50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben tv siz yapamıyorum, çok seyretmiyorum aslında ama yalnız yaşadığım için evde ses oluyor,ilk yaptığım iş tv açmak oluyor eve gelince..

Ben de 3 mil yürüdüm, duşta selülit masajı yaptım geldim, ben de % 4 su fazlalığı varmış galiba, 2.5 kilo falan, ne yapsam da atsam. bilmiyorumkismile

hoşgeldin karalahanacım.yaaa kızma ama senin nickini görünce kayınvalidemin yaptığı karalahana çorbası girdi aklıma,çook canım çekti şöyle acılı acılıcokacimcoook
neyse inşallah en kısa zamanda verirsin 4 kiloyukaydirigubbakcemile5

Ben de 3 mil yürüdüm, duşta selülit masajı yaptım geldim, ben de % 4 su fazlalığı varmış galiba, 2.5 kilo falan, ne yapsam da atsam. bilmiyorumkismile

a nerden biliyosun su fazlalığı olduğunu? su kaybetmenin en iyi yolu terlemektir
Bu arada mutlu ve sağlıklı yaşlar canım
a.s.

Ay kızlar bende az önce diyet listelerine bakıyordum acaba ne yapsam die aslında zayıf sayılırım ama işte takıntı var biraz 170 boyum var ve 53 kiloyum ama göbeğimden kilo veremiyorm sanki 50ye düşmeyikafaya koydum umarım en yakn zamanda veririmboshayallersmile

ben de 172 boyundayım 57ye düştüm.

ben de 50 kg olmak istiyorum

kız delümüsüüüünnn??
yanlış anlama da 172 boya 50 kilo olmak manken olmak demek???
abowww biz kilolarla uğraşırken sen naaptın bacımm
175 olan arkadaşım 58 kiloyken kolu bacağı incecikti, normal görünmüyordu yani..
62-63 olunca çok hoş olmuştu..

kizlar bu sabah prensesim rahatsizlandi hasteneye kaldirdik
zor nefes aliorr
allah rizasi icin dualarinizi esirgemeyin
allah kizimi bana bagislasinnn
nolur kizlarr

hoşgeldin canım,iyi ki geldin beni topa tutuyorlar 52 kilo olmak istiyorum diye, boyum da 1.70, herkesin bünyesi farklı benim kemiklerim çook çok ince ondan zayıf durmam o kiloda ama arkadaşlar zayıf olucağımı düşünüyor. belki şimdi o kiloda zayıf olurum,haklı olabilirler spor yapıyorum çünkü,sporla düzenli beslenmeyle veriyorum.

bugün 3'e kadar işteyim arkadaşlar. burası size emenet, gelene kadar koçluğumu hepinize devrediyorum,birbirinize göz kulak olun. hadi görüşürüz.

zor nefes aliorr
nolur kizlarr

canım benım yaaaa cok ıyı olur ınsallah merak etme sen sankın Allah sıfalar versın :Saruboceq: :Saruboceq:

zor nefes aliorr
nolur kizlarr

Allah şifa versin canım

bugün 3'e kadar işteyim arkadaşlar. burası size emenet, gelene kadar koçluğumu hepinize devrediyorum,birbirinize göz kulak olun. hadi görüşürüz.

hafta sonu diye cozutmayın kızlar sakın. 3 e kadar koçumuzda yokmuş

canım ölçülerini yazarmısın bi

teşekür ederim hoşbuldukkk

saat 9 itibariyle

8 minute abs
8 minute legs
8 minute bugs

yaptım. 1 lt su içtim

bugün öğlen misafirim gelecek o yüzden giremem nete bayanssulusmile

akşam 18;30 da voleybol maçımız var kendi aramızda takım kurduk 8-9 kiş bazen 12 kişi oluyoruz ama süper ter atıyoruz. 2-2,5 saat 5 set oynuyoruz.
sizi de beklerim.
a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…