ayyyy canım yaaaa ne kadar guzel yazmıssın oyle gel senı bı opeyım Şeniz
canım dün az yemişsin ,bırak ana öğünleri, ara öğünleri bile atlamamak lazım,sebze yok mönünde,lif yok, sonra sindirim sistemi sorunları yaşarsın ona göre. akşam az da olsa yemen lazım. sabaha kadar zaten bişey yemiyorsun ,açlık süreni uzatırsan metabolizman yavaşlar.
Arkadaşlar son 1 haftadır böbreklerim ağrıyor aşırı sıvı tüketiminden olabilir mi bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Baharat ve tuz tüketimim oldukça az böbreği yoracak birşey yapmadığımı düşünüyorum sıvı tüketiminden başka
İkisi de ağrıyo
aynennn benimde
:1shok:
neden ki acaba??
saat 13 de bir bardak portakal suyu ve 2 kaşık yoğurt yedim...
leslie ile 3 mil yürüdüm.....
benimde midem çok ağrıyor.....talcid aldım geçmedi sizce ne yapabiliririm geçemesi için(((
saat 13 de bir bardak portakal suyu ve 2 kaşık yoğurt yedim...
leslie ile 3 mil yürüdüm.....
benimde midem çok ağrıyor.....talcid aldım geçmedi sizce ne yapabiliririm geçemesi için(((
Kızlar o böbrekleriniz değil bence kaslarınız böbrek ağrısına çok benzer, ben bir kere çok plastes yaptığım bir dönem böbrek ağrısı şikayetiyle doktora gitmiştim, doktor kas ağrısı böbreklerin sağlam dedi tahlil falan yaptıktan sonra. Normalde çalıştırmadığınız kaslarınız platesle çalıştığından ağrıması normal. Siz yine de bir dokta görünün tabi ama benim öyle olmuştu yani:)
kaç litre içiyordun ki canım,aşırısı zarar ama ,3-4 litre de bişey yapmaz zannetmiyorum, 5 günde bir damacana suyu bitiriyorum bana bişey olmadı.
canım öğün sayını arttırmışsın, çok güzel olmuş. sporunu da yapmışsın maşşallah, hakkını vermişsin, tebrikler
canım benimde bazen olur sporla birlikte terliyorsun ya işte o zaman oturup kalkmam bile problem oluyordu bende mısır püskülü ile çay içtim bir kaç gün birde belime şal sardım sıcaklık çok iyi geliyo
aynısını çok yaşadım canım geçmiş olsun canıma.s.
Kızlar o böbrekleriniz değil bence kaslarınız böbrek ağrısına çok benzer, ben bir kere çok plastes yaptığım bir dönem böbrek ağrısı şikayetiyle doktora gitmiştim, doktor kas ağrısı böbreklerin sağlam dedi tahlil falan yaptıktan sonra. Normalde çalıştırmadığınız kaslarınız platesle çalıştığından ağrıması normal. Siz yine de bir dokta görünün tabi ama benim öyle olmuştu yani:)
ezeli rakip ha
mesaj alındı canım
ayağımı kaydırmaya çalıştığın içi teşekkü ederim. birincilik koltuğundan turkbayragi
canım devamı gelecek o mesajların merak etme sen kaydirigubbakcemile3 her gun bı mesaj bı resım gondercem aklinialirimsmile
yaa pazar pazar akraba günü yapmışlar hayret bi şey haaa ama gitmemle gelmem bi oldu hiç bi şi de yemedim valla geldim geri elimde yeşil cayım bakınıyorummm boshayallersmile
kandıramazsın benii
ama ayıp etmişsin şimdi akrabalarına karşı oldumu hiç
insan hatır için yer bi tabak birinde bi tabak birinden şakkıdı
:) kötü niyet hissettim
birincilik koltuğu için çekişme tüm hızıyla sürüyor truf yesanın yemesi konusunda baskılarını sürdürerek karşı ataklara devam ediyor, yesa yı saf dışı etmeyi planlıyor...
Flash flash flash sayın seyirciler...
Evet simitlerim için yanlara çalışmıştım ondan olabilir mi yahuuu:1shok:
sen onun bana özelden gönderdiği fotoğrafı bi görsen az bile yapıyorum kötükedihüsoklava: :1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?