buyrunnnnnnnnn olumunekankayizsmile
Kızlar değişik esneme hareketleri öğrenebileceğim bildiğiniz bi site varsa link verin lütfeeen :)))
ay böyle bir topik varmış gülmeyin ama ben daha yeni gördüm kıslr...
bende yeni başladım rejime...
inş verebilirim şu dört kiloyu...
Bu düşünce de çok aklıma yattı canım. Ben daha çocukken çayı şekerli içemezdim, hoşuma gitmezdi hiç :1closedeyes:
n
@yasemcıgıme naber cınım nasıldı gunun gecen aksamın :))
ben bilmiyorum maalesef, bir tek pilates yapıyorum ebruyla,onda ne kadar esnersem o.
günüm bombayken patladı-tatlicadiarzu-
akşamım iyiydi bi tarhana çorbası 2 dilim ekmek 2 saat sonra elma yedim
şu an balon gibiyim anlamadım noldum:1no2:
senin gecen nasıldı eğlendinmi bitanemopuyorumnanaktan
günüm bombayken patladı-tatlicadiarzu-
akşamım iyiydi bi tarhana çorbası 2 dilim ekmek 2 saat sonra elma yedim
şu an balon gibiyim anlamadım noldum:1no2:
senin gecen nasıldı eğlendinmi bitanemopuyorumnanaktan
Allah neden ki canım acaba ole sısırecek bı syerlde yememıssın ammaa kaydirigubbakcemile5 yedın de bıze mı soylemıyosun yoksa haa sempatiksalakcinni
ıyıydı canım yaa yarın aksam yıne gıtcez :lepi: ama hıc tatlı neyım yemedım bılıyomusun sadece bı seyler ıctım canım :içelim:
canım lifli gıdalar almamışsın akşam yemeğinde ,gün içinde de liften zengin olmayan yiyecekler yediysen sindirim sisteminden kaynaklanıyor olabilir,yavaşlamıştır.
yimedim canımm sadece 3 gündür sirkeli su içiyorum vücudumun yeni aklına geldi yanii aaaa sirkeli su var burda hadi şişeyim bariii:roflol:
yadaa bi bardak spor sonrası süy şişirdi gayet güzel beslendim ben bugün tuzluda yemediiimm:mymeka:
haa bide garip olan bişey daha var vc sıkıntımda düzelma var
hadi buyrunbuyrunnnnnnnnnburdan yakınsempatiksalakcinni
ne demek şimdi bulaelaelaelaelae
Buldum ben bi tane :lepi: "esneme hareketleri" (LİNK) Kendim spor yaparken pek hareket gelmiyor da o an aklıma, hatırlatıcı bişi iyi oluyor. Ebrudaki esnemeler bazen bana az geliyor canım
canım maydonoz yeşillik tüketiyormusun hiç, benim ne tuvalet problemim ne ödemim oluyor, lifli beslenmeye ve maydanoza bağlıyorum bunu, kahvaltıda bolca mutlaka yerim, hem lif hem ödem arttırıcı,tostlarımın arasına koyarım,ara öğünlerde yerim.
Cimcimem kota problemim var ne yazık ki. Sağol paylaşımın için canım.
Yasemincim takma kafana şişkinliği, tek derdimiz o olsun olumunekankayizsmile Umarım hint yağı işe yarar. Ben de bakıcam netten, belki işe yarar bi çözüm takılır gözüme
biraz dikkat etmeye karar verene kadar kendime düzenim sadece sabahları bozuktu...
yanımızda börekçi var iş yerinde her sabah yiyordum...
şimdi kahvaltı etmeye çalışıyorum çavdar ekmeği işte kahvaltılıklar.
öğlen sorunum yok çorba salata ,yada işte ne varsa sulu yemek yanında yoğurt ..
akşamlarıda eve gelince yemek yiyorum yine salata ve yoğurt..
ayrıca beşi bir yerde çayına başladım sabah ve akşam...
inş veririm ya...
spor yok ama çalıştığım için yapamaıyorum...
biraz dikkat etmeye karar verene kadar kendime düzenim sadece sabahları bozuktu...
yanımızda börekçi var iş yerinde her sabah yiyordum...
şimdi kahvaltı etmeye çalışıyorum çavdar ekmeği işte kahvaltılıklar.
öğlen sorunum yok çorba salata ,yada işte ne varsa sulu yemek yanında yoğurt ..
akşamlarıda eve gelince yemek yiyorum yine salata ve yoğurt..
ayrıca beşi bir yerde çayına başladım sabah ve akşam...
inş veririm ya...
spor yok ama çalıştığım için yapamaıyorum...
ayy o bendede var kota problemi
sinir oluyorum video seyredemiyorm bu yüzden ben müzik bile indirmem o kadar dikkat bu ay geçti bilesempatiksalakcinni
şu ara sınırsıza geçemem :1no2:ttnetin yeni bir kampanysı olucakmış kablolu tv ya martta yada nisan gibi inşallah 4 gb fazladır hayal işteopuyorumnanaktanben sınırsıza geçtim sırf o nedenle, bir pilates videosu açıcam, sürüyle video yükleniyor istediğimi açana kadar tv 8 de,her video da 100mb dan aşağı değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?