50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kedinin aklına ciğer getirdin sözde disiplin haftası hıh :sinifsinif:

kızlar noluyoo yahuuuu duruma bak ben truf etkılensın dıye ugrasırken baska herkes su koy verdı yahuu :))))

merhabaaaa herekseee

saat 15 gib bir çay bardağı süt içtim.16 gibi çok az sütlü irmik tatlısı yedim.
saat 16.30 gibi akşam yemeğimi yedim. fırında brokoli karnıbahar garnitür yanında yoğurt bir kasede sulu köfte yedim....

saat 18.30 gibi leblebi kuru üzüm yedim biraz... halada midem ağrımaya devam ediyor o yüzden 2.defa spor yapamıcam...

kızlar noluyoo yahuuuu duruma bak ben truf etkılensın dıye ugrasırken baska herkes su koy verdı yahuu :))))

yok ya kimsenin su koy verdiği onlar birbirimizi gaza getirdiğimizi anlamışlardır

kedinin aklına ciğer getirdin sözde disiplin haftası hıh :sinifsinif:

gerçekten disiplin haftası birbirimizi yoldan çıkarmamıza rağmen, kaçamak yok, cıs yok kötükedihüso

sakın kızlar sakınlmaz: bi anlık bi haz için koyvermeyin kendinizi,değmez okadar kaloriye dimi amacokacimcoook trufun allahı gelse tutun kendinizi ,buradaki truften kastım budur
(daha fazla işkence çekmemek için kaldırdım)
trufcum sen alınma üzerineopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
yok ya kimsenin su koy verdiği onlar birbirimizi gaza getirdiğimizi anlamışlardır
gerçekten disiplin haftası birbirimizi yoldan çıkarmamıza rağmen, kaçamak yok, cıs yok kötükedihüso

valla yok su carsamba sabahına kadar aklinialirimsmile

@grıbıncıgım bence kaldır canım ama ılla gostereyım dersen de trufucuguma ozel mesaj olarak at :roflol:

ben de 1 tane maden suyu ıctım kaydirigubbakcemile2

Merhaba herkese....ben deniz kilo verme azmiyle yanıp tutuşan bir kk üyesiyim..Aslında 60-69 kilo grubundaydım ama kilolar azalınca burada sizinle de paylaşımlarda bulunmak istedim...
herkese sağlıklı kilo vermeler dilerim...

@grıbıncıgım bence kaldır canım ama ılla gostereyım dersen de trufucuguma ozel mesaj olarak at :roflol:

kaldırdım canım,bu kadar görüntü yeterli dimi?kaydirigubbakcemile3 trufcum sende görmüşsündür umarım,yoksa yesanın söylediğinimi yapsamCADIARZUkaydirigubbakcemile3a.s.

hoşgeldin canım,iyi paylaşımlar,gitsin kilolar:sm_cool:

Selam kızlar, yesa cadı seni, sen tüm gün neler neler yapmışsın böyle kaydirigubbakcemile Beni de ekle rakip listene aklinialirimsmile

Hoşgeldin arkadaşım a.s. , iyi dileklerin için teşekkürler kaydirigubbakcemile5

abooooovvvvvvv doktor bune cokacimcoook
ula son sayfa şokuna girdim :jeyyar:yok yok valla bu iş dahada kızışacak bırakın ben bile coştumsempatiksalakcinnilülülülülülü

kız sil bunuuusırnaşık şey,bak ben sildim dayanamadım acı çekmeye:roflol:. Herkes saldıracak şimdi,güme gidecek rejimler.Ben 2 sefer mutfağa gidip geldim bile şu arada:teselli:

-tatlicadiarzu-
canımmm hosgeldın aramıza daım olman dılegıyleopuyorumnanaktan

kaldırdım canım,bu kadar görüntü yeterli dimi?kaydirigubbakcemile3 trufcum sende görmüşsündür umarım,yoksa yesanın söylediğinimi yapsamCADIARZUkaydirigubbakcemile3a.s.

ayy cınımmm ne guzel yazmıssın hepımız bır olalım ben bırıncı olayımmm :mymeka: :roflol: ayy umarım gormustur de canı da cekmıstır sımdı oturmus onları yıyoduralsanaalsanasmile saka saka yaaa kendıne gel yesa yaw fair play dedik klava: :mymeka:

abooooovvvvvvv doktor bune cokacimcoook
ula son sayfa şokuna girdim :jeyyar:yok yok valla bu iş dahada kızışacak bırakın ben bile coştumsempatiksalakcinnilülülülülülü

oooo hosgeldın yasemcıgım valla ısler kızıstı ama bırıncı bellı benım gunum superdı valla trufcugumu sorarsan bı truf tutturmus gıdıyodu :roflol:

Selam kızlar, yesa cadı seni, sen tüm gün neler neler yapmışsın böyle kaydirigubbakcemile Beni de ekle rakip listene aklinialirimsmile

canım yarısa basladık carsamba sabahına kadar cok hırs ettım bırıncı olacagım -tatlicadiarzu-

kız sil bunuuusırnaşık şey,bak ben sildim dayanamadım acı çekmeye:roflol:. Herkes saldıracak şimdi,güme gidecek rejimler.Ben 2 sefer mutfağa gidip geldim bile şu arada:teselli:
bi uğraşayım kötükedihüsodedim şöyle ağız tadıyla sempatiksalakcinni

sorun yok canım alınmadım üzerime hiç bayanssulusmile

bana karşı başkalarını da kışkırtıyorsun haa aklinialirimsmile

hoşgeldin canım aramıza boshayallersmile

sende mi brütüs yasakkelime :çok üzgünüm: :a015: senağlama :1no2: benneyaptımki

çok teşekkür edeirm..yalnız o trufflar ne oyle yaa...ben en çok kestanelisini severim..yani severDİM eskidenboshayallersmile

yaa işte bana ne yaptıklarını görüyosun truflar, profiterollar havada uçuşuyo amaa yiyen yook

hoşgeldiiiin a.s.
olumunekankayizsmile

ah canım ya kıyamam gittiysen de su iç maydonoz ye marul ye dereotu ye tamammı tatlım

kıyasıya rekabet var
ben truf nedir bilmem hiçte yemedim öylesine seçtim nickimi
oturmuş truf yemek mi biraz önce marul maydonoz ve dereotu üçlüsünü indirdim mideme
evden getirmiştim
başka bişey yememm yemeyeceğimmmmmmmmm
zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…