50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bana karşı başkalarını da kışkırtıyorsun haa aklinialirimsmile

yaa işte bana ne yaptıklarını görüyosun truflar, profiterollar havada uçuşuyo amaa yiyen yook

anammm masallah canım yaa valla ıse yaramıyor ama bugun boyle ıse yaramadı bunun bı de yarını var salısı var off yaa ne kadar cok gun var ben nasıl dayancam yaaww eyvahedigeldismile kaydirigubbakcemile3

canım bı de spor hareket neyım yaptın mı sen bugun yaa:))

Maşallah rekabet çok yoğun bi şekilde devam ediyor. Yasemincim biz de ne yapsak da geride kalmasak :uhm: Su içmekle yetiniyorum şimdilik :içelim:

bugün nöbetçiyim canım
wc için 3 kere üst kata ve dinlenme odasına gidip gelmek dışında pek fazla aktivite yok ha bide bi ara tavla oynadım ama o aktiviteden sayılmaz sanırsam

şurda çarşambaya ne kaldıki dayanırsın yesacım
çarşafa dolanmayalım sakın

hoşbuldum....opuyorumnanaktan
trufmuuuu,o da neki??? hiç bilmiyorum bak:1no2:
Ben de bilmeseydm keşke...:gitme:

Maşallah rekabet çok yoğun bi şekilde devam ediyor. Yasemincim biz de ne yapsak da geride kalmasak :uhm: Su içmekle yetiniyorum şimdilik :içelim:
ben galiba rekabete başladım bugün bana neler dedi valla
bugün hasta ziyaretine yürüyerek gidip geldim orada öğle yemeğimide yedim makarna ama çok az
2 bardak çay içtim
eve geldim hemen sporumu yaptım 400 tane ip atladım
dımbıl çalıştım bugün 3 çarpı 20 10 şınavkaydirigubbakcemile2
:lepi:

Maşllah kızlar siz ne kdr kalabalıksınız böyle ayy çok mutlu oldum ya böyle olması çok güzel..
Forum kullanmayan beni bile bağladılar buraya buardaki güzel arkadaşlar olumunekankayizsmile

Trufa özel mesajla sabotajı okuduktan sonra sana yaptıklarına şükretmek gerek Şeniz Maşallahın varmış canım. Ben dün akşam çook abarttım yemeği mafoldumben Bugün de çok düzensizdi beslenmem :gitme: Spor da yapmadım, keyfim yok pek. Ama burayı okuduktan sonra geç de olsa bugün de sporumu yapacağım. Fire vermek istemiyorum spordan. (ben de makarna yedim canım, yağsız, peynirli maydonuzlu)
Dımbılların ağırlıkları ne kadar canımcım?

ay bayıldım vallahi çok güzel hepiniziopuyorumnanaktan

ben pilates yapıcam ama bir türlü açılmıyo video sayfası kastı mı var bana nedir..eyvahedigeldismile

ay bayıldım vallahi çok güzel hepiniziopuyorumnanaktan

ben pilates yapıcam ama bir türlü açılmıyo video sayfası kastı mı var bana nedir..eyvahedigeldismile
Burda da çoğu kişi plates yapıyor canım, pes etme, elbet açılır o sayfa kaydirigubbakcemile5 Plates dışında kendin ekstra esneme hareketleri de çalışabilirsin kaydirigubbakcemile2

haklısın canınım
hemen düzelt keyfini kendine gel bakyım yoksa bizim kızlar bizi siler süpürür yoksa
benim kullandığım 5 kilo
bitane daha var o sanırım 2 kilo ama onu kaldırmıştım çıkarayım bariii:uhm:

Düzeltcem canım, inş prensescim de düzelir, aklım onda, dünden beri girmedi foruma.
5 kilo kesinlikle çok yanlış canım benim, kaslarını şişirir ve aniden 5 kiloyla 3x20 zarar bile verir sana. lmaz: Dambıla başlamadan önce çok araştırmıştım 2 ile 1 arasında kalmıştım. 1 i seçtim ama belki 2 ye geçerim ben de. Az ağırlık çok sayıda yapınca sıkılaştırıyor. Çok ağırlık şişiriyor.

CADIARZUofff evde varken yapayım demiştim inşallh bişey olmaz eyvahedigeldismilegöğüs bölgesinin toplanması gerek koldaki sarkmalarımda var ay bende ne çok problem var yaaa birde yazmadıklarımlaelaelaelaelae

CADIARZUofff evde varken yapayım demiştim inşallh bişey olmaz eyvahedigeldismilegöğüs bölgesinin toplanması gerek koldaki sarkmalarımda var ay bende ne çok problem var yaaa birde yazmadıklarımlaelaelaelaelae

Bi seferden bişi olmaz yasemincim, herkesde var bi sürü problem yanlız değilsin :1hug: Bi ara sana dambılla yapabileceğin hareketleri anlatırım canım.

Bi seferden bişi olmaz yasemincim, herkesde var bi sürü problem yanlız değilsin :1hug: Bi ara sana dambılla yapabileceğin hareketleri anlatırım canım.
tamam canım şnavda etkili bir yöntemdir inşallah şınav için 15 gün uğraştım daha tam bile yapmıyorum aslında arada löp diye çöküyorumsempatiksalakcinni

400 ipmii
tamam canım şnavda etkili bir yöntemdir inşallah şınav için 15 gün uğraştım daha tam bile yapmıyorum aslında arada löp diye çöküyorumsempatiksalakcinni

iyisin yine bence çünkü ben hala dzlerim yerde yapabiliyorum eyvahedigeldismile

2 bardak suyum kaldı içecek sadece hemen bitirmem lazım onuda
yoksa gece boyu tuvalete taşınıyorum
bugün toplamda 2,5 lt su içtim
emzirirken 3lt su içen ben emzirmeyi keseli hiç bu kadar su içmemişim yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…