50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Chemescim, boyum 164, kilom 57.2. 51-52 olmak istiyorum...

inşallah canım, hepimiz hedef kilomuza ulaşırız. önemli olan bir de yağ yakabilmek, benim göbeğim çok inatçı gitmiyor,tabi yıllardır birlikteyiz,öyle bir tutundu ki bana ,ayrılması zor olucak. ben ondan daha inatçıyım ..

bugünkü mönüm arkadaşlar:

kahvaltı: 2 dlm kepekli ekmekle kaşarlı tost,5 zeytin,1 yumurta,bol maydonoz
ara1: 1/2 kaşarlı tost(kepekli ekmekle tabi)
ara2:1/2 kaşarlı tost
öğle: taze fasulye yemeği,200ml ayran,1dlm kepekli ekmek,3 köfte
ara3: 1/2 simit,bol maydonoz,beyaz peynir yedim.

akşam yemeği: öğle mönüsüyle aynı,yanına bir de salata yapıcam
ara:1çb süt,meyve ve 1 ceviz yiyeceğim

canlar nasılsınız yahuuu ben bugun spora gıtmedım yapmadım ( ama yarın yapacagım ınsallah : ((
Cadıcım bugün dans et bol bol,o da sayılır yerimseniben

teşekkür ederim arkadaşlar. koç olduğuma göre size daha çok karışabilirim artık. bu hafta dengesiz beslenmek öğün atlamak yok o zaman.
eyvahedigeldismile

Yooo heveslenmedim sadece meraktan sordum..

Teşekkürler...a.s.

canım çarşamba günü burcuhayal arkadaşımızın özeline mesajlayacağız. sürekli girmiyor nete, takip edemiyor sanırım burdan. özeline istemiş bugün.

Sana da teşekkürler chemes..a.s.

Harikasın be yawww..Ben belimden rahatsız olduğum için yürüyüşten başka bir şey yapamıyorum maalesef..:1no2:

aman canım dikkat et,sağlık en önemlisi zaten,önce onu korumaya çalışmak lazım

Bugün yediklerim ve içtiklerim:

Sabah:
Sirkeli ılık su

Bir saat saat sonra:
Okkalı bir kahvaltı akannehir(Detaylara girmeyeyim,sadece yediğim ekmeğin kızartılmış olduğunu söyleyeyim)

Ara:
Orta şekerli türk kahvesi

Öğlen:
1 kase elma dilimli light yoğurt..

Ara:
5 minik grisini

Akşam:
1 tane kabak dolması
1/2 dilim ekmek
2 kaşık light yoğurt
2 kupa şekersiz yeşil çay

Yatmadan önce de sirkeli suyumu içicem..

aman canım dikkat et,sağlık en önemlisi zaten,önce onu korumaya çalışmak lazım

Öyle canım ama plates yapanlara çok imreniyorum..Dışarıdan belli olmasa da,çıplakken beni rahatsız eden ve sıkılaşması gereken küçük bir göbişim var..Ama maalesef belim karın hareketleri yapmama pek izin vermiyor...

canım bence mönüne bir ara öğün daha eklemelisin, hem daha az acıkırsın hem metabolizman hızlanır. türk kahvesine biraz süt ekleseydin daha güzel olurdu.

canım bence mönüne bir ara öğün daha eklemelisin, hem daha az acıkırsın hem metabolizman hızlanır. türk kahvesine biraz süt ekleseydin daha güzel olurdu.

Aslında akşam yemeğinden bir kaç saat sonra meyve yiyebilirim,fakat bu gün,sabah yaptığım kahvaltıdan mı,yoksa 50-59 topiğinin motivasyonundan mı bilemiyorum hiç açlık hissetmiyorum.
Artık önümüzdeki günlerde bu işi biraz daha yoluna koyarım mutlaka...

akşam yemeğinde 1.5 tabak bakla yedim, çok özlemişim:) 2 dilim de ekmek yedim.

Biraz önce de 2 parça bitter çikolata ve bir avuç çekirdek yedim, bunun için de 3 mil yürümeyi planlıyorum.

akşam yemeğinde 1.5 tabak bakla yedim, çok özlemişim:) 2 dilim de ekmek yedim.

Biraz önce de 2 parça bitter çikolata ve bir avuç çekirdek yedim, bunun için de 3 mil yürümeyi planlıyorum.

canım hiç protein yememişsin akşam yemeğinde, bir bardak ayran veya 2kaşık yoğurt alsaydın keşke. ana öğünlerinde her besin çeşidinden yemeye çalış bence.

canım hiç protein yememişsin akşam yemeğinde, bir bardak ayran veya 2kaşık yoğurt alsaydın keşke. ana öğünlerinde her besin çeşidinden yemeye çalış bence.

Yedim bir tanem merak etme, baklayı yoğurtsuz yemem, bol yoğurtlu yedim, herkes yoğurtlu yiyor diye söyleme gereği duymamıştım:)

yasemincim dün cıs pişirip yicem demiştin, yaptın mı bakalım??

ayyy daha yeni geldim bu sayfayaaa
koşuyoruz maşallahh
yapmadım canım yoğurt bitmiş çok şükür oda allahtan çünkü bugün çoook şişkinlik var sanki boooom yapıcammm prenses çiğim gibi oldummbenneyaptımki

canım koçluğun hayırlı olsun a.s.kolay gelsiiinnzemuszemus

sağol canım ,teşekkür ederim. koçluk bana yaradı ama, ilk önce kendimi eleştiriyorum
o yapmadığın yemek neydi, canımız istemesin diye isim vermemişsiniz ya yoğurtla yapılabilecek her şeyi istedi canım başta mantı olmak üzere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…