50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sempatiksalakcinni
kandıramazsın benii
ama ayıp etmişsin şimdi akrabalarına karşı oldumu hiç
insan hatır için yer bi tabak birinde bi tabak birinden şakkıdı

nası bellı nıyetı yok trufcum yok bırıncı bellı bu carsamba ama neysekı 3-4gunluk bı yarısma yoksa cok fena bu ıs yaaaalsanaalsanasmile

kım kımı saf dısı edecek gorusecegızzz laelaelaelaelae

sen onun bana özelden gönderdiği fotoğrafı bi görsen az bile yapıyorum kötükedihüso klava: :1ninca:

Ne gönderdi yahu noooluyo orda heyyyyy alsanaalsanasmile

ya aslında buraya ekleyıp kımse bakmasın bı truf baksın canı ceksın dıyecegım de olmayacak aklinialirimsmile o yuzden her gune bır foto kampanyası baslattım kaydirigubbakcemile3 trufcum yarınkı foton daha da super olacak canım benım gule gule ızle ızlemekle kalma ye emı sempatiksalakcinni delikafadulden

ben pek gıremedım kızlar bugun yaa tuvaletten cıkamadım soylemesı ayıp şu suyumu da tamamlayım yazacagım sabahtan berı bı seyler ıcıyorum yaa:)))

sağol canım inşallah bigün yerim ama özellikle bu hafta değil arşivimde dursun yinede

Ne gönderdi yahu noooluyo orda heyyyyy alsanaalsanasmile

kendisi açıkladı zaten ne yaptığını
ama bak nasıl baskı yapıyor yaaaaa :bbo:

ben pek gıremedım kızlar bugun yaa tuvaletten cıkamadım soylemesı ayıp şu suyumu da tamamlayım yazacagım sabahtan berı bı seyler ıcıyorum yaa:)))

yaa canım söylemesi ayıp 2 gündür bende de tık yok
hatta bugün magnesie calcinee diye bi ilaç içtik arkadaşla o üstünden yarım saat geçmeden çıktı. ama bende hala tık yok nasıl bir bünyem varsa artık

bu hafta göbecikleri tokuşturucaz yesacım. bana acccaaayyyiipp bi gaz veriyosun guclubacismile

sagol canim..

biraz muzik actim soyle,

kafami dagitayim dedim.

candan ercetinin yeni albumu guzellll

kasar peynir-ekmek- bitki cayi : buna karar verdim.

sebze meyve yokmu onlardan da ye
benim de ders çalışmam lazım ama ya nasıl başlayacağımı bilmiyorum hep gözümde büyüyo bilmiyorumkismile

sebze meyve yokmu onlardan da ye
benim de ders çalışmam lazım ama ya nasıl başlayacağımı bilmiyorum hep gözümde büyüyo bilmiyorumkismile

var canim,
ama cnm istemiyor k:-(

bugun canim hep kaorili seyler istiyor nedense;

kendimi tutunca da onlari yememek icin ac kaliyorum

sağol canım inşallah bigün yerim ama özellikle bu hafta değil arşivimde dursun yinede

kendisi açıkladı zaten ne yaptığını
ama bak nasıl baskı yapıyor yaaaaa :bbo:

canım ellerımle yaptım yeseydın yaa ayıp olmasın bana hem bı taneden bı sey olmazdelikafadulden

aynen canım benım yaaaaaaaaaaaa nasıl gaza geldım yaa su ıcmeyı bırakmıstım basladım yıne onun dısında da her bı sey ıcıyorum nasıl dıkkat edıyorum aksı gıbı sureklı bı seyler cıkıyor karsıma ama dırekt truf yazısı gelıyor gozumun onune kaydirigubbakcemile yok dıyorum sabret :dance::teytey:

yoldan çıkarıcaksın kızı, cezasını da sana vericem sonra

evet kocum yaaa bı gorsenız yaptıklarını kaydirigubbakcemile bence kılo bıldırımı yapınca normal kılosunun yarım kılo fazlası kabul edılsın ceza olarak :roflol: :roflol:

5 i biryerde cayi aldim kizlar dun.

ise yarar mi dersiniz..

odem atmaya yariyormus;
mate, kekik, yesil cay, funda , biri neydi yaaa ???

bugün çok yoruldum,dip köşe temizledim evimi. teyze oğlu geldi , dalga geçti üstüne,göbek ölçüsü benimle aynı,sinir oldum:-( bir de bu benim zayıflamış halim ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…