buuraaa böylee -tatlicadiarzu-bende çok şaşıyorum burayaaa akannehiryaaa kızlar valla mucıze gıbısınız haaa:)) aklımda yoktu kalktım koca bı tabak maydanoz aldım elıme hep bakınıyorum hem yıyoruz cerez gıbı yaa:)) ıcıne de lımon sıktım bolca ohhh mıss:Ç))
ocaga da maydanoz koydum yıne suyunu da ıceyım dıyeee valla hevese getırıyosunuz adamı :)
Haa bi de buradaki arkadaşlıklar her forumda yoktur bu da naçizane bir dip not :jeyyar:
sensewthcim süpper bir notttttopuyorumnanaktan
gunde 2 bardak tavsıye edılen mıktar 10 gunden sonra 5 gun ara haydı kızlar maydonoz yıyelım yedırelım ıcelım ıcırelım:)))[/B]
kizlar bu sabah prensesim rahatsizlandi hasteneye kaldirdik
zor nefes aliorr
allah rizasi icin dualarinizi esirgemeyin
allah kizimi bana bagislasinnn
nolur kizlarr
Ben de istiyommutfakta maydonoz kalmamış ben de nane bulup bi tutam ağzıma attım geviş getiriyom şimdi ağzımda büyüdü zaten :dilcikar:
ayyy evet yya nasıl bişşey yya bu bedede aynı duygularr allahım hepimizin sağlık ve huzurunu eksik etmesin :Saruboceq:Öyle ama sanki senelerdir tanışıyorum sizinle ... Çok kanım ısındı yahuuu ...opuyorumnanaktan seviyom sizi işte :kedi:
kizlar bu sabah prensesim rahatsizlandi hasteneye kaldirdik
zor nefes aliorr
allah rizasi icin dualarinizi esirgemeyin
allah kizimi bana bagislasinnn
nolur kizlarr
Bugün sabah:
Sirkeli ılık su
1 Saat sonra:
2 dilim börek
2 kupa şekersiz earl grey çay..
Ara öğün yapmam lazım ama canım çikolata istiyor...
Aksi gibi evde 15 tatilde yurtdışından taşıdığım çikolatalarla dolu..
En iyisi ben evi terk edeyim yaa...:bbo:
canlarım sadece soruyorum yemıcem de cıg koftenın kalorısı durumu neyım nedır acaba:))))
Nerde be canım, esnek olmak için tüm çabalarım. Düzenli çalışınca baya açılıyor insan. 1 haftada baya farketti esnemem.baya esneksin demek ki sen,ben çok rahat yapamıyorum bazılarını.
opuyorumnanaktan Canımcım ben hergün içiyorum, belki o yüzden şişkinlik problemim yok5 aylık hamile gibiyim:CüvCüv: yeşil çay içeyim bari kaç gündür içmiyorum
sağol canım galibaa sirkeli su işe yarıcak gidişat öyle gözüküyor:1hug:
Ne güzel işin varmış sensewitchcim yerimsenibenSpor yapamadım dün planım vardı. Ama acayip suçluluk hissediyorum. Sabah yürücektim hava açmamıştı. Ofiste öğle tatilinde yapmaya çalışıcam bakalım walk at home yapıyim bari :Saruboceq:
Aynen canım opuyorumnanaktan olumunekankayizsmileÖyle ama sanki senelerdir tanışıyorum sizinle ... Çok kanım ısındı yahuuu ...opuyorumnanaktan seviyom sizi işte :kedi:
Kızlar canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?