50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

buuraaa böylee -tatlicadiarzu-bende çok şaşıyorum burayaaa akannehir

bız de senı cok sevıyorum sensewitchcıgım:))

Maydanoz Kürü: Maydonoz Suyu Faydaları

Maydonozun sapını atmayın. Maydanoz kürü için bize maydanoz sapı gerekiyor. 1 litre suyu iyice kaynatın. Su kaynadıktan sonra içine 1 bağ maydonozun saplarını atın ve kısık ateşte 3 dakika kaynatın.

Maydanoz suyu kürünü her günde 2 bardak için.

Ayrıca kilo sorunu olanlar içinde maydonoz sapı kürü çok faydalıdır. Maydonoz sapı suyunu içtikten birkaç gün sonra idrarınızın rengine ve yüzeyindeki yağ kalıntılarına baktığınızda yağ eritici ve ödem attırıcı özelliğinide fark edeceksiniz.
alıntıdır:)

bı bardagım bıttı ıkıncı elımde yarasın :)) hatta kaynatmak ıcın ıcıne attıgım maydonozları da yedım ıgrenc bı tatları var haslanmıs maydonoz bence denemeyın :))

de ben verılen tarıf gıbı yapmadım cezveye suyu koydum ıcıne de attım maydonozları sapı kendısı karısık kaynattım suyunu ıctım kendısını yedım ıykkk:)

gunde 2 bardak tavsıye edılen mıktar 10 gunden sonra 5 gun ara haydı kızlar maydonoz yıyelım yedırelım ıcelım ıcırelım:)))

Son düzenleyen: Moderatör:
gunde 2 bardak tavsıye edılen mıktar 10 gunden sonra 5 gun ara haydı kızlar maydonoz yıyelım yedırelım ıcelım ıcırelım:)))[/B]

Ben de istiyom mutfakta maydonoz kalmamış ben de nane bulup bi tutam ağzıma attım geviş getiriyom şimdi ağzımda büyüdü zaten :dilcikar:

kizlar gunaydinnn

hava mis gibi, bahar temizligi yapasim geldi,
ama vaktim yok; ders calismam lazim.

once biraz pilates, sonra banyo
sonra da derse baslicam..

iyi haftasonlari hepinize..

herkese günaydın kızlar opuyorumnanaktansirkeli ılık suyumu içtim ama şimdiden söyleyeyim bugünkü yaptığım ve yapacağım tek sağlıklı şeydir bu.Çünkü hazır koçumuzda burda yokken bugün rejimden biraz kaytaracağımı söyleyeyim size. pikniğe gidicezdekaydirigubbakcemile2
herkese mutlu hafta sonları kuzularım

sağolun arkadaşlar...

bende guatr var bi de.

baya oldu ilaçlarımıda kullanmıyorum bırakalı çok oldu.

sonradanda hiç ilgilnemedim

kilo vermemmi o engelliyor olabilir...

ay iyice takıntı yaptım...

kendime gaz vereyim...

4 kilo hiç bişiy değil ,eninde sonunda sağlıklı beslenerek aynı avatarımdaki kız gibi olacağım...

ahahahah

Ben de istiyom mutfakta maydonoz kalmamış ben de nane bulup bi tutam ağzıma attım geviş getiriyom şimdi ağzımda büyüdü zaten :dilcikar:

Öyle ama sanki senelerdir tanışıyorum sizinle ... Çok kanım ısındı yahuuu ...opuyorumnanaktan seviyom sizi işte :kedi:
ayyy evet yya nasıl bişşey yya bu bedede aynı duygularr allahım hepimizin sağlık ve huzurunu eksik etmesin :Saruboceq:
kaydirigubbakcemile5

kizlar bu sabah prensesim rahatsizlandi hasteneye kaldirdik
zor nefes aliorr
allah rizasi icin dualarinizi esirgemeyin
allah kizimi bana bagislasinnn
nolur kizlarr

Çok geçmiş olsun.
Merak ettim nedir rahatsızlığı,teşhis konmadı mı...Gelişmelerden bizi haberdar edersen sevinirim...Tekrar geçmiş olsun..

Son düzenleme:
selamlar herkeseee

saaat 10 gibi kalktım....bir kaç tane kuru üzüm yedim. sonra sirkeli suyumu içtim....ve saat 11 gibi kahvaltımı yaptım 2 dilim kızarmış ekmek yumurta yeşilllik peynir ve zeytinle.......
saat 12 de de 3 mil yürüdüm....bugün gezmeye gitcem fazla kaçırmamaya çalışacam artık......(((

scylla cım doğum günün kutlu olsun nice yaşlara inş

chemes cim koçluğunda hayırlı olsun....senden öğreneceğimiz çok şey var....

Bugün sabah:

Sirkeli ılık su

1 Saat sonra:

2 dilim börek
2 kupa şekersiz earl grey çay..

Ara öğün yapmam lazım ama canım çikolata istiyor...
Aksi gibi evde 15 tatilde yurtdışından taşıdığım çikolatalarla dolu..

En iyisi ben evi terk edeyim yaa...:bbo:

canlarım sadece soruyorum yemıcem de cıg koftenın kalorısı durumu neyım nedır acaba:))))

1 neskafe iç geçer bütün isteğin :)

canlarım sadece soruyorum yemıcem de cıg koftenın kalorısı durumu neyım nedır acaba:))))

Seni gidi kedicik seni sorucan kalorisini aşırıcan sonra di mi lavaşlı falan sempatiksalakcinni
yemezler kuzum aklinialirimsmile

En dip not: 1 adet = 85-90 kalori :)))))

Selam kızlar, bugün tartıda 58,2 kilo çıktım zemuszemus Ben de maydonoz yiyen gruptanım, peynirle çok uyumlu oluyor.

baya esneksin demek ki sen,ben çok rahat yapamıyorum bazılarını.
Nerde be canım, esnek olmak için tüm çabalarım. Düzenli çalışınca baya açılıyor insan. 1 haftada baya farketti esnemem.

5 aylık hamile gibiyim:CüvCüv: yeşil çay içeyim bari kaç gündür içmiyorum
sağol canım galibaa sirkeli su işe yarıcak gidişat öyle gözüküyor:1hug:
opuyorumnanaktan Canımcım ben hergün içiyorum, belki o yüzden şişkinlik problemim yok

Spor yapamadım dün planım vardı. Ama acayip suçluluk hissediyorum. Sabah yürücektim hava açmamıştı. Ofiste öğle tatilinde yapmaya çalışıcam bakalım walk at home yapıyim bari :Saruboceq:
Ne güzel işin varmış sensewitchcim yerimseniben
Öyle ama sanki senelerdir tanışıyorum sizinle ... Çok kanım ısındı yahuuu ...opuyorumnanaktan seviyom sizi işte :kedi:
Aynen canım opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile

Kızlar buarada hayatımın büyük kısmı kahvaltı yapmak bi insan olarak, lütfen bu hatayı yapmayın derim. Kahvaltı + 1,5 saat sonra spor benim prensibim oldu ve çatır çatır kilo veriyorum şimdilik sositososito

Pek bıldırm yapan olamadı benım ozele en ıyısı haftaya yapalım bız bu hafta kalsın tekrarlıyorum ÇarŞamba gunlerı bıldırmlerı bana Özel masj yoluyla bıldırır mısınız ÇarŞamba bıldırm perŞembe lıste yayımlancak ok opuyorum hepınızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…