kızlar benim nasıl göründüğüme bi bakın bu benim kilo verme serüvenimi anlattığım topiğim
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-basari-oykuleri/348723-evcadisinin-kilo-verme-seruveni.html
gülüm hoşgeldnn......inşallah çabuk çabuk kurtulcaz kalanlardan da...:hulya:
chemesim o zamn oklava tam sana göre ona fazla önem verbence benimde 73 belim göbek dha fazla bende:bbo:
bizim ailede de çok genetik rahatsızlık var, ben de ondan korkuyorum zaten.çocuk doğurmadım ,yaşım da genç kocaman göbeğim var ama,kendime yakıştıramıyorum hiç. karar verdim, sporu bırakmayacağım bir daha, göbek de gidicek. yaz gelsin, deniz mevsimi gelsin, yüzmeye yürüyüşe de başlarım. büyük planlarım var
linguist boy kaç
iyi akşamlar kızlarrr:)))
60-69 topiğinden bi misafiriniz daha var kaydirigubbakcemile3 artık burdan dewam etmek istiyorum bende.....
kesin ekle canım benim eşimin en sevdiği hareket 15 günde farkı fazlasıyla görürsünkaydirigubbakcemile5pilatesimi yaptıktan sonra ,hem ısınmış olurum ,sonuna da o hareketi ekleyeyim bari.sağol canım.
hoşgeldin canım, gittikçe kalabalıklaşıyoruz, ne güzel
Hoşgeldin kaydirigubbakcemile3iyi akşamlar kızlarrr:)))
60-69 topiğinden bi misafiriniz daha var kaydirigubbakcemile3 artık burdan dewam etmek istiyorum bende.....
Canım ben daha bi kaç gün önce bakmıştım, nasıl hatırlamadım yahu. Fotolara bakmaktan yazıyı okuyamıyorum ki kafamçokkarıştı Maşallah arkadaşım.kızlar benim nasıl göründüğüme bi bakın bu benim kilo verme serüvenimi anlattığım topiğim
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-basari-oykuleri/348723-evcadisinin-kilo-verme-seruveni.html
linguistcim bnm boy 160 kilo en son 52 idi şimdi kaç bilmiyorum
Hoşgeldin kaydirigubbakcemile3
Canım ben daha bi kaç gün önce bakmıştım, nasıl hatırlamadım yahu. Fotolara bakmaktan yazıyı okuyamıyorum ki kafamçokkarıştı Maşallah arkadaşım.Çok güzel fiziğin var opuyorumnanaktan Yerinde olsam hiiiiç zayıflamaya çalışmazdım. Benim önerim şöyle canım: Kilonu koru, spora devam (özellikle kol kısmına yönelik) kaydirigubbakcemile5 Darısı başımıza :lepi:
canım maşşallah ne güzel vermişsin, belin de incecik.
inş. canım saol opuyorumnanaktan hasretine dayanamadım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 tası tarağı topladım geldim :roflol:
Valla canım alt komşunun sabrına güveniyorsan dene ve gör hihoyyytkorkutma kızı aklinialirimsmilelmaz:
Valla apartmanı inlettiğinden kuşkum yok :roflol: :dance: Canımcım ayakkabı olayını vurguluyorum, zararlarını saydırtma bana :mymeka:
evet nasıl bişemiş bakayım ilk olarak ayakkabıya yanlış bişeyde almiiiimşakkıdı
kesin ekle canım benim eşimin en sevdiği hareket 15 günde farkı fazlasıyla görürsünkaydirigubbakcemile5
ahh ahh eskiden 46 47 en son 48 idim incecik etekler belimden düşerdi
çok zariftim yani o günlere dönmek istiyorum haa bir de bebiş isityorum hayırlısıyla o yüzden şimdi zayıflayayaım ilerde nasıl olsa fazlasıyla yine alıcam
ahh ahh eskiden 46 47 en son 48 idim incecik etekler belimden düşerdi
çok zariftim yani o günlere dönmek istiyorum haa bir de bebiş isityorum hayırlısıyla o yüzden şimdi zayıflayayaım ilerde nasıl olsa fazlasıyla yine alıcam
Hoşgeldin kaydirigubbakcemile3
Canım ben daha bi kaç gün önce bakmıştım, nasıl hatırlamadım yahu. Fotolara bakmaktan yazıyı okuyamıyorum ki kafamçokkarıştı Maşallah arkadaşım.Çok güzel fiziğin var opuyorumnanaktan Yerinde olsam hiiiiç zayıflamaya çalışmazdım. Benim önerim şöyle canım: Kilonu koru, spora devam (özellikle kol kısmına yönelik) kaydirigubbakcemile5 Darısı başımıza :lepi:
saol cnm hoş buldum kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?