50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kıslar hepinize teşşekür sıcak karşılaMA İÇİN...:)

ben sabahları aç karnına bişiy yiyemiyorum...
iş yerine geliyorum onda çay saatimiz biizm...
kahvaltı ediyorum çavdar ekmeğiyle,çavdar yada kemek ne olursa olsun ekmeksiz kesinlikle doyduğumu hissetmiyorum...
yarın saat falan sonra beşibiyerde çayımı içiyorum...
bu arada öğlen yemeğine kadar bişiy yemiyorum ,yemem lazım sanırım.
öğlen yemeği saatimiz belli değil yani ben istediğim zamn yiyebiliyorum..
saat üç gibi falan öğlen yemeği...
sonra akşam yedide çıkıyorum o arada ya bir ad gliserin yada portakal yada aktivya yiyorum...
akşam eve gidince yemek sonra yatmadan bir bardak daha beşi bir yerde çayı.
ben şunu tesbit ettim ne kadar araöğün yapamasamda midemi çok fazla aç bırakmamam lazım.
sık ara öğünün sebebi bu sanırım.
eğer sık ve az yersem daha bir elimde tutabiliyorum açlık hissi mi...

evet canım abartmadan ara öğün yapmalısın
1 avuç beyaz leblebi mesela
ya da üzüm fındık badem ama abartmadan

Bi alışamadım şu maydonoza yaaa baktıkça midem bulanıyo ama zorlucam kendimi 1 kerede 1 kg yicem 1 hafta rahat edicem valla -tatlicadiarzu-

hoşgeldin şekerim avatar çok şirinopuyorumnanaktan

Bi alışamadım şu maydonoza yaaa baktıkça midem bulanıyo ama zorlucam kendimi 1 kerede 1 kg yicem 1 hafta rahat edicem valla -tatlicadiarzu-

fiinduğummm midende problem yoksa sirkeli suda işe yaradı benim için mucizee
gerçi anneminde mide problemi vardı 5 6 ay kadar içti sirkeli suyu ballı olunca mideyi koruyo boshayallersmile

Canlarım günaydınnnnn tekrardan oku oku bitmedi yaa ne yazmışsınız hay maşallah

@prensesciğim hayatım çok üzüldüm dualarım yavrucuğunla

@chemes biraz geç oldu ama koçluğun hayırlı olsun düzelt biziiiiiiiiiiiiiiii :))

@scyllaacığım doğum günün kutlu olsun nice senelere mutlu huzurlu sağlıklı inşallah

@ yeni katılan arkadaşlarımızın hepsine hoşgeldinnnniiizzzz. Burası tam aradığınız yer arkadaşlar paylaşım yapın mesajları okuyun buradan kopmadığınız sürece kilo vereceksiniz çünkü spor yapmadıkça & kaçamak yaptıkça & çok yedikçe kendinizi kötü hissedeceksiniz.

Bu forum insanın iliklerine işliyor

Haa bi de buradaki arkadaşlıklar her forumda yoktur bu da naçizane bir dip not :jeyyar:

Bu arada dün yediklerimi yazıyim ;

19.02.2010

07:00 kuru incir + hint yağı ve 1 bardak ılık su az ceviz

08:00 bol ezine peyniri 1 tam domates çoook açık 1 brdk çay

09:15 yeşil çay

12:20 3 kaşık ıspanak yemeği 3 kaşık y.yağlı yoğurt

13:20 1 kaseye yakın karışık meyve (şeker ilavesiz)

15:00 şekersiz az sütlü espresso

15:40 2 dilim tulum peyniri

17:20 1 kase yayal çorbası (pirinçli) ekmek yok

19:00 kesme şeker

21:00 detoks çayım ve 2 etiform yulaflı bisküvi

22:30 1 bardak light süt

1.5-2 lt. Su ve vitaminimi içtim

Spor yapamadım dün planım vardı. Ama acayip suçluluk hissediyorum. Sabah yürücektim hava açmamıştı. Ofiste öğle tatilinde yapmaya çalışıcam bakalım walk at home yapıyim bari :Saruboceq:

fiinduğummm midende problem yoksa sirkeli suda işe yaradı benim için mucizee
gerçi anneminde mide problemi vardı 5 6 ay kadar içti sirkeli suyu ballı olunca mideyi koruyo boshayallersmile

Sirkeden korkuyorum gastrit var bi tutarsa 2 gün geçmiyo ( Ondan başta içiyodum sonra vazgeçtim korktum bakalım bi daha deniyim ballısı da çok kötü olur beaa

Ekşili tatlılı sos gibi olur . Yeni lezzetlerin kapılarını aralıyoruz burada valla mis misss-tatlicadiarzu-

boncuğumm günaydınnnnnopuyorumnanaktanŞeniz

gunaydın melegımmm Şeniz

ben eskıden cok ıcmıstım sıcak su bal elma sırkesı hem de bayaa yaramıstı ama artık ıcemem valla -tatlicadiarzu-

gıdeyım de maydanoz yıyeyım barı heveslendım -tatlicadiarzu-

hatta kaybatıp suyunu da ıceyım mı bı ara yıne ıcmıstım suyunu da :uhm:

Haa bi de buradaki arkadaşlıklar her forumda yoktur bu da naçizane bir dip not :jeyyar:

sensewthcim süpper bir notttttopuyorumnanaktan

tekrar mutlu ve sağlıklı yıllarr bebişimopuyorumnanaktanŞeniz

@scyllaacığım doğum günün kutlu olsun nice senelere mutlu huzurlu sağlıklı inşallah

Çok sağolun tatlılarım Şeniz
Kızlar ben bugün yediklerimi yazmıycam normal karşılarsınız ki:) Öyle bir bakıyım dedim alışkanlık olmuş, öpüyorum hepinizi olumunekankayizsmile

bende nefret edrim de sirkeli su bire bir ölçü üstüne yarım çay kaşığı bal
sabah akşam içiyorum :sinifsinif:

ben yeşiillye pazarda sınır tanımıyorum 8 demet ot

mööööööööösempatiksalakcinni :roflol:

yaaa kızlar valla mucıze gıbısınız haaa:)) aklımda yoktu kalktım koca bı tabak maydanoz aldım elıme hep bakınıyorum hem yıyoruz cerez gıbı yaa:)) ıcıne de lımon sıktım bolca ohhh mıss:Ç))

ocaga da maydanoz koydum yıne suyunu da ıceyım dıyeee valla hevese getırıyosunuz adamı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…