kizlar prensesimi kaybettik
bebegim hayata tutunamadii
Doğum günün kutlu olsun scyllaa..Sağlıklı,uzun ömürler diliyorum..a.s.
scylla cım doğum günün kutlu olsun nice yaşlara inş
evet canım her besin grubundan almak gerekiyor. tebrik ederim. doğru bildiğimiz çok yanlış var aslında. mesela sadece meyveyle ara öğün yapmak yerine yanına bir parça protein alınabilir. çünkü meyvede basit şekerler var ve hemen kana karışıyor. kan şekerini hızlı bir şekilde yükseltiyor. bu defa pankreasımız insülün salgılıyor, kanımızdaki şeker karaciğere depolanıyor. hemen acıkıyoruz. sütle yenirse glisemik indeksi düşer.yani kana yavaş karışır. karıştıkça zaten vücut onu harcar. pankreasın çok fazla insülün salgılamasına gerek kalmaz. yorulmaz,hem de acıkmazsınız, kan şekeriniz stabil kalır.
kizlar prensesimi kaybettik
bebegim hayata tutunamadii
Ne garip oldu böyle
Çok sağolun canlarım:)
saat 9 itibariyle
8 minute abs
8 minute legs
8 minute bugs
yaptım. 1 lt su içtim
bugün öğlen misafirim gelecek o yüzden giremem nete bayanssulusmile
akşam 18;30 da voleybol maçımız var kendi aramızda takım kurduk 8-9 kiş bazen 12 kişi oluyoruz ama süper ter atıyoruz. 2-2,5 saat 5 set oynuyoruz.
sizi de beklerim. a.s.
Öyle ama sanki senelerdir tanışıyorum sizinle ... Çok kanım ısındı yahuuu ...opuyorumnanaktan seviyom sizi işte :kedi:
Ne garip oldu böyle
misafirler gelmeden şöyle bir evi temizledim süpürdüm kan ter içinde kaldım. (artık ne kadar pisse :)==)
onlara 3 çeşit yemek hazırladım cicili bicili ama fazla kalorili olduğundan hiç mi hiç abartmadım.
akşam voleybol maçına gittim, bol hareketliydi, süper ter attım ve maç sonrası yenilen takımın yenen takıma ısmarladığı pastadan 1 çatal dahi yemedim. oh be ne güzel bir gün oldu benim için çoook uzun zamandır böyle bir gün geçirmemiştim.
biz de seni seviyorum canım benimmmmm kaydirigubbakcemile3
bu arada doğum günün kutlu olsun canım eşinle ve sevdiklerinde mutlu mesut bir ömür geçirmen dileklerimle. nice yaşlara
misafirler gelmeden şöyle bir evi temizledim süpürdüm kan ter içinde kaldım. (artık ne kadar pisse :)==)
onlara 3 çeşit yemek hazırladım cicili bicili ama fazla kalorili olduğundan hiç mi hiç abartmadım.
akşam voleybol maçına gittim, bol hareketliydi, süper ter attım ve maç sonrası yenilen takımın yenen takıma ısmarladığı pastadan 1 çatal dahi yemedim. oh be ne güzel bir gün oldu benim için çoook uzun zamandır böyle bir gün geçirmemiştim.
xne güzel canım
güzel bir günün ardından insan yastığa başını koyunca o gece huzurla uyuyor
kaydirigubbakcemile5
canım ne kadar güzel,iradeli olduğun zaten 10.6 kilo vermenden belli oluyor,tebrikler.
kullanıcı panelindeki bölüme kopyaladığın tikırı yapıştırdınmı canım??
hmmm hayır,kullanıcı panelindeki hangi bölüme?
canım geç yazdım kusuru ma bakma profil düzenlemeden kilo çizelge bölümü var oraya kopyaladığın tkırı yapıştır
ah tatlım benimopuyorumnanaktan sağloasıncanıııımm teşekkür ederim,hemde çokopuyorumnanaktan sen olmasan günlerce uğraşırdım vallazemuszemus
herkese iyi geceler hepinizi öptüm Şeniz
allah rahatlık versin:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?