50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

buyrunnnnnnnnn olumunekankayizsmile

Kızlar değişik esneme hareketleri öğrenebileceğim bildiğiniz bi site varsa link verin lütfeeen :)))

canım ben 2 vıdeo bılıyorum sec begen al

1- 8 minute stretch yaz google videolara ya da youtube a cıkar hemen

2-redbook ablanın da vardı redbook yaz mı bı de yıne stretch yaz cıkar ınsallah yıne:))

ay böyle bir topik varmış gülmeyin ama ben daha yeni gördüm kıslr...
bende yeni başladım rejime...

inş verebilirim şu dört kiloyu...

hosgeldın canım verırsın verırsın takıl sen bıze kaydirigubbakcemile5

Bu düşünce de çok aklıma yattı canım. Ben daha çocukken çayı şekerli içemezdim, hoşuma gitmezdi hiç :1closedeyes:

ayy en guzelı valla ben de ne dıye basladıysam hay kafama klava:

n

@yasemcıgıme naber cınım nasıldı gunun gecen aksamın :))

günüm bombayken patladı-tatlicadiarzu-
akşamım iyiydi bi tarhana çorbası 2 dilim ekmek 2 saat sonra elma yedim
şu an balon gibiyim anlamadım noldum:1no2:
senin gecen nasıldı eğlendinmi bitanemopuyorumnanaktan

Allah neden ki canım acaba ole sısırecek bı syerlde yememıssın ammaa kaydirigubbakcemile5 yedın de bıze mı soylemıyosun yoksa haa sempatiksalakcinni

ıyıydı canım yaa yarın aksam yıne gıtcez :lepi: ama hıc tatlı neyım yemedım bılıyomusun sadece bı seyler ıctım canım :içelim:

neyse canlar ben kacaro optum herkeslere goruusruuzkkzkz

canım lifli gıdalar almamışsın akşam yemeğinde ,gün içinde de liften zengin olmayan yiyecekler yediysen sindirim sisteminden kaynaklanıyor olabilir,yavaşlamıştır.

yimedim canımm sadece 3 gündür sirkeli su içiyorum vücudumun yeni aklına geldi yanii aaaa sirkeli su var burda hadi şişeyim bariii:roflol:

yadaa bi bardak spor sonrası süy şişirdi gayet güzel beslendim ben bugün tuzluda yemediiimm:mymeka:

haa bide garip olan bişey daha var vc sıkıntımda düzelma var
hadi buyrunbuyrunnnnnnnnnburdan yakınsempatiksalakcinni
ne demek şimdi bulaelaelaelaelae

Cimcimem kota problemim var ne yazık ki. Sağol paylaşımın için canım.

Yasemincim takma kafana şişkinliği, tek derdimiz o olsun olumunekankayizsmile Umarım hint yağı işe yarar. Ben de bakıcam netten, belki işe yarar bi çözüm takılır gözüme

canım lifli gıdalar almamışsın akşam yemeğinde ,gün içinde de liften zengin olmayan yiyecekler yediysen sindirim sisteminden kaynaklanıyor olabilir,yavaşlamıştır.

galibaa doğru ara öğünde tarçın şurubu yada çayı bişey içtim şimdi aklıma geldi bak fisfisfis

canım maydonoz yeşillik tüketiyormusun hiç, benim ne tuvalet problemim ne ödemim oluyor, lifli beslenmeye ve maydanoza bağlıyorum bunu, kahvaltıda bolca mutlaka yerim, hem lif hem ödem arttırıcı,tostlarımın arasına koyarım,ara öğünlerde yerim.

çok severimde galibaa biraz üşeniyorm yimem lazım biliyorummbilmiyorumkismile

biraz dikkat etmeye karar verene kadar kendime düzenim sadece sabahları bozuktu...

yanımızda börekçi var iş yerinde her sabah yiyordum...

şimdi kahvaltı etmeye çalışıyorum çavdar ekmeği işte kahvaltılıklar.

öğlen sorunum yok çorba salata ,yada işte ne varsa sulu yemek yanında yoğurt ..

akşamlarıda eve gelince yemek yiyorum yine salata ve yoğurt..

ayrıca beşi bir yerde çayına başladım sabah ve akşam...

inş veririm ya...

spor yok ama çalıştığım için yapamaıyorum...

5 aylık hamile gibiyim:CüvCüv: yeşil çay içeyim bari kaç gündür içmiyorum
sağol canım galibaa sirkeli su işe yarıcak gidişat öyle gözüküyor:1hug:

hoş geldin canımmm a.s.

öğle ve akşam yemeğinde saydıklarının yanında karbonhidratlı yiiyecekler de alıyorsun değil mi,diyet deyince insanların aklına ekmeği kesmek geliyor ama bu yanlış bir bilgi.bir de ara öğün yapıyor musun?? ara öğün de çok önemli,metabolizmayı hızlandırmak için.

karalahana ben de çalışıyorum, çok yoğunum bir de işten çıkıp yüksek lisansa da gidiyorum bazı günler ,cumartesi bile işteyim saat8den 15 ekadar. ama akşamları yemekten bir saat sonra pilates yapıyorum. sen de deneyebilirsin. yorgunluğuna aldırma ,yapmaya başlayınca geçiyor zaten.

ayy o bendede var kota problemi
sinir oluyorum video seyredemiyorm bu yüzden ben müzik bile indirmem o kadar dikkat bu ay geçti bilesempatiksalakcinni

ayy o bendede var kota problemi
sinir oluyorum video seyredemiyorm bu yüzden ben müzik bile indirmem o kadar dikkat bu ay geçti bilesempatiksalakcinni

ben sınırsıza geçtim sırf o nedenle, bir pilates videosu açıcam, sürüyle video yükleniyor istediğimi açana kadar tv 8 de,her video da 100mb dan aşağı değil.

ben sınırsıza geçtim sırf o nedenle, bir pilates videosu açıcam, sürüyle video yükleniyor istediğimi açana kadar tv 8 de,her video da 100mb dan aşağı değil.
şu ara sınırsıza geçemem :1no2:ttnetin yeni bir kampanysı olucakmış kablolu tv ya martta yada nisan gibi inşallah 4 gb fazladır hayal işteopuyorumnanaktan
ben tv de sevmem bir eğlencem bu blümkaydirigubbakcemile5 ve müzik kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…