengesiz beslenmek öğün atlamak yok o zaman.
canım carsamba gunlerı hem kılonu buraya yaz ama hem de kesınlıkle BURCUHAYAL e mesaj at baska bı bılgıye gerek yok ama heveslendıysen soyle hadı boyun kac kac kılosun kac olmak ıstıyrosun sırnaşık şeyalkisalkisalkis
canım çarşamba günü burcuhayal arkadaşımızın özeline mesajlayacağız. sürekli girmiyor nete, takip edemiyor sanırım burdan. özeline istemiş bugün.
pilatesimi yaptım ve artık yapamadığım hareket yok, hundred bile yaptımyarıda kalmadı bu defa. diyor ya ebru şallı kendinizi düşük belli pantolonlarla bikinilerle hayal edin. öyle yaptım,baktım 100 olmuş.
Yooo heveslenmedim sadece meraktan sordum..
Teşekkürler...a.s.
Sana da teşekkürler chemes..a.s.
Harikasın be yawww..Ben belimden rahatsız olduğum için yürüyüşten başka bir şey yapamıyorum maalesef..:1no2:
aman canım dikkat et,sağlık en önemlisi zaten,önce onu korumaya çalışmak lazım
Bugün yediklerim ve içtiklerim:
Sabah:
Sirkeli ılık su
Bir saat saat sonra:
Okkalı bir kahvaltı akannehir(Detaylara girmeyeyim,sadece yediğim ekmeğin kızartılmış olduğunu söyleyeyim)
Ara:
Orta şekerli türk kahvesi
Öğlen:
1 kase elma dilimli light yoğurt..
Ara:
5 minik grisini
Akşam:
1 tane kabak dolması
1/2 dilim ekmek
2 kaşık light yoğurt
2 kupa şekersiz yeşil çay
Yatmadan önce de sirkeli suyumu içicem..
canım bence mönüne bir ara öğün daha eklemelisin, hem daha az acıkırsın hem metabolizman hızlanır. türk kahvesine biraz süt ekleseydin daha güzel olurdu.
akşam yemeğinde 1.5 tabak bakla yedim, çok özlemişim:) 2 dilim de ekmek yedim.
Biraz önce de 2 parça bitter çikolata ve bir avuç çekirdek yedim, bunun için de 3 mil yürümeyi planlıyorum.
canım hiç protein yememişsin akşam yemeğinde, bir bardak ayran veya 2kaşık yoğurt alsaydın keşke. ana öğünlerinde her besin çeşidinden yemeye çalış bence.
yasemincim dün cıs pişirip yicem demiştin, yaptın mı bakalım??
Yedim bir tanem merak etme, baklayı yoğurtsuz yemem, bol yoğurtlu yedim, herkes yoğurtlu yiyor diye söyleme gereği duymamıştım:)
aman canım dikkat et,sağlık en önemlisi zaten,önce onu korumaya çalışmak lazım
ben hergün tartılırdım artık haftada bir yada 2Kızlar siz her sabah tartılmayı mı, yoksa haftada bir tartılmayı mı tercih ediyorsun? Neden? :uhm:
canım koçluğun hayırlı olsun a.s.kolay gelsiiinnzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?