50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım nasıl geçti doğumgünün? Kaçırdınmı bakalım ipin ucunu hee?

Birazcık kaçırdım, daha doğrusu pek bir sağlıksız beslendim, ama çok abartı bir şey yemedim.

truf;11703100 [COLOR="DarkSlateBlue" .!.:
bu arada doğum günün kutlu olsun canım eşinle ve sevdiklerinde mutlu mesut bir ömür geçirmen dileklerimle. nice yaşlara [/COLOR]

Çok sağol canım Şeniz

günaydın arkadaşlar,
kahvaltım,
2dlm kepekli ekmekle kaşarlı tost
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
2 k. kayısı
5 badem
bolca maydonoz-dereotu
yarım saat sonra pilates yapıcam,karın günü mü sırt günü mü yapsam bugün bilemedim. ben ikisini de yapayım en iyisi,tatilimi iyi değerlendireyim,sabah birini,akşam birini.
dün kaçamak yapanlar,tatil demek sağlıklı yaşamak demek bence,siz de bugün sporunuzu arttırın kaçamakları telafi edin.

Birazcık kaçırdım, daha doğrusu pek bir sağlıksız beslendim, ama çok abartı bir şey yemedim.

canım ,dünü saymazsak nasıl gidiyor diyet,benim gayet iyi, bu sabah dayanamadım tartıldım ama söylemiycem kaç kilo verdiğimi,sürpriz bu gidişle bu hafta seni geçicem, ona göre sporunu mu arttırırsın, diyet mönünde mi değişikliğe gidersin bilmem artık

Bebekim ben hala tartılmadığım için kilomu bilemiyorum ama sen zaten baya bir fark atmış durumdasın bana, bir de ben hala regl olmadım yahu
Bu hafta seni geçmek şöyle dursun kilo verebilsem iyi.

günaydın kızlar daha kahvaltı yapmadım büyük bir bardak suyumu içtim şimdi gidip kahvaltımı yapayım cokacimcoook

ınsallah canım yaaa tekrar dıkkat etme zamanı geldı de gecıyor vallaalsanaalsanasmile

ayyyy canım yaaaa ne kadar guzel yazmıssın oyle gel senı bı opeyım Şeniz

gunaydın canlarım:)) ben de sımdı kalktım dırekt basına geldım daha kahvaltı neyım yok :))

kahvaltı
1 bardak yesıl cay
bol maydonoz
maydonoz saplarından su kaynayacak onu ıcecegım
yumurta salatası (yagsız tuzsuz lımonlu)
zeytın
peynır

olacak nasıldır ıyı mıdır? sunu ekle sunu cıkart dıyen varsa ya sımdı desın ya da sonsuza kadar sussun:))

Son düzenleyen: Moderatör:

sustumbilmiyorumkismiledicem ama susamıyom 1 dilim ekmecik yiyeydin bariiiopuyorumnanaktan

canım karbonhidrat almamışsın bir tek, kalanı süper kepekli ekmek ekleyebilirsin az.

canlarım daha yapmadım yahuu soruyorum 1 dılım ekmek mı dıyosunuz sımdı tamamdır panık yok:)) ama bız de normal beyaz ekmek var olur demı napalım :))

yasencıgımmm vallaaaa bekledımmm yazsınlar ole gıdem de yeyım dedımmmm gunahımı alma kızzz:))

bugun cok guzel bır gun olacak cok ıddalıyım

cok guzel bı cızelge hazırladım (yemek dıyet cızelgesı degıl ama:) suprızzz bırazdan gosterecegımmmm resmını cekıp:))

siz kahvaltıyı yapana kadar ben iki öğün yaptım,spor yaptım, temizlik günüm dip bucak, evimi topladım,halılarımı süpürdüm,fırçaladım kaldırdım. güne biraz geç mi başlıyorsunuz ne??
ara 1: 1çb süt,1/2 elma

bekliyoruz bebeğim:hulya:

yaaaa kıskandım kocum yasemcıgıme harıka dedı

kocum ben de lımon sıktım maydonozuma harıka degıl mı:=)))

annem de manava gıttı maydonoz ve lımon alacak o da harıka degıl mı kocum yaa:) bugun cok farklı hıssedıyorum kendımı valla yenı tartı bana yaradı bu carsamba bırıncı bellı:))

canım prensese üzüldüm ya ben pek üzüntüye gelemiyorum vücudumun enerjisi çekiliyor sanki şimdi bile ayılamıyorum sanki
amaaaaa saat 2 civarı sporumu yaparım bugün steppr günüm kaydirigubbakcemile2

yavrum benim kıskanma öyle:roflol: :roflol:
ay sen beni öldürcen gülmekten ama bu hafta çekişme büyük olacak galiba
ama ben bu çekişmede yokum
standardımı bozmiiiimm 300 gr inşallh tabiii-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…