Seni gidi kedicik seni sorucan kalorisini aşırıcan sonra di mi lavaşlı falan sempatiksalakcinni
yemezler kuzum aklinialirimsmile
En dip not: 1 adet = 85-90 kalori :)))))
:roflol: :roflol: Kız cadı, beni çok güldürüyorsun sen ya Şeniz olumunekankayizsmile (siyahını görmedim canım)hosbulduk canım ıyı barı canım valla sıyahını gordun mu pek hos gorunuyor sankı beyaza gore daha az tartacak gıbı hehe :)))
masallah masallah canım nazar degmesın ınsallah :)
aveloncugum afferın valla tebrık edıyorum sporun ıcın canım benım
ben de bımden tartımı aldım hem acık renk hem de koyu rengını gordum sıyah daha guzeldı umarım dogru tartıyordur su an asırı sekılde doymus bı cıktım sankı dogru tartıyor gıbı ama hadı ınsallah :)))
canım yaa aksam yemegı yemeyecegım artık dısarıdaydık da ıste kem kum neyımmmlmaz: :tomato:
:roflol: :roflol: Kız cadı, beni çok güldürüyorsun sen ya Şeniz olumunekankayizsmile (siyahını görmedim canım)
Az çıktığın için mi doğru yoksa çok çıktığın için mi? :uhm:
Ohoooo hatun köfteyi götürmüş bile Hayırlı işler bol güneşler Şeniz
Canım fruktoz insülini çok az miktarda salgılatır ve kan şekerini kademeli olarak yükseltir (gecikmeli olarak da geçer literatürde bilirsin) o yüzden şeker hastalarına belirli bir miktar meyve serbesttir. Sayısal değerler ile ilgili bilgi için özelden msj atabilirim istersen cnm opuyorumnanaktan
simdi canım sen bıraz daha yenı sayılırsın abur cubura ceza vermen gerekıyor artı koçların ozellıkle yedıklerıne dıkkat etmesı gerekıyor yoksa onların cezası daha buyuk oluyor koçların cezası olmuyor dıye dusunmeyelım.cunku haftanın koçu olmak o hafta ornek ınsan olmaktır. oyuzden bu konularıa dıkkat etmenı rıca edıyorum. ayrıca bu haftayı dısıplın haftası sectım bıraz sıkı olucak opuyorum senı cok
canım yaa aksam yemegı yemeyecegım artık dısarıdaydık da ıste kem kum neyımmmlmaz: :tomato:
kizlar prensesimi kaybettik
bebegim hayata tutunamadii
kizlar prensesimi kaybettik
bebegim hayata tutunamadii
canım benim,üzüldüm.Eminim sende çok kötü haldesindir şuan,seni anlayabiliyorum.ne diyelim bırakma kendini çok:1hug:
saoll canim inanamiorum inanmakta istemiorumm bebegimin gittiginee
canımmm yaa oglen yememıstım kahvaltı yaptık (ıkı defa gıbı oldu ) bayaa bı sonra da bu cıg kofte ıste sımdı de o kadar doluyum kı hıc bı sey almıyor karnım ama bırazdan dısarı cıkacagız dısarıda yıne yemeyım de bı seyler ıceyım barıı ayyyyyy dıyet neyım hak getıre benı saymayın yaaa bu evde ne kadar zormus yahu dıkkat etmek(
Ne yazacağımı bilemiyorum...
Sabırlar diliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?