50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

chemes canım kolay gelsın bu hafta sana hıç acıma oldumu kaçamak yapanlara bu hafta dısplın haftası ılan edıyorum

sağolasın canım,yalnız ben biraz esnek bir koçum. az ve yanında proteinle ,sebzeyle yemek koşuluyla abur cubura ceza filan vermiyorum. çünkü kendim de yerim ne canım isterse. tabi dozunda. benim yüzümden kilo almasınlar da bende yasak yok çünkü, miktar kaçırırlarsa , öğün atlarlarsa acımam ama.

Ne biliyim akşam olunca şaşırdım yoksa öğlede yersin tabi ...???
Canım benim öğün düzenlerim hala çok kötü, yoğurt ve elmayı 2 ayrı öğün sayarsan toplamda 4 öğün yedim dün eyvahedigeldismile Ama inan bu iyi halim. Elimden geleni yapıyorum daha da düzeltmek için.
memnunum hayatım bıraz rahatsızlanmıstım bı donem o ara daha da zayıftım ama bıraz topladım sımdı ıyıym çok şükür
Son bi soru burcucum, ne kadar kiloyu ne kadar zamanda verdin :uhm:

Ne biliyim akşam olunca şaşırdım yoksa öğlede yersin tabi ...???

Canım köftelerini ye bence çavdar ekmeği yerine karbonhidrat yerine protein al bence kaydirigubbakcemile5

canım ekmek yerine köfte ye demişsin ama hepsinden yemesi lazım, ekmeksiz karbonhidratsız diyet olmaz. vucudun ona da ihtiyacı var. hem de her öğünde. beyin sadece glikozu enerji olarak kullanabilir. bu da karbonhidratlardan karşılanıyor. ekmek yememek sağlıksız aslında. patates pilav ekmek bunlardan biri olmalı öğünlerde.

Ben hep az da olsa ekmek yerim yemekte, bilmeden doğru bişi yapıyormuşum :))

evet canım her besin grubundan almak gerekiyor. tebrik ederim. doğru bildiğimiz çok yanlış var aslında. mesela sadece meyveyle ara öğün yapmak yerine yanına bir parça protein alınabilir. çünkü meyvede basit şekerler var ve hemen kana karışıyor. kan şekerini hızlı bir şekilde yükseltiyor. bu defa pankreasımız insülün salgılıyor, kanımızdaki şeker karaciğere depolanıyor. hemen acıkıyoruz. sütle yenirse glisemik indeksi düşer.yani kana yavaş karışır. karıştıkça zaten vücut onu harcar. pankreasın çok fazla insülün salgılamasına gerek kalmaz. yorulmaz,hem de acıkmazsınız, kan şekeriniz stabil kalır.

avelon canım sen neden öğün atlıyorsun,aslında fırsat bulup sık sık ara öğün yapabilirsin, hatta yazdığına göre ana öğünleri bile atlamışsın dün. metabolizmanı yavaşlatır kilo alırsın. çok yoğunsan dışarıdaysan süt al ayran al,yanına bir avuç leblebi,fındık,k.kayısı koy. atıştır mutlaka. erzak deposu gibi benim çantam çok dışarıda olduğumdan. tavuk göğüslü bir tost yaptım kendime ,bugün öğle yemeğim yoktu, dengeli olsun diye yanına lahana salatası yaptım. kırmızı lahanayı rondoladım üzerine zeytinyağı limon tamamdır. 30dk vardı,yaptım ve yedim çok da dengeli oldu. böyle pratik şeyler yapabilirsin. protein karbonhidrat sebze her şey var.

simdi canım sen bıraz daha yenı sayılırsın abur cubura ceza vermen gerekıyor artı koçların ozellıkle yedıklerıne dıkkat etmesı gerekıyor yoksa onların cezası daha buyuk oluyor koçların cezası olmuyor dıye dusunmeyelım.cunku haftanın koçu olmak o hafta ornek ınsan olmaktır. oyuzden bu konularıa dıkkat etmenı rıca edıyorum. ayrıca bu haftayı dısıplın haftası sectım bıraz sıkı olucak opuyorum senı cok

Canım inan bu benim iyi halim. Ana öğün azlığımın en büyük sebebi, akşam yemeklerimle uyku saatim arasın çook uzun zaman farkı olmazsa yatamıyorum. Uyku düzenim bozuk olduğu için genelde geç kalkıyorum, 12 ye doğru kahvaltı yapıyorum. Ara öğün yiyince, yoğurt falan olsa da, bi sonraki öğün olarak 17 -18 arası yiyorum. Saat 3-4 de yatsam bile, hatta daha geç (bilinçsiz olarak böyle) 9 da falan yemek yiyemem yoksa midem rahatsız oluyor ve uyuyamıyorum (acıkırsam süt içiyorum) Böylelikle ana öğün kaçıyor.
Ara öğün azlığının sebebi ise acıkmayınca aklıma gelmiyor yemek yemek kolay kolay. Saat kurmayı ciddi ciddi düşünüyorum artık. Yoğun değilim canım, aksine çook bol zamanım: çalışmıyorum.
Toparlamak gerekirse ana öğün azlığı uyku düzenimden, ara öğün azlığı ise unutmamdan kaynaklanıyor canım. Ama eskiden öğle ve akşam yemek yiyen bana, kahvaltı ve öğle yemek düzeni süper geldi, metabolizma hızlandı. Çünkü güzel kilo veriyorum.
(mesala bugün geç kalktım 12 de kahvaltı (6 -7 zeytin, peynir, maydonoz, domates, 2 dilim ekmek) yaptım ara öğün olarak 1brdk süt içtim ve şu an bişi yicek durumda değilim)

Çeşit olaraktan da hala çok başarısızım ama baharla birlikte daha çok sebze yicem diye umuyorum.
ılgilendiğin için çok ama çok teşekkür ederim canım. Şeniz

(ben de kimya diye hatırladım chemescim ama son yazıların baya biyoloji bilgisi kokunca sorayım dedim :)) ) ıyi uykular

Son düzenleme:

köftelerini ayırmak bana saçma geldi ondan dedim kalori hesabı yaparak ayırdığını düşündüm o yüzden ekmek yerine madem köfte ye dedim... öncesinde ya da sonrasında da karbonhidratını alır protein + karbonhidrat aynı yerlerde sindirilmediğinden vücuda rahatsızlık verebilir bunu da göz önünde tutmak lazım diye düşünüyorum...

Son düzenleme:
170 boy 50.5 kılo

akannehirakannehir:lepi:

Merhaba burcuhayal,60-69 topiğinden dün transfer oldum buraya...

Ben cezaya takıldım..Yediklerine dikkat etmeyenlere ne cezalar veriyorsunuz..:tomato:

(Amanın hani bilelim de ona göre hareket edelim..eyvahedigeldismile)

Canım fruktoz insülini çok az miktarda salgılatır ve kan şekerini kademeli olarak yükseltir (gecikmeli olarak da geçer literatürde bilirsin) o yüzden şeker hastalarına belirli bir miktar meyve serbesttir. Sayısal değerler ile ilgili bilgi için özelden msj atabilirim istersen cnm opuyorumnanaktan

hoş geldın oncelıkle cezalarımızı haftanın koçu verıyor. genel cezalara bende bakıyorum.spor cezası ve ya tatlı yememe cezası mesela bı hafta tatlınyasagı gıbı ama kaçamaklara gore degısıyor.aa bu arada unutmadan çarşamba gunlerı kılo bıldırım gunumuz kılonu bana özel msjla atıyosun ben lısteyı olusturuyorum haftalık. onun dısında gun ıcınde neler yıyıp ıctıgımızı ne gıbı spor aktıvıtelerınde bulundugumuzu paylaşıyoruz.deneyımlerımızı paylasıyoruz bırbırımıze destek oluyoruz sonucta bırlıkten kuvet doğar demışler hadı kolay gelsın canım opuyorum.

Selam kızlar, bugün geç de olsa 30 dk lık sporumu yaptım. kaydirigubbakcemile2 Plates ve dambıl yaptım şekerler. 1 haftadır aksatmadan hergün spor yapıyorum :1closedeyes: zemuszemus

aveloncugum afferın valla tebrık edıyorum sporun ıcın canım benım

ben de bımden tartımı aldım hem acık renk hem de koyu rengını gordum sıyah daha guzeldı umarım dogru tartıyordur su an asırı sekılde doymus bı cıktım sankı dogru tartıyor gıbı ama hadı ınsallah :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…