50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende inşallah havalar biraz ısınınca statta yürüyüşe başlıcam o zaman daha kolay veririm kilolarıkaydirigubbakcemile

menün güzelde öğün atlaman ve araları yapmaman kötü olmuş
haberin olsun burcucum bu haftayı disiplin haftası ilan etti kötükedihüso
valla kaymakçı ben bile bu hafta bi tane cıs yemedim. gamyoncuiremsu yani perşembeden beridir yemedim
bu hafta yarış kızıştı :roflol:

ayy evet canim okudum burcunun mesajini.

napicaz bilmemmm..

benim de isler dersler yogun; sebze yemekleri falan pisirmeye, maydonozlari yikayip ayiklamaya bile vaktim yok :-(((

ahh annecimin yaninda olsaydim :-((((

ben yemeğe gidiyorum kendime özel ıspanak getirdim evden onu yiyicem vallahi başka bişey yemem beni çıkartamazlar yoldan

@yasemcıgıme cok ıyıymıs canım benım kolay gelsın gorusuruzz opuyorummm

@peppermintcıme ve de ezeli rakibim trufcuguma:))
haydı gorusuruz canlar peppercıgım sen yeme de trufcum sana hersey mubah yıyebılırsın canım :)) gonderdıgım mesajı da umarım almıssındır :))

canım dün az yemişsin ,bırak ana öğünleri, ara öğünleri bile atlamamak lazım,sebze yok mönünde,lif yok, sonra sindirim sistemi sorunları yaşarsın ona göre. akşam az da olsa yemen lazım. sabaha kadar zaten bişey yemiyorsun ,açlık süreni uzatırsan metabolizman yavaşlar.

ezeli rakip ha
mesaj alındı canım
ayağımı kaydırmaya çalıştığın içi teşekkü ederim. birincilik koltuğundan turkbayragi

selam fıstıklar......

sabah 9.30 gibi kalktım.kuru üzüm ve leblebi yedim biraz.11.00 -11.30 gibi kahvaltı yaptım. 2 kızarmış ekmek yeşillik,peynir zeytin,ezme yedim.....birazdanda sporumu yapacam

simdi yine derse donmem lazim kizlar..

haa bu arada,
sensewitc canim, dun aktara gittim, hint yagi almaya,
uzerinde gida olarak alinmaz diyordu geri biraktim;
senin ictigin hint yagi farkli mi ki caba????

cnm Oleum Ricini olan başka çeşitleri de var sadece haricen kullanılan ...

Kızlar günaydınnn valla ne yazmışsınız dün akşam da giremedim valla son 2-3 sf yı okuyabildim anca ..

dünkü yediklerimi yazıyim

20.02.2010

07:00 1 incir 1 bardak ılık su

09.00 çeyrek gevrek beyaz peynir & yeşil çay

10:40 15X 3 yarım mekik
30 X 5 90 derece bacak çek bırak
10 X 3 bacak fırlat
20 X 4 (sağ sol ayak 2 şer set bacak indirme kaldırma – simitler için)

11:40 Leslie ile 3 mil fast yürüdüm

12:30 10 gr. Çikolata (spor sonrası kan şekerini dengelemek için)
100-150 ml. Light süt ( spor sonrası protein ihtiyacı – kas onarımı için)

12:40 1 kaseden az pırasa yemeğin 1 kase y.yağlı yoğurt

13:30 1 bardak yeşil çay & 3 kuru kayısı 

15:15 az light süt ile şekersiz neskafe ve 5-10 gr. cıs  1 lokma simit

16:00 1 şişe soda

17:15 Yarım kase mercimek çorbası
1-2 kaşık pırasa
4-5 kaşık yoğurt

20:00 1 kesme şeker

21:30 bolca maydonoz ve 1 brdk maydonoz suyu

23:30 1 brdk neskafe şekersiz 1 etiform yulaflı bisküvi

00:30 iç bacak 40 X 2
mide 15 X 5
alt karın 30 X 6
tüm karn 10 X 6

Ilık suyumu içip yattım

Toplam 1.5-2 lt su ve vitaminimi içtim...

Sabah ilk kaltığımda bir ceviz 4-5 kuru üzüm yedim.
Kahvaltıda da 2.5 dilim ekmek, salça, kaşar peyniri ve 3-4 zeytin, yarım domates yedim.
Arada 3 kare bitter çikolata yedim.

Arkadaşlar son 1 haftadır böbreklerim ağrıyor aşırı sıvı tüketiminden olabilir mi bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

Baharat ve tuz tüketimim oldukça az böbreği yoracak birşey yapmadığımı düşünüyorum sıvı tüketiminden başka

İkisi de ağrıyo

canım öğün sayını arttırmışsın, çok güzel olmuş. sporunu da yapmışsın maşşallah, hakkını vermişsin, tebrikler

kaç litre içiyordun ki canım,aşırısı zarar ama ,3-4 litre de bişey yapmaz zannetmiyorum, 5 günde bir damacana suyu bitiriyorum bana bişey olmadı.

canım bi doktora görünsen daha iyi olur
vitamin kullanıyomuydun yine önceki günlerde o yormuş olabilir belki

Merhaba kızlaarrhihoyyyt herkese güzel pazarlar..
yeni kalktım sayılır.Şimdi sirkeli suyumu içip biraz iş yapıcam. Görüşürüz sonra,uğrıcam yine.Öptüm herkesiopuyorumnanaktan
.

canım benimde bazen olur sporla birlikte terliyorsun ya işte o zaman oturup kalkmam bile problem oluyordu bende mısır püskülü ile çay içtim bir kaç gün birde belime şal sardım sıcaklık çok iyi geliyo
aynısını çok yaşadım canım geçmiş olsun canıma.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…