50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bi siteden ideal kilomu hesapladım...

ve bana uygun diyet listesi çıkardı...

İdeal Kilonuz: 50,4525

Günlük Almanız Gereken Asgari Kalori: 1131

Günlük Beslenme Planı:

KAHVALTIDAN ÖNCE:1 su bardağı ılık su, 1 su bardağı normal sıcaklıkta su

KAHVALTI: 1 kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir (et porsiyonu), 1 ince dilim ekmek (ekmek porsiyonu), Domates, Salatalık, Marul vb. çiğ sebze (istediğiniz miktarda)

ARA ÖĞÜN: 1/2 su bardağı süt (kalsiyum gurubu yiyecekler)

ÖGLEN YEMEĞİ: 2 porsiyon et (et porsiyonu), 1 ince dilim ekmek (ekmek porsiyonu), salata (yağsız – istediğiniz miktarda)

ARA ÖĞÜN: 1 kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir (et porsiyonu), 1 ince dilim ekmek (ekmek porsiyonu), Domates, Salatalık, Marul vb. çiğ sebze (istediğiniz miktarda)

AKŞAM YEMEĞİ: 8 yemek kaşığı sebze yemeği (sebze gurubu), 1 ince dilim ekmek (ekmek porsiyonu), 1/2 su bardağı yoğurt (kalsiyum gurubu yiyecekler), salata (yağsız – istediğiniz miktarda)

ARA ÖĞÜN: 3 porsiyon meyve (meyve porsiyonu)

Bazen diyetisyenlerin verdiği listede öle olmuyor mu.
Ben bazılarına bakyorum ben hayatta o kadar şeyi bir arada yemme normalde ama demkki o doğru olan...
Evet sekiz kaşık diye düşünüce çok geldi gibi:)

şimdi öğle yemeğimi yiyorum..

Sebzeli köfte sadece sebzelerinden,yanına yoğurt belki bir dilim ekmek çavdar...

Hangi site bu canım, mesaj atabililir misin bana?

Ben saat 10da yapıyorsun kahvaltıyı diye anladım, 10 çok geç boshayallersmile Kalktıktan sonra max 1 saat sonra yemelisin.

Niye çok olsun ki canım, ben tabakla ölçüyorum porsiyonu. Ayrıca doyana kadar yiyorum :kedi: Mesela dün en sevdiğim çorba vardı, 2 kase içtim. :jeyyar:

Ne biliyim akşam olunca şaşırdım yoksa öğlede yersin tabi ...???

Canım köftelerini ye bence çavdar ekmeği yerine karbonhidrat yerine protein al bence kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…