50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aynen chemesim ama burası bana inanılmaz güç verdi hayata bakışımda büyük fark var sporuda senin gibi asla bıralmıyacağım allahım izin verdiği sürece sloganım gencim güzelim ve güzel kalacağımbayanssulusmile

iyi akşamlar kızlarrr:)))
60-69 topiğinden bi misafiriniz daha var kaydirigubbakcemile3 artık burdan dewam etmek istiyorum bende.....
Hoşgeldin kaydirigubbakcemile3
kızlar benim nasıl göründüğüme bi bakın bu benim kilo verme serüvenimi anlattığım topiğim

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-basari-oykuleri/348723-evcadisinin-kilo-verme-seruveni.html
Canım ben daha bi kaç gün önce bakmıştım, nasıl hatırlamadım yahu. Fotolara bakmaktan yazıyı okuyamıyorum ki kafamçokkarıştı Maşallah arkadaşım. Çok güzel fiziğin var opuyorumnanaktan Yerinde olsam hiiiiç zayıflamaya çalışmazdım. Benim önerim şöyle canım: Kilonu koru, spora devam (özellikle kol kısmına yönelik) kaydirigubbakcemile5 Darısı başımıza :lepi:

saol cnm hoş buldum kaydirigubbakcemile5

ahh ahh eskiden 46 47 en son 48 idim incecik etekler belimden düşerdi
çok zariftim yani o günlere dönmek istiyorum haa bir de bebiş isityorum hayırlısıyla o yüzden şimdi zayıflayayaım ilerde nasıl olsa fazlasıyla yine alıcam

canım maşşallah ne güzel vermişsin, belin de incecik.

teşekkür ederim canım ...inşallah yağlarımdan kısa zamanda kurtulurumohaoldumsmile

inş. canım saol opuyorumnanaktan hasretine dayanamadım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 tası tarağı topladım geldim :roflol:

iyi etmişsin canım benim....iyi ki geldin...olumunekankayizsmile

kesin ekle canım benim eşimin en sevdiği hareket 15 günde farkı fazlasıyla görürsünkaydirigubbakcemile5

şu oklava hareketini biraz açarmısın canım

ben de 48 ile hamile kalmıştım ama hamilelikte çok dikkat etmek gerekiyormuş. bak görüyorsun halimi. kızım 2 yaşında bu arada

anladım canım gönlünce olur umarım :ecrin_bebek: opuyorumnanaktan
bende bi 55 olaymda bakalım belkii çıtayı yükseltirim alçaltırım mı desem ki :roflol: :roflol:
bende ewlenmeden önce istediğim kiloya gelip oturtmak istiyom eyvahedigeldismile

canım çooook teşekkür ederim...göbeğim var benim daha..bide hamilelik esnasında yağlar oluşuyo ya ben şimdi hepsinden kurtulmak istiyorum ki hamile kaldğım zaman sorun yaşamıyim diye..yalnız kol kısmına ben de takıldım..kollarıma ufak ağırlıkla çalışsam yanlış bişi yapmış olmam dimi ya..bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…