50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım ,kahvaltıda lifli besinler ve protein almamışsın. börek neliydi?? ıspanaklı peynirliyse tamamdır, bir de ikincidilimi yiyeceğine yumurta filan yeseydin keşke.

benim bugünkü mönüm,
kahvaltı: 1 dlm kepekli ekmek,beyaz peynir,1sb süt,maydonoz,1/2 elma
ara1: 1/2 elma,1 büyük çb süt
öğle yemeği: ızgara tavukla, 2dlm kepekli ekmek,lahana salatası
ara 2:1 büyük çb süt,4 kayısı,2 ceviz
ara 3: 2 petibör bisküvi,1çb süt,5 fındık
akşam yemeği: ızgara tavuk, karnabahar yemeği,1dlm kepekli ekmek
ara 4: birazdan sporumu yapıcam sonra bakalım canım ne isteyecek

canım ,kahvaltıda lifli besinler ve protein almamışsın. börek neliydi?? ıspanaklı peynirliyse tamamdır, bir de ikincidilimi yiyeceğine yumurta filan yeseydin keşke.

Evet chemes tam üstüne bastınnnn..Börek ıspanaklı-peynirli idi...
2.dilimin fazla olduğunun farkındayım ama ben normalde her zaman kahvaltıda börek,simit vs...yemem.Ayda yılda bir.
Yarın itibari ile light ekmeğime geri dönücem söz...
opuyorumnanaktan

Chemes her ara öğününde süt var..Normal yağlı süt mü içiyorsun.Yoksa yarım yağlı ya da yağsız mı..:uhm:

sabah bı dılım kepğek ekmegı lor peynırı yedım. akşam üzeri makarna az bı tabakta corba ıctım aksamda portakal bı elma yedım

merhaba arkadaşlar ben bugün anneme gittim öğle yemeği falan yememiştim ama mecburen acil çıktım saat bir gibi neyse
annem ben oraadayken poğaça yaptı ben demedim anne yüreyi hissetti heralde ve ben olayı abarttım bu kadar diyeyimbilmiyorumkismile :tomato: :tomato:

ama akşamım bayaaa hafif bamya yemeği biraz suyu falan yarım dilim civarı ekmek bol yeşillik

sporunu yaptın mı canım, telafi etmek için bugün bir miktar daha fazla yapabilirsin. keşke abartmasaydın ,bir taneyle kalsaydın. şurda aylardır emek veriyoruz zayıflamak için, nefsine kapılıp bir anda çok yemeseydin. ben size öğün atlamayın derim, bak işte öğün atladın,gözün doymadı dimi sonra.. öğle yemeği yiyemediysen,bir meyveyle süt veya ayran,eti form filan atıştırsaydın. daha az yerdin poğaçadan.

ben de simite dayanamıyorum,çok seviyorum çıtır çıtır.ama bir simiti 4e bölüyorum çoğu zaman ,ara öğünlerde tüketiyorum. regl dönemim ,canım çok karbonhidrat istiyor, dün bir ara öğünümde yarısını yemişim:-( ama tabi iki ara öğün yapmam gerkirken bir ara öğün yaptım. diğer öğünün yerine saydım fazlasını.

sabah bı dılım kepğek ekmegı lor peynırı yedım. akşam üzeri makarna az bı tabakta corba ıctım aksamda portakal bı elma yedım

bu kadar mı?? 2 ara , zorlarsan bir de ana öğün çıkar burdan. canım bütün gün bunları yediysen çoook çok az. protein yok,sebze yok ana öğünlerde. öğle yemeğine ne oldu??

bugün sabahtan temizlik yaptım sadece spor yapamadım chemes canım ne dsen haklısın kaydirigubbakcemile yarın kesinlkle telafi ederim canım allahtan akşam öğünü değildibenneyaptımki

kizlar prensesimi kaybettik
bebegim hayata tutunamadii

canım benımmmmm yaa hıc kıyamam basın saolsun bıtanemmm :1hug:

evet canım yaa cok dogru valla bı de gecıcı bı sure geldıgım ıcın sureklı bı yerler dısarı cıkma olayları falan da oluyor o yuzden kacıyor ıpın ucu

bugun yedıklerımı yazsam o kadar sacma sapan kı ama aksam gercekten de hıc bı sey yıyemedım dısarda da yıne sadece bı seyler ıctım vereliniortak

aaahh ah,bilmezmiyim anne evi ve o abartmalarıkaydirigubbakcemile3 bende her seferinde bir tanecik yiyicem diye başlayıp bir tabaktan fazlasını yedikten sonraki vicdan azaplarına giriyorum yaa her seferinde. Amaaan olsun napalım,anne yemeği rejimin önüne geçiyo,iyide oluyo boşveryerimseniben

kaçkilosun canım,tartıldın mı bugün?? çizelgedeki kilonda mısın??

kaçkilosun canım,tartıldın mı bugün?? çizelgedeki kilonda mısın??

canım bugun tartı aldık ama ogleden sonrakı facıadan sonra tartıldım tam 52 cıktım ama degılımdır o kadar cok sısmıstım en son sabah ac karnına tartıldıgımda da 51.2 ıdım gecen carsamba 49.8

boyum da 1.57

hayat hıkayemı yazdım ıste bu kadar yarın sabah yıne tartılırım ınsallah :kaydirigubbakcemile5

kaydirigubbakcemile3 sağol canım uzun süredide gitmemiştim bu ara evden çıkmak istemiyorum özlemişim heralde genelde annem beni hep zorlar ye diye klasik anne modeli bu sefer hiç zorlamadı:ecrin_bebek:

gerçek kilon değildir o,sabah aç karına tartılırsın. vucut diyetten sonra yemeye başlayınca bir süre direnyior, seninkinin direnişi kırılmış canım almaya başladığına göre.eve gittiğim ilk hafta almadım kilo,sonraki hafta, tabi sporu bırakmamın da etkisi olmuştur,almaya başladım.

Çok takma kafana bence..
Ben de 15 tatilde yaklaşık 15 gün yurt dışındaydım..Gelsin sabah kahvaltıları,gitsin akşam yemekleri (yediklerimi yazsam dudağınız uçuklar).Dışarıdaykende malum domuz eti olayı,dadandık italyan restoranlara,makarna yedik durduk,arkasına mutlaka dondurma...zemuszemus
2 kilo aldım geldim buraya.Normal yemeğe başlayınca hemen 1,5 kg kadarını verdim.(yaklaşık 1 hafta içinde)

Yani şunu söylemek istiyorum kısa sürede alınan kilolar,biraz dikkatle kısa sürede verilebiliyor bence,çünkü yerleşik kilo haline dönüşmüyor..Bilemiyorum ne kadar burdasın ama normal rutinine dönünce kolaylıkla aldığın kiloları vereceğine inanıyorum...opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…