50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ne kadar güzel bir özet... tebrikler koç.

kizlar prensesimi kaybettik
bebegim hayata tutunamadii

başın sağolsun canım. sözün bittiği yer işte bu. ölüm. çok üzüldüm prensese

Ne garip oldu böyle

garip olan nedir tatlım

misafirler gelmeden şöyle bir evi temizledim süpürdüm kan ter içinde kaldım. (artık ne kadar pisse :)==)
onlara 3 çeşit yemek hazırladım cicili bicili ama fazla kalorili olduğundan hiç mi hiç abartmadım.
akşam voleybol maçına gittim, bol hareketliydi, süper ter attım ve maç sonrası yenilen takımın yenen takıma ısmarladığı pastadan 1 çatal dahi yemedim. oh be ne güzel bir gün oldu benim için çoook uzun zamandır böyle bir gün geçirmemiştim.

Öyle ama sanki senelerdir tanışıyorum sizinle ... Çok kanım ısındı yahuuu ...opuyorumnanaktan seviyom sizi işte :kedi:

biz de seni seviyorum canım benimmmmm kaydirigubbakcemile3

Ne garip oldu böyle

bu arada doğum günün kutlu olsun canım eşinle ve sevdiklerinde mutlu mesut bir ömür geçirmen dileklerimle. nice yaşlara

ne güzel canım
güzel bir günün ardından insan yastığa başını koyunca o gece huzurla uyuyor
kaydirigubbakcemile5

canım ne kadar güzel,iradeli olduğun zaten 10.6 kilo vermenden belli oluyor,tebrikler.

ne güzel canım
güzel bir günün ardından insan yastığa başını koyunca o gece huzurla uyuyor
kaydirigubbakcemile5
x

evet yarın erkenden kalkıp yollara düşecek olsamda inşallah bu gece huzurla uyurum (kızımda izin verirse) ki yarın gece uyuyamayacağımı düşünürsek en iyisi ben gidip yatıyım.

canım ne kadar güzel,iradeli olduğun zaten 10.6 kilo vermenden belli oluyor,tebrikler.

teşekkür ederim chemescim. 10,6 kilo bir anda verilmiş bir kilo değil. doğum öncesi pik yapan kilom doğumdan sonra 5-6 kilo kendiliğinden indiği içindir. yoksa benle bi alakası yok yani. ben diyet ve beslenme özürlüyüm accık. ya da özürlüydüm bundan sonra yediğime içtiğime dikkat edicem.

eşimle iddiaya girdik eğer şubat sonuna kadar 57 kiloya inemezsem arabanın anahtarını bırakıcam artık hiç kullanmayacağım. nereye gideceksem yürüyerek gidicem. işe de minibüsle (3 minübüsle 1 saat 45 dakikalık yolu) hatta kendileri artık nöbetin olduğunda 1 gün önceden gidersin orda kalırsın dedi ya. o derece veremeyeceğimden emin şubat sonuna kadar. ama onu şaşırtıcam ve bundan sonra sen istediğin yere yürüyerek gidebilirsin diyeceğim.

ben yatıyorum kızlar hepinizi öpüyorum tatlı rüyalar diliyorum

trufcum iyi geceler tatlı rüyalar... benimde gözümden uyku akıyor ama kitaplığımı düzenlemeden yatmamam lazım,ne çok kitabım varmış, ne çok karıştırmışım....düzenle düzenle bitmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…