50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benim ailenin maşallahı var bu konuda en zayıfları ben hemde büyük farkla
ve hastalık çeşidimizde bol yaniii ve benim kesinlikle dikkat etmem şart hemde her konuda:bbo:

öyle mi diyosun canım...vallahi ne bileyim hadi 52 olsun...kaydirigubbakcemile2

Aynı ben, çok şanşlıyız, kıymetini bilelim bu durumun olumunekankayizsmile

hee doğru diyosun canımyerimseniben

hımmm demek bizde şınavda yarışıyoruzkaydirigubbakcemile bizim alttakiler sağolsun ses çıkarmıyor dün sordum problem varmı diye haberleri bile yoksempatiksalakcinnievde pek durmuyorlar ondan herhade
:1shok: ne güzel komşun varmış yahu. İhtimal vermemiştim altta biri olduğuna. Bi de canım aslında evde giymek için bi spor ayakkabı ayarlarsan daha iyi olur senin için. Sebebini hatırlamıyorum ama zararı vardı ayakkabısız.

bende mi bi ip alsam yaa..aslında 2 3 yıl önce almıştım ama atlamadım öyle kaldı gittiboshayallersmile

belki tabanda çökme falan yapıyordur dur ben onu bi araştırayımda kaş yapyım derken göz çıkarmayayım

canım ben birde 5 kattayımhihoyyytsempatiksalakcinni

Chemescim haklısın, göbek cidden sakat ama seninki cidden baya bi göbek mi yoksa hafif bişi mi var? Ölçün neydi?

belim 73, 80 den düştü
göbek de 82
baya büyük bir yağ kütlesi var, kalçadan yukarıya bişey sarmışım gibi,aksine kalçamda da bişey yok, bacaklar taş gibi kas.

bende mi bi ip alsam yaa..aslında 2 3 yıl önce almıştım ama atlamadım öyle kaldı gittiboshayallersmile

bizim kızlardan özendim şimdi onlar bıraktı ben başladım
acaba sürekli yapanlardan bir bilgi alsak daha iyi olur kilo verdirirmi sıkılaştırırmı bilmiyorumki:uhm:

bizim kızlardan özendim şimdi onlar bıraktı ben başladım
acaba sürekli yapanlardan bir bilgi alsak daha iyi olur kilo verdirirmi sıkılaştırırmı bilmiyorumki:uhm:

valla hiç düzenli ip atlayan birini tanımıyorum yasemincimkaydirigubbakcemile3

mutlaka işe yarıyordur ama..sonuçta kardiyo...yediklerini yaktırır anında..zemuszemus

dizlerinde rahatsızlıkmı var canım bilmiyorumkismile

evet canım var,zorlamaya veya biraz yüklenmeye gelmiyor,hemen başlıyor ağrımaya:çok üzgünüm: yani bu benimle herzaman yaşayacak olan bişey,ilaç falan çare değil.İleriki yaşlarda belki ameliyat bile gerekir. O nedenle yapamıyorum pek çok hareketi.Daha yaşım 28 düşünün yani.akannehir ne sinir dimi

iyi akşamlar kızlarrr:)))
60-69 topiğinden bi misafiriniz daha var kaydirigubbakcemile3 artık burdan dewam etmek istiyorum bende.....

iyi akşamlar kızlarrr:)))
60-69 topiğinden bi misafiriniz daha var kaydirigubbakcemile3 artık burdan dewam etmek istiyorum bende.....

oooo hoşgeldiniz efendim ne kadar çok 60 lardan 50 lere terfi eden arkadaşımız varmış
gerçi ben 60 larda olsamda 50 lerde geziniyorum ama hoşgeldiniz

benim ailenin maşallahı var bu konuda en zayıfları ben hemde büyük farkla
ve hastalık çeşidimizde bol yaniii ve benim kesinlikle dikkat etmem şart hemde her konuda:bbo:

bizim ailede de çok genetik rahatsızlık var, ben de ondan korkuyorum zaten.çocuk doğurmadım ,yaşım da genç kocaman göbeğim var ama,kendime yakıştıramıyorum hiç. karar verdim, sporu bırakmayacağım bir daha, göbek de gidicek. yaz gelsin, deniz mevsimi gelsin, yüzmeye yürüyüşe de başlarım. büyük planlarım var

Valla canım alt komşunun sabrına güveniyorsan dene ve gör hihoyyyt
belki tabanda çökme falan yapıyordur dur ben onu bi araştırayımda kaş yapyım derken göz çıkarmayayım
canım ben birde 5 kattayımhihoyyytsempatiksalakcinni
Valla apartmanı inlettiğinden kuşkum yok :roflol: :dance: Canımcım ayakkabı olayını vurguluyorum, zararlarını saydırtma bana :mymeka:
belim 73, 80 den düştü
göbek de 82
baya büyük bir yağ kütlesi var, kalçadan yukarıya bişey sarmışım gibi,aksine kalçamda da bişey yok, bacaklar taş gibi kas.
Aaaa 1,70 e 58 kilocuk o kadar göbek :1shok: , canım umarım memnun olduğun bölgelerden gitmez kiloların. Spor zaten bol bol yapıyorsun, yoğurt yemeyi ihmal etme, göbişteki yağlara hücum ediyormuş kaydirigubbakcemile5

belim 73, 80 den düştü
göbek de 82
chemesim o zamn oklava tam sana göre ona fazla önem verbence benimde 73 belim göbek dha fazla bende:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…