AKŞAM YEMEĞİ: 8 yemek kaşığı sebze yemeği (sebze gurubu)
Ben bunu 1 haftada yiyorum yahu biraz çok değil mi? bi de akşam yemeği bilmiyorumkismile
Aman çorbadan ne olur ki
bi siteden ideal kilomu hesapladım...
ve bana uygun diyet listesi çıkardı...
İdeal Kilonuz: 50,4525
Günlük Almanız Gereken Asgari Kalori: 1131
Günlük Beslenme Planı:
KAHVALTIDAN ÖNCE:1 su bardağı ılık su, 1 su bardağı normal sıcaklıkta su
KAHVALTI: 1 kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir (et porsiyonu), 1 ince dilim ekmek (ekmek porsiyonu), Domates, Salatalık, Marul vb. çiğ sebze (istediğiniz miktarda)
ARA ÖĞÜN: 1/2 su bardağı süt (kalsiyum gurubu yiyecekler)
ÖGLEN YEMEĞİ: 2 porsiyon et (et porsiyonu), 1 ince dilim ekmek (ekmek porsiyonu), salata (yağsız – istediğiniz miktarda)
ARA ÖĞÜN: 1 kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir (et porsiyonu), 1 ince dilim ekmek (ekmek porsiyonu), Domates, Salatalık, Marul vb. çiğ sebze (istediğiniz miktarda)
AKŞAM YEMEĞİ: 8 yemek kaşığı sebze yemeği (sebze gurubu), 1 ince dilim ekmek (ekmek porsiyonu), 1/2 su bardağı yoğurt (kalsiyum gurubu yiyecekler), salata (yağsız – istediğiniz miktarda)
ARA ÖĞÜN: 3 porsiyon meyve (meyve porsiyonu)
bol şehriyeliydi ama :lepi: Kahvaltıyı zamanında yapmayan arkadaş sendin, kahvaltı çooook önemli, az da olsa ye bişilerklava:
1 neskafe iç geçer bütün isteğin :)
kıslar hepinize teşşekür sıcak karşılaMA İÇİN...:)
ben sabahları aç karnına bişiy yiyemiyorum...
iş yerine geliyorum onda çay saatimiz biizm...
kahvaltı ediyorum çavdar ekmeğiyle,çavdar yada kemek ne olursa olsun ekmeksiz kesinlikle doyduğumu hissetmiyorum...
Anlaşıldı burcucum. Yine bekleriz, ben de tanımak istiyorum seniChemes koçumuz bu hafta.
Burcucum sen kaç kilo ve boydaydın? Yanlış hatırlamıyorsam baya zayıfsın sen?
170 boy 50.5 kılo
Bazen diyetisyenlerin verdiği listede öle olmuyor mu.
Ben bazılarına bakyorum ben hayatta o kadar şeyi bir arada yemme normalde ama demkki o doğru olan...
Evet sekiz kaşık diye düşünüce çok geldi gibi:)
şimdi öğle yemeğimi yiyorum..
Sebzeli köfte sadece sebzelerinden,yanına yoğurt belki bir dilim ekmek çavdar...
Niye çok olsun ki canım, ben tabakla ölçüyorum porsiyonu. Ayrıca doyana kadar yiyorum :kedi: Mesela dün en sevdiğim çorba vardı, 2 kase içtim. :jeyyar:
kafamçokkarıştı Maşallah, benim zevkime göre çok zayıfsın canım ama sen memnunsan ne mutlu sana. kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?