kilo iyi bir şey değil sağlık için.önemli olan yağ yüzdesi ve nerelerde toplandığı, karın bölgesindeki yağlanma tehlikeli,iç organları sarıyor,baskılıyor. şu göbeğim gitse,başka bişey istemem ben,kilo da çok önemli değil.
Hergün buraya kaç şınav çektiğimi yazacağım, rakibinim aklinialirimsmile Yasemincim hep aklımda: sizin altta oturan yok sanırım canım, benim tepemde 400 ip atlarsan bozuşuruz kaydirigubbakcemile3
Canım tabi dene gör de, 55 den zayıf olursan bişi kalmaz ki geriye sempatiksalakcinni
Aynı ben, çok şanşlıyız, kıymetini bilelim bu durumun olumunekankayizsmile
:1shok: ne güzel komşun varmış yahu. İhtimal vermemiştim altta biri olduğuna. Bi de canım aslında evde giymek için bi spor ayakkabı ayarlarsan daha iyi olur senin için. Sebebini hatırlamıyorum ama zararı vardı ayakkabısız.hımmm demek bizde şınavda yarışıyoruzkaydirigubbakcemile bizim alttakiler sağolsun ses çıkarmıyor dün sordum problem varmı diye haberleri bile yoksempatiksalakcinnievde pek durmuyorlar ondan herhade
:1shok: ne güzel komşun varmış yahu. İhtimal vermemiştim altta biri olduğuna. Bi de canım aslında evde giymek için bi spor ayakkabı ayarlarsan daha iyi olur senin için. Sebebini hatırlamıyorum ama zararı vardı ayakkabısız.
:1shok: ne güzel komşun varmış yahu. İhtimal vermemiştim altta biri olduğuna. Bi de canım aslında evde giymek için bi spor ayakkabı ayarlarsan daha iyi olur senin için. Sebebini hatırlamıyorum ama zararı vardı ayakkabısız.
Chemescim haklısın, göbek cidden sakat ama seninki cidden baya bi göbek mi yoksa hafif bişi mi var? Ölçün neydi?
bende mi bi ip alsam yaa..aslında 2 3 yıl önce almıştım ama atlamadım öyle kaldı gittiboshayallersmile
bizim kızlardan özendim şimdi onlar bıraktı ben başladım
acaba sürekli yapanlardan bir bilgi alsak daha iyi olur kilo verdirirmi sıkılaştırırmı bilmiyorumki:uhm:
dizlerinde rahatsızlıkmı var canım bilmiyorumkismile
iyi akşamlar kızlarrr:)))
60-69 topiğinden bi misafiriniz daha var kaydirigubbakcemile3 artık burdan dewam etmek istiyorum bende.....
60-69 topiğinden bi misafiriniz daha var kaydirigubbakcemile3 artık burdan dewam etmek istiyorum bende.....
benim ailenin maşallahı var bu konuda en zayıfları ben hemde büyük farkla
ve hastalık çeşidimizde bol yaniii ve benim kesinlikle dikkat etmem şart hemde her konuda:bbo:
oooo hoşgeldiniz efendim ne kadar çok 60 lardan 50 lere terfi eden arkadaşımız varmış
gerçi ben 60 larda olsamda 50 lerde geziniyorum ama hoşgeldiniz
hoşgeldin cnm
bu arada tebrikleralkisalkisalkis
Valla canım alt komşunun sabrına güveniyorsan dene ve gör hihoyyytbende mi bi ip alsam yaa..aslında 2 3 yıl önce almıştım ama atlamadım öyle kaldı gittiboshayallersmile
Valla apartmanı inlettiğinden kuşkum yok :roflol: :dance: Canımcım ayakkabı olayını vurguluyorum, zararlarını saydırtma bana :mymeka:belki tabanda çökme falan yapıyordur dur ben onu bi araştırayımda kaş yapyım derken göz çıkarmayayım
canım ben birde 5 kattayımhihoyyytsempatiksalakcinni
Aaaa 1,70 e 58 kilocuk o kadar göbek :1shok: , canım umarım memnun olduğun bölgelerden gitmez kiloların. Spor zaten bol bol yapıyorsun, yoğurt yemeyi ihmal etme, göbişteki yağlara hücum ediyormuş kaydirigubbakcemile5belim 73, 80 den düştü
göbek de 82
baya büyük bir yağ kütlesi var, kalçadan yukarıya bişey sarmışım gibi,aksine kalçamda da bişey yok, bacaklar taş gibi kas.
chemesim o zamn oklava tam sana göre ona fazla önem verbence benimde 73 belim göbek dha fazla bende:bbo:belim 73, 80 den düştü
göbek de 82
baya büyük bir yağ kütlesi var, kalçadan yukarıya bişey sarmışım gibi,aksine kalçamda da bişey yok, bacaklar taş gibi kas.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?