50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Seni gidi kedicik seni sorucan kalorisini aşırıcan sonra di mi lavaşlı falan sempatiksalakcinni
yemezler kuzum aklinialirimsmile

En dip not: 1 adet = 85-90 kalori :)))))

canım yaa aksam yemegı yemeyecegım artık dısarıdaydık da ıste kem kum neyımmm lmaz: :tomato:

Hoşgeldin cimcimem , bizim %100 doğru tartıyor canım. Siyah çok leke oluyor diye sevmiyorum ben bayanssulusmile
Sizler sayesinde sporu böyle aksatmadan yapıyorum canım, iyi ki varsınız olumunekankayizsmile

hosbulduk canım ıyı barı canım valla sıyahını gordun mu pek hos gorunuyor sankı beyaza gore daha az tartacak gıbı hehe :)))

masallah masallah canım nazar degmesın ınsallah :)

hosbulduk canım ıyı barı canım valla sıyahını gordun mu pek hos gorunuyor sankı beyaza gore daha az tartacak gıbı hehe :)))

masallah masallah canım nazar degmesın ınsallah :)
:roflol: :roflol: Kız cadı, beni çok güldürüyorsun sen ya Şeniz olumunekankayizsmile (siyahını görmedim canım)

Az çıktığın için mi doğru yoksa çok çıktığın için mi? :uhm:

:roflol: :roflol: Kız cadı, beni çok güldürüyorsun sen ya Şeniz olumunekankayizsmile (siyahını görmedim canım)

gul tabıı kuzum yaa cok komıgımdır vesselam :tomato:

Az çıktığın için mi doğru yoksa çok çıktığın için mi? :uhm:

canım valla bence cok dogru tartıyor cunku sabah ac karnına ıhtıyacımı gıderdıkten sonra gogus dekoltelı halımle 51.2 cıkan ben karnım asırı asırı dolu olaraktan tam 52 cıktım dogrudur yanı demı dogru tartıyordur ama yarın sabah cıplak hatta cırılcıplak tartılacagım bakalım bu arada tahtada falan degıl dırekt beton uzerınde tartılın valla o bıle etkı edıyor :lepi:

Ohoooo hatun köfteyi götürmüş bile Hayırlı işler bol güneşler Şeniz

canımmm yaaaa bu konuyu kapatsak -tatlicadiarzu- :tomato: eyvahedigeldismile

Avelon evet canım onda yapıyorum ...
Demek sopayı hakeden benim...
Sekiz buçukta evden çıkıyorumdokuz iş başı.onda çay saati.
O arada evden çıkmadan bişiy yemeliyim ama ne...
Ben böle ara şeyleri bulamda çok zorlanıyorum...

Pzt kilolarımı bildiriyoruz...
Bende yeniyim banada bilgi verin...

canım annemde reaktif hipoglisemi var,doktoru ve diyetisyeni meyve şekerinin pankreası uyardığını ve proteinle alması gerektiğini, metabolik bozukluğu olmayanlarda da bunun böyle olduğunu söylemişlerdi,onların yalancısıyım yani yine aynı mantıkla karbonhidratların protein ve sebzeyle alınması gerektiğini söylediler yemeklerde.

canım benim ya yanlış düşünüyorsam söyle de,canının istediği bir şeyi az miktarda bir ara öğün olarak yemenin sakıncası yok diye düşünüyorum, diyet psikolaojisine girip psikolojik açlık çekmemek için gerekli bence. biraz önce ara öğün yaptım mesela, meyve yiyecektim, çok canım istedi petibör bisküvi yedim ,kalorisi bir kiviye eş değer olacak miktarda. abur cuburdur ama bence sakıncası yok. kastettiğim şey bu yanlış anlaşılmasın.

canım yaa aksam yemegı yemeyecegım artık dısarıdaydık da ıste kem kum neyımmm lmaz: :tomato:

sen diyeti bozdun herhalde canım, ama yine de akşam yemeği yemeni tavsiye ederim. bugün hava çok güzel, telafi için yürüyüş yaparsın, spor yaparsın.yemeyerek telafi etmeye çalışma,sabaha daha çok var bişey yemezsen açlık süren çok olur. gecenin bir vakti de acıkırsın mazallah,gece yarısı kalkıp atıştırmanı istemeyiz.en azından ara öğün gibi atıştır.

canımmm yaa oglen yememıstım kahvaltı yaptık (ıkı defa gıbı oldu ) bayaa bı sonra da bu cıg kofte ıste sımdı de o kadar doluyum kı hıc bı sey almıyor karnım ama bırazdan dısarı cıkacagız dısarıda yıne yemeyım de bı seyler ıceyım barıı ayyyyyy dıyet neyım hak getıre benı saymayın yaaa bu evde ne kadar zormus yahu dıkkat etmek (

Bu gün yediklerim ve içtiklerim:
Sabah:
Sirkeli ılık su

Bir saat sonra:
2 dilim börek
2 kupa şekersiz çay

Ara:
Çeyrek ayva

Öğlen:
Bir kase light sütlü nesfit

Ara1:

1/2 şişe sade soda
4 tane minik grisini

Ara2:

Bir fincan light sütlü tatlandırıcılı nescafe
5-6 tane fındık

Akşam:
1 tabak etli pırasa
1 dilim light ekmek
1 kupa şekersiz çay

evet canım biliyorum çok zor.aslında ailem çok sağlıklı beslenir, benim olmadığım zamanlarda yedikleri her şeyi kısıtlı sürede bana da tattırmaya çalışıyorlar gidince. kış ayları malum çok dışarı çıkma fırsatı olmuyor alıyorsun eli mahkum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…