chemes canım kolay gelsın bu hafta sana hıç acıma oldumu kaçamak yapanlara bu hafta dısplın haftası ılan edıyorum
Canım benim öğün düzenlerim hala çok kötü, yoğurt ve elmayı 2 ayrı öğün sayarsan toplamda 4 öğün yedim dün eyvahedigeldismile Ama inan bu iyi halim. Elimden geleni yapıyorum daha da düzeltmek için.Ne biliyim akşam olunca şaşırdım yoksa öğlede yersin tabi ...???
Son bi soru burcucum, ne kadar kiloyu ne kadar zamanda verdin :uhm:memnunum hayatım bıraz rahatsızlanmıstım bı donem o ara daha da zayıftım ama bıraz topladım sımdı ıyıym çok şükür
Ne biliyim akşam olunca şaşırdım yoksa öğlede yersin tabi ...???
Canım köftelerini ye bence çavdar ekmeği yerine karbonhidrat yerine protein al bence kaydirigubbakcemile5
Ben hep az da olsa ekmek yerim yemekte, bilmeden doğru bişi yapıyormuşum :))
Tekrardan teşekkürler paylaşımın için chemescim. olumunekankayizsmile Ne öğretmenisin canım?
sağolasın canım,yalnız ben biraz esnek bir koçum. az ve yanında proteinle ,sebzeyle yemek koşuluyla abur cubura ceza filan vermiyorum. çünkü kendim de yerim ne canım isterse. tabi dozunda. benim yüzümden kilo almasınlar dabende yasak yok çünkü, miktar kaçırırlarsa , öğün atlarlarsa acımam ama.
Ben hep az da olsa ekmek yerim yemekte, bilmeden doğru bişi yapıyormuşum :))
avelon canım sen neden öğün atlıyorsun,aslında fırsat bulup sık sık ara öğün yapabilirsin, hatta yazdığına göre ana öğünleri bile atlamışsın dün. metabolizmanı yavaşlatır kilo alırsın. çok yoğunsan dışarıdaysan süt al ayran al,yanına bir avuç leblebi,fındık,k.kayısı koy. atıştır mutlaka. erzak deposu gibi benim çantam çok dışarıda olduğumdan. tavuk göğüslü bir tost yaptım kendime ,bugün öğle yemeğim yoktu, dengeli olsun diye yanına lahana salatası yaptım. kırmızı lahanayı rondoladım üzerine zeytinyağı limon tamamdır. 30dk vardı,yaptım ve yedim çok da dengeli oldu. böyle pratik şeyler yapabilirsin. protein karbonhidrat sebze her şey var.
yaklasık 10 kılo falan verdım nısan dan bu yana
canım ekmek yerine köfte ye demişsin ama hepsinden yemesi lazım, ekmeksiz karbonhidratsız diyet olmaz. vucudun ona da ihtiyacı var. hem de her öğünde. beyin sadece glikozu enerji olarak kullanabilir. bu da karbonhidratlardan karşılanıyor. ekmek yememek sağlıksız aslında. patates pilav ekmek bunlardan biri olmalı öğünlerde.
170 boy 50.5 kılo
simdi canım sen bıraz daha yenı sayılırsın abur cubura ceza vermen gerekıyor artı koçların ozellıkle yedıklerıne dıkkat etmesı gerekıyor yoksa onların cezası daha buyuk oluyor koçların cezası olmuyor dıye dusunmeyelım.cunku haftanın koçu olmak o hafta ornek ınsan olmaktır. oyuzden bu konularıa dıkkat etmenı rıca edıyorum. ayrıca bu haftayı dısıplın haftası sectım bıraz sıkı olucak opuyorum senı cok
evet canım her besin grubundan almak gerekiyor. tebrik ederim. doğru bildiğimiz çok yanlış var aslında. mesela sadece meyveyle ara öğün yapmak yerine yanına bir parça protein alınabilir. çünkü meyvede basit şekerler var ve hemen kana karışıyor. kan şekerini hızlı bir şekilde yükseltiyor. bu defa pankreasımız insülün salgılıyor, kanımızdaki şeker karaciğere depolanıyor. hemen acıkıyoruz. sütle yenirse glisemik indeksi düşer.yani kana yavaş karışır. karıştıkça zaten vücut onu harcar. pankreasın çok fazla insülün salgılamasına gerek kalmaz. yorulmaz,hem de acıkmazsınız, kan şekeriniz stabil kalır.
akannehirakannehir:lepi:
Merhaba burcuhayal,60-69 topiğinden dün transfer oldum buraya...
Ben cezaya takıldım..Yediklerine dikkat etmeyenlere ne cezalar veriyorsunuz..:tomato:
(Amanın hani bilelim de ona göre hareket edelim..eyvahedigeldismile)
Tebrikler burcucum alkisalkisalkis, darısı başımıza opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?