canım nasıl geçti doğumgünün? Kaçırdınmı bakalım ipin ucunu hee?
truf;11703100 [COLOR="DarkSlateBlue" .!.:bu arada doğum günün kutlu olsun canım eşinle ve sevdiklerinde mutlu mesut bir ömür geçirmen dileklerimle. nice yaşlara [/COLOR]
Birazcık kaçırdım, daha doğrusu pek bir sağlıksız beslendim, ama çok abartı bir şey yemedim.
canım ,dünü saymazsak nasıl gidiyor diyet,benim gayet iyi, bu sabah dayanamadım tartıldım ama söylemiycem kaç kilo verdiğimi,sürprizbu gidişle bu hafta seni geçicem, ona göre sporunu mu arttırırsın, diyet mönünde mi değişikliğe gidersin bilmem artık
gerçek kilon değildir o,sabah aç karına tartılırsın. vucut diyetten sonra yemeye başlayınca bir süre direnyior, seninkinin direnişi kırılmış canım almaya başladığına göre.eve gittiğim ilk hafta almadım kilo,sonraki hafta, tabi sporu bırakmamın da etkisi olmuştur,almaya başladım.
Çok takma kafana bence..
Ben de 15 tatilde yaklaşık 15 gün yurt dışındaydım..Gelsin sabah kahvaltıları,gitsin akşam yemekleri (yediklerimi yazsam dudağınız uçuklar).Dışarıdaykende malum domuz eti olayı,dadandık italyan restoranlara,makarna yedik durduk,arkasına mutlaka dondurma...zemuszemus
2 kilo aldım geldim buraya.Normal yemeğe başlayınca hemen 1,5 kg kadarını verdim.(yaklaşık 1 hafta içinde)
Yani şunu söylemek istiyorum kısa sürede alınan kilolar,biraz dikkatle kısa sürede verilebiliyor bence,çünkü yerleşik kilo haline dönüşmüyor..Bilemiyorum ne kadar burdasın ama normal rutinine dönünce kolaylıkla aldığın kiloları vereceğine inanıyorum...opuyorumnanaktan
gunaydın canlarım:)) ben de sımdı kalktım dırekt basına geldım daha kahvaltı neyım yok :))
kahvaltı
1 bardak yesıl cay
bol maydonoz
maydonoz saplarından su kaynayacak onu ıcecegım
yumurta salatası (yagsız tuzsuz lımonlu)
zeytın
peynır
olacak nasıldır ıyı mıdır? sunu ekle sunu cıkart dıyen varsa ya sımdı desın ya da sonsuza kadar sussun:))
gunaydın canlarım:)) ben de sımdı kalktım dırekt basına geldım daha kahvaltı neyım yok :))
kahvaltı
1 bardak yesıl cay
bol maydonoz
maydonoz saplarından su kaynayacak onu ıcecegım
yumurta salatası (yagsız tuzsuz lımonlu)
zeytın
peynır
olacak nasıldır ıyı mıdır? sunu ekle sunu cıkart dıyen varsa ya sımdı desın ya da sonsuza kadar sussun:))
ben kahvaltımı yaptım
2 dilim ekmek
7 zeytin 1 domates
1 tatlı kaşığı reçel
büyük bir parça peynir
canım karbonhidrat almamışsın bir tek, kalanı süper kepekli ekmek ekleyebilirsin az.
afiyet olsun canım,mönün güzel.
canlarım daha yapmadım yahuu soruyorum 1 dılım ekmek mı dıyosunuz sımdı tamamdır panık yok:)) ama bız de normal beyaz ekmek var olur demı napalım :))
yasencıgımmm vallaaaa bekledımmm yazsınlar ole gıdem de yeyım dedımmmm gunahımı alma kızzz:))
bugun cok guzel bır gun olacak cok ıddalıyım
cok guzel bı cızelge hazırladım (yemek dıyet cızelgesı degıl ama:) suprızzz bırazdan gosterecegımmmm resmını cekıp:))
sağol koçum opuyorumnanaktan
aradada maydonoz yerim limonlu
siz kahvaltıyı yapana kadar ben iki öğün yaptım,spor yaptım, temizlik günüm dip bucak, evimi topladım,halılarımı süpürdüm,fırçaladım kaldırdım. güne biraz geç mi başlıyorsunuz ne??
ara 1: 1çb süt,1/2 elma
yaaaa kıskandım kocum yasemcıgıme harıka dedı
kocum ben de lımon sıktım maydonozuma harıka degıl mı:=)))
annem de manava gıttı maydonoz ve lımon alacak o da harıka degıl mı kocum yaa:) bugun cok farklı hıssedıyorum kendımı valla yenı tartı bana yaradı bu carsamba bırıncı bellı:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?