50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ok
sabah
2 dilim keğek ekmegi
1 haslanmis yumuırta
3 fincan yesil cay
peynir, az helva 2-3 y.zeytin

ogle
kepekli tavuklu tost
limonlu gobek salata
1 bardak visne+elma suyu karisik

spordan sonra
yarim bardak sut
yarim acibadem kurabiyesi

az once de cok aciktim 1 dilim kepek ekmegi ile kasdar 1 bardak da 5ibiryerde cayi ictim

ödeminiz olduğunu nerden anlıyorsunuz?? benim öyle bir problemim olmadı şimdiye kadar,ondan merak ettim

su tutuyor vucudum,
karnim ve ayak bileklerimde sislik oluyor sanki benim..

ozellikle adet oncesi, adet donemi+ adetten sonraki 1-2 gun; bu da herayin7-8 gunune tekabul ediyor; sinir oluyorummm
akannehir

güzel olmuş mönün,gayet dengeli. sabah geç mi kalktın canım,kahvaltıyla öğle yemeği arası ara öğün yapmamışsın da?

yoldan çıkarıcaksın kızı, cezasını da sana vericem sonra

sayın koçum chemescim kim kimi yoldan çıkarıyor bilmiyorum yaniii

evet kocum yaaa bı gorsenız yaptıklarını kaydirigubbakcemile bence kılo bıldırımı yapınca normal kılosunun yarım kılo fazlası kabul edılsın ceza olarak :roflol: :roflol:

yok yaaa daha neler zor bela bi yarım kilo vericez onuda saymayacaksınız öylemi yok öyle oyunbozanlık. o halde senin hanene de 1 kilocuk yazalım. sen beni görsel olarak baştan çıkarmaya çalıştın bi kereee

bu hafta soyle yarim kilo vermis olsam;
ne guzel olurrrr

inşallah canım o cısları yememeye özen gösterirsen verirsin tatlımmm

bugünki mönüm:
kahvaltı:
2dlm kepekli ekmekle kaşarlı tost
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
2 k. kayısı
5 badem
bolca maydonoz-dereotu
ara1:1çb süt,1/2 elma
öğle yemeği;
2 yk bulgur pilavı
pırasa yemeği
ızgara tavuk
yoğurt
ara: 2 kayısı,iki badem,1çb süt
ara 3: 3 kayısı,5 badem,1 avuç leblebi,1çb süt
akşam yemeği: öğle ile aynı
spordan sonra da bir ara yaparım.

yesaaaaa; munzur seni..

sırnaşık şey

Canımmmm saka saka tamamdır fair play :lepi:

şike yok kızlar,birbirinizi yoldan çıkartmaya çalışmayın, bu hafta disiplin haftası ona göre

tamamdır kocum emır buyuk yerden bilmiyorumkismile

Son düzenleyen: Moderatör:
ben de ıctıklerımı yazayım barı -tatlicadiarzu-

2 bardak yesıl cay
2 bardak maydonoz suyu
2 bardak detox ıcecegı (elma,lımon,taranfıl,tarcın,karabıber)
2 lıtre su

trufcum sen kac lıtre ıctın eger 2bucuk ıse ben de yarım daha ıceyım yok 2 ıse daha ıcmıcem :roflol:

canım henüz 1 lt içtim su istedim hemen gelir inşallah 1,5 litre daha içerim bugün nöbetteyim ya fazla içemiyorum
bu arada sen zaten 2,5 litre içmişsin sıvı gıda bence daha fazla içme susarsan iç
bu kadar sıvı tükettiğine göre wcden yazıyorsundur mesajları sempatiksalakcinni

canım sayamadım yaa kac kere gıttıgımı kaydirigubbakcemile3 ama gunumun yarısı orda gecmıs olabılır alsanaalsanasmile o zaman bende yarım daha ıceyım de 2.5 olsun sempatiksalakcinni canım bı de resım neyım gondermıyecegım de senın dayanamadıgın boyle cooookk sevdıgın yıyecekler ney :roflol: :roflol:

oooo süpersin yaa yesamalkisalkisalkis ben senin bu içtiklerin 2 günde anca içiyorum. benşm sıvıyla aram iyi değil,varsa yoksa yemek :mymeka:

bende raporumu vereyim artıkınyerimseniben
Sabah 2 dilim kepekli ekmek 3 dilim salam 1 dilim peynir ve 4-5 zeytin 1 bardak çay
arada 1 fincan neskafe
öğle yemeği yok çünkü kahvaltımı zaten 1gibi yaptımkaydirigubbakcemile3
Akşam 1 kase çorba ve brokoli salatası
ama henüz 1 lt bile su içmedim,unutuyorum yaa:
oklava:

iç iç benimde suyum geldi bende içiyorum :içelim:

o zaman bende sana şunu söyleyim
nickimi değiştirirken guguzdumya önceden salladım truf yaptım
sonra anlamı ne diye google hazretlerine sorunca
bilinçaltıma nelerin işlediğini anladım
o kadar yani
delikafadulden sırnaşık şey :tomato:

oooo süpersin yaa yesamalkisalkisalkis ben senin bu içtiklerin 2 günde anca içiyorum. benşm sıvıyla aram iyi değil,varsa yoksa yemek :mymeka:

saolasın canım benım valla trufla yarısa gırdık de ondan topladım bugun kendımı alsanaalsanasmile senın de menun guzelmıs valla zemuszemus

aaaa supermıs canım yaaaa kaydirigubbakcemile3 o zaman sabahkı foto tam ısabet haa şakkıdı ıcelım guzelleselım valla canım yaa:içelim: ama ayaklarım agrıdı benım tuvalete gıt gel bı de bugun spor yapmadım ama temızlık neyım yaptım sayılır umarım yarın sabah yapacagım ınsallah sempatiksalakcinni

ay şimdi ben de merak ettim de baktım, resimleri çıktı o top çikotalar, ay çok fena, nasıl canım istedi anlatamam, ben yarın havuçlu cezerye falan yapayım bari:)cokacimcoook

ay şimdi ben de merak ettim de baktım, resimleri çıktı o top çikotalar, ay çok fena, nasıl canım istedi anlatamam, ben yarın havuçlu cezerye falan yapayım bari:)cokacimcoook

canım yaaaaa senı degıl trufu etkılemesı lazım amaa kaydirigubbakcemile3 :roflol:

sen yap senin mazeretin olabilir

canım yaaaaa senı degıl trufu etkılemesı lazım amaa kaydirigubbakcemile3 :roflol:

komplo planların işe yaramıyor yesacım sen trufun anlamına baksana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…