iyi akşamlar kzılar cuma günü ani kararla annemlere gittik
ama ben annemin ısrarlarına rağmen yaptığım diyeti bozmadım
valla canım nitekim öyle oldu...kendim yaptm bende...Burda da çoğu kişi plates yapıyor canım, pes etme, elbet açılır o sayfa kaydirigubbakcemile5 Plates dışında kendin ekstra esneme hareketleri de çalışabilirsin kaydirigubbakcemile2
canım boyun kaç acaba:uhm:
diyorum ya bu kadarı bile 15 günümü aldı ama tavsiye ederim taş gibim olacaz vallahsempatiksalakcinni400 ipmii
evet haftada 100 arttırıyorum
her yüzde minik bir mola nefes düzeni sonra biraz esneme başka bir hareket ve tekrar ip
yanii dönüşümlü
iyisin yine bence çünkü ben hala dzlerim yerde yapabiliyorum eyvahedigeldismile
valla en sonunda benide yoldan çıkarıcaksınız benim boy 1.60 ben ben 56 yeter diyorum ama yetmemesindende korkmaya başladımkaydirigubbakcemile3valla canım nitekim öyle oldu...kendim yaptm bende...
canım boyum 1.66
:roflol: Aynı ben :roflol: Ben de başlayayım o zaman kaydirigubbakcemile5
valla en sonunda benide yoldan çıkarıcaksınız benim boy 1.60 ben ben 56 yeter diyorum ama yetmemesindende korkmaya başladımkaydirigubbakcemile3
canım maşşallah ,ben olsam bozardım kesin,hatta bozdum da eve gidince.
diyorum ya bu kadarı bile 15 günümü aldı ama tavsiye ederim taş gibim olacaz vallahsempatiksalakcinni
dizlerinde rahatsızlıkmı var canım bilmiyorumkismilecanım yaa ne güzeel 400 ip atlıyosun.Benim dizlerim buna pek izin vermiyor. İp atlamak,step yapmak,bisiklet sürmek veya koşmak gibi sporlar bana göre diil malesef. Dizlerimi çok ağrıtıyor.Ben ancak yürüyüş ve yerde yatarak yapılan sporları yapabiliyorum.Daha doğrusu onları bile yapmıyorumkaydirigubbakcemile3
çok cedelleştim ama annemle çünkü her gittiğimde ayne şeyi yapıyor ye kızım ye halbuki çok zayıf olsam tamam diycem ama:)
Hergün buraya kaç şınav çektiğimi yazacağım, rakibinim aklinialirimsmile Yasemincim hep aklımda: sizin altta oturan yok sanırım canım, benim tepemde 400 ip atlarsan bozuşuruz kaydirigubbakcemile3başla başla anca alışırsınsırnaşık şey
Canım tabi dene gör de, 55 den zayıf olursan bişi kalmaz ki geriye sempatiksalakcinnivalla canım benim hedef 55ti ama yaklaştıkça fikrim değişti neden daha zayıf olmayayım ki dimi ama...benim 50 olunca bmi 18.2 olacak..güzel olur diye düşünüyorum...ama bakalım verdikçe düşüncm o kadarını
benim anneciğim yeter diyor da ben başlayınca duramıyorum. annem çok dikkat eder, kilo almama da en çok o üzüldü, çünkü göbekten aldım komple,sağlıksız bişey.
valla en sonunda benide yoldan çıkarıcaksınız benim boy 1.60 ben ben 56 yeter diyorum ama yetmemesindende korkmaya başladımkaydirigubbakcemile3
kilo iyi bir şey değil sağlık için.önemli olan yağ yüzdesi ve nerelerde toplandığı, karın bölgesindeki yağlanma tehlikeli,iç organları sarıyor,baskılıyor. şu göbeğim gitse,başka bişey istemem ben,kilo da çok önemli değil.
benim her yerde..göbek mide basen bacak eşit oranda yağlanmış durumdabilmiyorumkismile
hımmm demek bizde şınavda yarışıyoruzkaydirigubbakcemile bizim alttakiler sağolsun ses çıkarmıyor dün sordum problem varmı diye haberleri bile yoksempatiksalakcinnievde pek durmuyorlar ondan herhadeHergün buraya kaç şınav çektiğimi yazacağım, rakibinim aklinialirimsmile Yasemincim hep aklımda: sizin altta oturan yok sanırım canım, benim tepemde 400 ip atlarsan bozuşuruz kaydirigubbakcemile3
Canım tabi dene gör de, 55 den zayıf olursan bişi kalmaz ki geriye sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?