50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

rica ederim canım benim, faydalı olabiliyorsam ne mutlu.

evet gülüm en azından benim öyleeesırnaşık şey

Şeniz Şeniz opuyorumnanaktan Üşürüm, hep soyunamam tartılırken sabahları diye, en azından bi tshirt ve ince eşofman oluyor üstümde canım. 500 gr çekiyor o da. Neyse, ilerde sabit kiloda kalırsam 500 gr la avuturum kendimi aklinialirimsmile

evet ,benim ki öyle ,aç ve çıplak, gce kıyafetlerim 300 gr, bir eşofmanım var 1 kilo mesela. kıyafetle tartilmak çok farkettiriyor. kesin sonuç vermiyor.
CADIARZU evet, farklı kıyafetle problem olur, anlayamazsın alıp almadığını. Haftada bi gün soyunam bari bayanssulusmile :lepi:
Gidem de çizelgemi değiştirem zemuszemus

@scylllacıgıma canım benım kutlu mutlu hayırlı ugurlu olsun dogum gununnnn opuyorum kocamann

@aveloncuguma
ben ustumde ıncecık bı sey dekoltelı gogusler ortada falan :)) altımda da esofman altı ıle tartılıyorum evde tartı yok daha yaa annem unutmus yarın ben bakacagım bıme ama bıtmıstır bence(

@chemescıgıme
canım hıc bı sey yemedım tatlı neyım yerım dıye tahmın etmıstım ama yemedım valla sadece sureklı bı seyler ıctım yarın aksam da cıkacagız yıne aynı olur umarımm :))

@yasemcıgıme naber cınım nasıldı gunun gecen aksamın :))

@chemescıgıme [/B .!.:
canım hıc bı sey yemedım tatlı neyım yerım dıye tahmın etmıstım ama yemedım valla sadece sureklı bı seyler ıctım yarın aksam da cıkacagız yıne aynı olur umarımm :))

canım iradenden dolayı tebrik ediyorum,süpersin.

:roflol: :roflol: Seni gidi cimcime Şeniz olumunekankayizsmile Umarım bitmemiştir.

Son düzenleme:
canım iradenden dolayı tebrik ediyorum,süpersin.

cok saolasın canım benım bı de neden bılmıyorum ama ordayken seker falan katmazdım cayıma sımdı buraya geldım sekere basladım yaa alsanaalsanasmile

yesacım şu çaya şeker olayı psikolojik olmasın,insan bazen bazı şeylere koşullanıyır, onun karşısında eskiden gösterdiği belli davranış kalıplarını gösteriyor. ben de ailemin yanına gidince her türlü hamur işini yemek istiyorum, kızartma istiyor canım. kendi evime geliyorum, canım hiç bir şey istemiyor

buyrunnnnnnnnn olumunekankayizsmile

Kızlar değişik esneme hareketleri öğrenebileceğim bildiğiniz bi site varsa link verin lütfeeen :)))

olabılır valla canım benım ben de soyle bı yorum getıtmeye calıstım kendımce orda sallama cay var demlık cay yok o yuzden cay tam cıkmıyor ya tadı cok bellı degıl seker koymayınca da acı flaan olmuyor ama burda demlık cayı oldugundan daha bellı sankı sekersız cok tatsız gelıyorr tadı ıcen sekersız nasıl ıcıyor oyle de bı sey var ammmaa:))

ay böyle bir topik varmış gülmeyin ama ben daha yeni gördüm kıslr...

daha yüksek kilodakilerin topiklerine rastlıyordum,şimdi buray katılırsam kızlar bana kızar diyordum bu kadar kiloyamı takılıyorsun diye,çok şükür buraya rastladım...

bende yeni başladım rejime...

inş verebilirim şu dört kiloyu...

Bu düşünce de çok aklıma yattı canım. Ben daha çocukken çayı şekerli içemezdim, hoşuma gitmezdi hiç :1closedeyes:

Hoşgeldin opuyorumnanaktan Hep birlikte başaracağız arkadaşım kaydirigubbakcemile5

hoşgeldin aramıza

sağolun kıslar...

ben geçen hafta başladım sanırım.

iş yerinde yazmıştım ajandama.

ne kadar istiyorum şu takvimi ilerletmek...

elli ikide takıldı kaldı sanki...

pazartesi sabah tartılacağım bakalım hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…