komplo planların işe yaramıyor yesacım sen trufun anlamına baksana
iç iç benimde suyum geldi bende içiyorum :içelim:
o zaman bende sana şunu söyleyim
nickimi değiştirirken guguzdumya önceden salladım truf yaptım
sonra anlamı ne diye google hazretlerine sorunca
bilinçaltıma nelerin işlediğini anladım
o kadar yani delikafadulden sırnaşık şey :tomato:
kızlar noluyoo yahuuuu duruma bak ben truf etkılensın dıye ugrasırken baska herkes su koy verdı yahuu :))))
kedinin aklına ciğer getirdin sözde disiplin haftası hıh :sinifsinif:
yok ya kimsenin su koy verdiği onlar birbirimizi gaza getirdiğimizi anlamışlardır
gerçekten disiplin haftası birbirimizi yoldan çıkarmamıza rağmen, kaçamak yok, cıs yok kötükedihüso
valla yok su carsamba sabahına kadar aklinialirimsmile
@grıbıncıgım bence kaldır canım ama ılla gostereyım dersen de trufucuguma ozel mesaj olarak at :roflol:
ben de 1 tane maden suyu ıctım kaydirigubbakcemile2
Merhaba herkese....ben deniz kilo verme azmiyle yanıp tutuşan bir kk üyesiyim..Aslında 60-69 kilo grubundaydım ama kilolar azalınca burada sizinle de paylaşımlarda bulunmak istedim...
herkese sağlıklı kilo vermeler dilerim...
hoşgeldin canım,iyi paylaşımlar,gitsin kilolar:sm_cool:
Merhaba herkese....ben deniz kilo verme azmiyle yanıp tutuşan bir kk üyesiyim..Aslında 60-69 kilo grubundaydım ama kilolar azalınca burada sizinle de paylaşımlarda bulunmak istedim...
abooooovvvvvvv doktor bune cokacimcoook
ula son sayfa şokuna girdim :jeyyar:yok yok valla bu iş dahada kızışacak bırakın ben bile coştumsempatiksalakcinnilülülülülülü
çok teşekkür edeirm..yalnız o trufflar ne oyle yaa...ben en çok kestanelisini severim..yani severDİM eskidenboshayallersmile
kaldırdım canım,bu kadar görüntü yeterli dimi?kaydirigubbakcemile3 trufcum sende görmüşsündür umarım,yoksa yesanın söylediğinimi yapsamCADIARZUkaydirigubbakcemile3a.s.
abooooovvvvvvv doktor bune cokacimcoook
ula son sayfa şokuna girdim :jeyyar:yok yok valla bu iş dahada kızışacak bırakın ben bile coştumsempatiksalakcinnilülülülülülü
Selam kızlar, yesa cadı seni, sen tüm gün neler neler yapmışsın böyle kaydirigubbakcemile Beni de ekle rakip listene aklinialirimsmile
bi uğraşayım kötükedihüsodedim şöyle ağız tadıyla sempatiksalakcinnikız sil bunuuusırnaşık şey,bak ben sildim dayanamadım acı çekmeye:roflol:. Herkes saldıracak şimdi,güme gidecek rejimler.Ben 2 sefer mutfağa gidip geldim bile şu arada:teselli:
sakın kızlar sakınlmaz: bi anlık bi haz için koyvermeyin kendinizi,değmez okadar kaloriye dimi amacokacimcoook trufun allahı gelse tutun kendinizi ,buradaki truften kastım budur
(daha fazla işkence çekmemek için kaldırdım)
trufcum sen alınma üzerineopuyorumnanaktan
valla yok su carsamba sabahına kadar aklinialirimsmile
@grıbıncıgım bence kaldır canım ama ılla gostereyım dersen de trufucuguma ozel mesaj olarak at :roflol:
ben de 1 tane maden suyu ıctım kaydirigubbakcemile2
kaldırdım canım,bu kadar görüntü yeterli dimi?kaydirigubbakcemile3 trufcum sende görmüşsündür umarım,yoksa yesanın söylediğinimi yapsamCADIARZUkaydirigubbakcemile3a.s.
çok teşekkür edeirm..yalnız o trufflar ne oyle yaa...ben en çok kestanelisini severim..yani severDİM eskidenboshayallersmile
Selam kızlar, yesa cadı seni, sen tüm gün neler neler yapmışsın böyle kaydirigubbakcemile Beni de ekle rakip listene aklinialirimsmile
bi tek gelip eliyle yedirmediği kaldı yasemincim kaydirigubbakcemile
Hoşgeldin arkadaşım a.s. , iyi dileklerin için teşekkürler kaydirigubbakcemile5
kız sil bunuuusırnaşık şey,bak ben sildim dayanamadım acı çekmeye:roflol:. Herkes saldıracak şimdi,güme gidecek rejimler.Ben 2 sefer mutfağa gidip geldim bile şu arada:teselli:
-tatlicadiarzu-
canımmm hosgeldın aramıza daım olman dılegıyleopuyorumnanaktan
ayy cınımmm ne guzel yazmıssın hepımız bır olalım ben bırıncı olayımmm :mymeka: :roflol: ayy umarım gormustur de canı da cekmıstır sımdı oturmus onları yıyoduralsanaalsanasmile saka saka yaaa kendıne gel yesa yaw fair play dedikklava: :mymeka:
oooo hosgeldın yasemcıgım valla ısler kızıstı ama bırıncı bellı benım gunum superdı valla trufcugumu sorarsan bı truf tutturmus gıdıyodu :roflol:
canım yarısa basladık carsamba sabahına kadar cok hırs ettım bırıncı olacagım -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?